Eh znači ostvaruje se još jedno moje previđanje ili želja sa samog početka sezone. Mada sam ja govorio da bi bilo najbolje da ga prodamo Cityiju za Adama Johnsona i naravno pozamašnu sumu, ali eto lisica je pravo lice pokazala u januaru.
Da smo imali bilo kakvog drugog kvalitetnog napadača sigurno je da bi danas imali 3 više boda protiv Tottenhama, 1 bod protiv Newcastla, da ne idem dalje minimalno bi imali 4 boda više. Evidentan je njegov bojkot bio od početka sezone za Roya, kada on nije igrao pobjeđivali smo po 3-0 a on kada je igrao poraz ili remi. Ja već duže vremena govorim da on nije nikako u dobrim odnosima sa Maxijem, možda postoji i neka svađa među njima dvojicom pa to treba provjeriti.
U Liverpoolu ima platu od 110 000 funti sedmično, SCKA mu nudi 230 000 i odmah je poletio. Toliko o velikoj ljubavi prema navijačima i klubu.Njemu ugovor ističe 2013, možda je to još jedan slučaj Ronney, gdje igrač želi veću platu, jer sam sasvim siguran da zna da je se Rooney izborio da ima 250 000 funti sedmično, pa pokušava na isti način da i sebi poveća platu.
Žao mi je mnogih koji će morati mijenjati imena ovdje na avatarima, kao i same slike avatara, jer sve da i ne ode sad u januaru, ovaj njegov zahtjev za transfer je meni pad u očima na niske grane kao odlazak Owena u United.
Drago mi je da jedino to da smo se riješili jedine žene u našem fudbalskom timu i da ćemo u dogledno vrijeme početi igrati opet muški fudbal, gdje ćemo i mi imati 11 muškaraca na terenu.
Moj stav je oduvijek bio da je Liverpool krenuo propadati kada je želio nekakvu revoluciju van okvira UK, kakva crna francuska, španska ili holandksa revolucija kada u ekipi nema engleza ili škota.
Sad ostaje veliki žal za Džekom koji je prešao u City, jer bi on bio idealna zamjena za ovu ženu. Sad nam je potreban jedan visoki napadač, tipa Carrol kojeg od početka sezone želim vidjeti u našem dresu. Ali je vremena do kraja prelaznog roka ostalo malo.
Moje iskrene želje Torresu bi bile da Bog da ti sljedeće dijete zvalo Terryija tata

There got to be something for Liverpool big number nine ...