Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
ebo ja sve svoje, sekunda mi fali da zaplačem et' ..
HernanesChinaglia je napisao/la:Hernanes u suzama napušta Formello .. gade mi se, gadeeeeeeeeeeeee, fuuujj![]()

Coppa Italia

i derbi za neki dan da josh bude ispush...

[youtube][/youtube]
sekunda prodje jako brzo....
Meni malo fali.Mogu mislit kako je tebi.Veliki igrac i ocito covjek.Chinaglia je napisao/la:ebo ja sve svoje, sekunda mi fali da zaplačem et' ..
Respect za navijace Lazija.
Amar Osim selektor BiH
respect za navijace lazija, jako emotivno, kad vidim ovo bude mi zao navijaca, e ovako sam se ja osjecao kad je trebalo doci do razmjene izmedu nas i lopova, repect i za naseg presidentea, dobro nam dosao majstore
suza suzu goniChinaglia je napisao/la:Hernanes u suzama napušta Formello .. gade mi se, gadeeeeeeeeeeeee, fuuujj

nema potpisa
Guarin cigo pravi. Nicim to nije zasluzio...ni igrama, ni stazom, ni odanoscu.farisija je napisao/la: e ovako sam se ja osjecao kad je trebalo doci do razmjene izmedu nas i lopova,
Amar Osim selektor BiH
Nemoj tako, to je taj "veliki klub" koji: tera svoje kapitene, najbolje igrace na silu prodaje, ne ogradjuje se od nacoshke bolumente sa tribina, u svakom skandalu uchestvuje...ali, oni imaju "kup svih kupova", Lu71c-a, zakletvu komandantu Arkanu....Admir_Sa je napisao/la:suza suzu goni
igrace trenutno suspendovane zbog namještanjaMaGiCa je napisao/la:Nemoj tako, to je taj "veliki klub" koji: tera svoje kapitene, najbolje igrace na silu prodaje, ne ogradjuje se od nacoshke bolumente sa tribina, u svakom skandalu uchestvuje...ali, oni imaju "kup svih kupova", Lu71c-a, zakletvu komandantu Arkanu....Admir_Sa je napisao/la:suza suzu goni

nema potpisa
da, samo još kad bi dokazali krivicu Mauriju 

Nemojte čovjeku otežavati, jbg. Koje đubre je taj Lotito, strašno. 

4 reci: Totonero1, Totonero2, Calciopoli, Calcioscommesse...a 1 klub koga ima u svim kombinacijama.Chinaglia je napisao/la:da, samo još kad bi dokazali krivicu Mauriju
Imash pravo da pogadjash samo jednom o kome se radi.

Samo malo mu solimo ranu, necemo vishe.DDR je napisao/la:Nemojte čovjeku otežavati, jbg. Koje đubre je taj Lotito, strašno.

Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 30 jan 2014, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ovaj Lacio najmentalniji klub u Italiji
najboljeg igrača prodaju a ekipa im odron odrona za prilike Italije
Kako mi je drago što ovaj fašistički klub sa fašističkim navijačima koji su davali spomen onoj četničkoj spodobi Arkanu propada, da Bog da, da se ugase, Roma za njih gospodski klub u svakom segmentu, jednostavno ljudi vasiona za njih!

Grbavica naš je Hram!!!
evo tebi jedna rečenica: Nema dokaza da je čovjek namještao.
imaš pravo da pogađaš samo jednom o kome se radi
imaš pravo da pogađaš samo jednom o kome se radi
@RiverPlate
ne lupaj gluposti, kad veze nemaš
-
- Kontakt:
Jok, eto samo ti pratiš Kalčo i Nazi SS Lazio!Chinaglia je napisao/la:@RiverPlate
A kad ti gospodin MaGiCa objasni par stvari oko tvog fašističkog kluba ti uzvraćaš nekim uzaludnim bacanjem smajlija u postu!Samo mi je žao našeg Lulića koji igra za taj mentalno zaostali klub, i što mu ime slave fašisti sa tribine!Ugledajte se na Romu gospodski klub i jedini iskreni klub koji predstavlja Rim!Nisam simpatizer Rome da se razumijemo, ali jesam kompletnog Kalča izuzev tvojih fašista!
Grbavica naš je Hram!!!
informiši se, samo to ću ti reći
-
- Kontakt:
Informisan sam ja o fašistimaChinaglia je napisao/la:informiši se, samo to ću ti reći

Grbavica naš je Hram!!!
Ocito da jesi. Ono sto si cuo po mahali.Edukuj se sine, kreni od prvog svjetskog rata.Pogotovo kada u ovako teskim temama ucestvujesh.
Ukucaj rivalitet Lazio-Roma.Vidi ko su pretezno navijaci Rome.Shvatit cesh zasto ovakvo ponasanje navijaca Lazia.
Evo da pomognem, napatih se da nadjem, ali moze se kad se temeljito istrazuje, a ne pausalno rekla kazala.

I za kraj mahanje od navijaca sampiona

Sport Klub i Englezi su majka.
Ukucaj rivalitet Lazio-Roma.Vidi ko su pretezno navijaci Rome.Shvatit cesh zasto ovakvo ponasanje navijaca Lazia.
Evo da pomognem, napatih se da nadjem, ali moze se kad se temeljito istrazuje, a ne pausalno rekla kazala.

I za kraj mahanje od navijaca sampiona

Sport Klub i Englezi su majka.
Amar Osim selektor BiH
-
- Kontakt:
Sve grupe su u Italiji manje više desno orijentisane osim komunista zna se kojih, kao i 90 posto grupa u Evropi koje su desno orijentisane, ne znam šta ti tu nije jasno? Ali skoro niti jedna kao Lacijeva ekipa koja daje spomen četničkoj spodobi Arkanu, samo oni i srpske grupe daju pošast četničkim spodobama!Ja sam prvenstveno govorio za Lacio kao mentlano zaostalom klubu koji prodaje najboljeg igrača a ekipa im odron, te dječije gluposti tipa Sportklub neću ni komentarisati, nisu vrijedne slova!
Grbavica naš je Hram!!!
jel to luk sječeš?Chinaglia je napisao/la:ebo ja sve svoje, sekunda mi fali da zaplačem et' ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.