FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bordostrik

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordostrik » 25 maj 2011, 13:56

ZLi je napisao/la:Ja stvarno neznam kako neko moze biti toliko bolestan i nasladjivati se tudzoj muci...Umjesto da Harisa podrzavate vi ga ismijavate a donio nam je evropu..SRAMOTA!!!
Ma ovo je sve bolesno izgleda... Bas sramota, ako vise i nje ima!
HARE DRZI SE LEGENDO
Neka frka, a?!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 maj 2011, 13:57

ma nije mu nista, malo ga je po ruci zakacio, al je uredu sve :)
Za zivot cijeli!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 maj 2011, 14:07

Znači, nakon Dresdena popularni smo i u Torinu... ;)
A sta imate za poglavicu reci :mrgreen: :)

Jbg, za sve se navija..Juventus se voli :D 8-) Bezveze napadoste covjeka,fino je pito ccc...

Sad Velez...zanimljivo je da protiv njih imamo negativan skor u svim mecevima, 41-42....tako da, pobjedom to popravljamo....

Ne bih da zvuci kao iz kurtoazije, ali stvarno je Velez jedan gigant bio, sto pokazuje i ovaj podatak.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 maj 2011, 14:15

Ma sve ove rasprave na forumima ne treba uzimati "k srcu"....
A što se tiče utakmice sa Veležom, treba iskoristiti ovu pozitivnu atmosferu i pobjediti, jer ipak imamo dobre šanse za drugo mjesto...

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 25 maj 2011, 14:27

nemojte pogresno svhatit...

brz oporavak zelim harisu ako je sta ozbiljnije ;)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 maj 2011, 15:33

[youtube][/youtube]

7:10 Znaci vrh...

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 25 maj 2011, 17:03

Ja stvarno ne kontam ove Hordase sto vise po temama Celik i Zelje?! Pa sta vam je ba, ne igra Sarajevo danas! Zbog cega morate provocirati i jedne i druge, prvenstveno navijace Zelje? Ne kontam :roll:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 25 maj 2011, 18:37

BegAx je napisao/la:Ja stvarno ne kontam ove Hordase sto vise po temama Celik i Zelje?! Pa sta vam je ba, ne igra Sarajevo danas! Zbog cega morate provocirati i jedne i druge, prvenstveno navijace Zelje? Ne kontam :roll:
pasha poenta je da celik uzme kup da bi kamenjarci ostali doma
znaci oni zbog kojih naseg brata vise nema
pa onda ona zastava i ko zna sta jos ne
eto to je razlog sto ih nasa raja mrze i sto vise na tim temama

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 maj 2011, 18:42

hilmo je napisao/la:Ma sve ove rasprave na forumima ne treba uzimati "k srcu"....
A što se tiče utakmice sa Veležom, treba iskoristiti ovu pozitivnu atmosferu i pobjediti, jer ipak imamo dobre šanse za drugo mjesto...
I naravno podsjetiti zalizanog strucnjaka da igra protiv Veleza i da mu je to idealna prilika da ucini i sebi i nama i F.K. Sarajevo uslugu i razguli vec jednom.... :twisted:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 maj 2011, 18:43

nije me bilo u doba kada je Haris cvjetao, pa ljudi dragi mene je licno obradovao kao i vas, ali zasto ga smatrate igracinom pa taj ne trci po terenu nego skace ruzno ga vidjeti, prvo poluvrijeme protiv Sirokog ubjedljivo najgori i napravi nesto odmah igracina ... ima u njemu hljeba ali neka malo skine kile i slicno i sljedece sezone ce vec dobiti moju pohvalu ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 maj 2011, 18:50

Sto se Harisa tice, vec sam rekao....tek je poceo solidno igrati, moze on i bolje, ali lijepo je vidjeti da se uozbiljio i nadam se da ce nastaviti, jer je slovio za vrlo perspektivnog fudbalera i jos nije kasno za njega...

Samo da nastavi...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 maj 2011, 18:52

sarajlija89 je napisao/la:Sto se Harisa tice, vec sam rekao....tek je poceo solidno igrati, moze on i bolje, ali lijepo je vidjeti da se uozbiljio i nadam se da ce nastaviti, jer je slovio za vrlo perspektivnog fudbalera i jos nije kasno za njega...

Samo da nastavi...
Slazem se sa tobom ako ovako nastavi sljedece sezone moze biti nas najbolji igrac ima kvalitet ali mora poraditi na sebi ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 maj 2011, 18:54

Vidi sto su admini voljni da nam edituju postove a nece da se vrate na dvije tri stranice unazad i pociste ona sranja koja su sinoc strumfovi napisali, ja prijavio 30 postova od provokatora a dva su samo zakljucena ostali su ok kada ih drugi pisu... :!:

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 25 maj 2011, 18:55

sarajlija89 je napisao/la:Ne bih da zvuci kao iz kurtoazije, ali stvarno je Velez jedan gigant bio, sto pokazuje i ovaj podatak.
:P :P :P

Poslije rata ste nam tek uspjeli prići, ovo kako smo pali skroz. Bog zna kako bi sve to bilo da se nije desio prokleti rat i gdje bi smo sad bili. :)

Ali nevažno, život ide dalje i kakav je, takav je. Bit će valjda opet nekad bolje, za nadati se.
Who dares, wins !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 maj 2011, 18:56

@NeToBoLa

Vazno je da je Velez tu i pored svega, doci ce i bolja vremena aBd i za vas...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 maj 2011, 19:00

:lol: :lol:

8-)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 maj 2011, 19:01

Znači, u mom šestogodišnjem admin iskustvu, ovo je prvi put:

Dirk je prijavio sam svoj post. :D :D
Podsjeća me na Chuck Norrisa.

Malo spustite loptu i zaustavite navijačka prepucavanja. Predvodnici će biti odstranjeni sa foruma.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 25 maj 2011, 19:02

sarajlija89 je napisao/la:@NeToBoLa

Vazno je da je Velez tu i pored svega, doci ce i bolja vremena aBd i za vas...
Ima ti i te. Malo nam je falilo da se i ugasimo, ali ne da'mo se tako da sam donekle i sa ovim sada zadovoljan, kad skontam kako je moglo biti ! Lijep pozdrav.
Who dares, wins !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 maj 2011, 19:07

Pa nije bilo nikakvog navijackog prepucavanja :?: :?: Ali, hajd kontam..bolje to u korijenu sasjeci, jer ima svega i svacega i ne treba privlacit paznju...

Mada, moze se to i cesce primjenjivati na ovoj temi ako cemo tako :mrgreen: 8-)

Dirk je u sluzbi foruma i zato je to uradio :mrgreen: to se zove kolegijalnost i samokriticnost :mrgreen:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 maj 2011, 19:21

admin je napisao/la:Znači, u mom šestogodišnjem admin iskustvu, ovo je prvi put:

Dirk je prijavio sam svoj post. :D :D
Podsjeća me na Chuck Norrisa.

Malo spustite loptu i zaustavite navijačka prepucavanja. Predvodnici će biti odstranjeni sa foruma.
A da mozda pokusas pogledati taj post vidjet ces da je prijavljeni post citat mog i provokatorovog posta, i njemu nije mjesto na forumu i to treba izbrisati ... a ti kao pokusao mene izofirati ti admin i ja se tebe kao treba da plasim ... Dok te nisam prozvao sutio si i dopustao da nam stakori ebu temu bez ikakvog povoda !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: tajsamja, THEC i 32 gosta.