AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nece Royal nigdje, 8 sedmica je out i otpade transfer u galatu, a bilo sve dogovoreno, eto koja smo mi peh ekipa
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bila je greška uopšte igrati sa njim u prvih 11. Ali hajde nebitno. Ima još panjeva koji su blizu odlaska svakako.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakav Jovic i Okafor i sirina klupe, kad ih ionako vise nema nego sto ima. Prodaji i rjesaji ih se tamam kad bi ih za stopera mijenjali a ne za krilo ili napadaca 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jovic i Okafor su prvi na listi za odstrel izgleda. Zajedno sa Loftusom i Chukuweze
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan je prema zadnjem izvještaju prvi u Italiji po godišnjoj zaradi od oko 400M eura. Sto će se vjerojatno povećati naredne godine za 40+ M
Dzaba nam to sve kad nasi uhljupi gledaju samo da dovode po 20M igrace, da ih kasnije mogu tusnut.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Dobrodošao Kyle! 
Takve izvjestaje samo geri prati.Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 17:31Milan je prema zadnjem izvještaju prvi u Italiji po godišnjoj zaradi od oko 400M eura. Sto će se vjerojatno povećati naredne godine za 40+ M
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma kraju sezone trogodišnji pakt sa Uefom oko FFP-a završava. Nakon toga Milan može trošiti nesmetano.koraj je napisao/la: ↑23 jan 2025, 19:40Takve izvjestaje samo geri prati.Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 17:31Milan je prema zadnjem izvještaju prvi u Italiji po godišnjoj zaradi od oko 400M eura. Sto će se vjerojatno povećati naredne godine za 40+ M
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma kraju sezone trogodišnji pakt sa Uefom oko FFP-a završava. Nakon toga Milan može trošiti nesmetano.koraj je napisao/la: ↑23 jan 2025, 19:40Takve izvjestaje samo geri prati.Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 17:31Milan je prema zadnjem izvještaju prvi u Italiji po godišnjoj zaradi od oko 400M eura. Sto će se vjerojatno povećati naredne godine za 40+ M
Moze, kad bi imao sta. Mislis da ce ovaj gurbet dati pare da se trose ako ih moze trpati u svoj dzep?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Može samo što nećeRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 20:20Ma kraju sezone trogodišnji pakt sa Uefom oko FFP-a završava. Nakon toga Milan može trošiti nesmetano.koraj je napisao/la: ↑23 jan 2025, 19:40Takve izvjestaje samo geri prati.Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 17:31Milan je prema zadnjem izvještaju prvi u Italiji po godišnjoj zaradi od oko 400M eura. Sto će se vjerojatno povećati naredne godine za 40+ M

Il Club più titolato al mondo!
Evo prilike da pokazu da mogu datii vise od famozni 20M za igracaMilan are pushing to convince Feyenoord sell Santiago Gimenez through his agent Rafaela Pimenta. The Dutch club have not said no, however they are standing firm. Gimenez would like to leave immediately

Dat će Car(D)inale 20ME i 50 centimilanist je napisao/la: ↑23 jan 2025, 20:35Evo prilike da pokazu da mogu datii vise od famozni 20M za igracaMilan are pushing to convince Feyenoord sell Santiago Gimenez through his agent Rafaela Pimenta. The Dutch club have not said no, however they are standing firm. Gimenez would like to leave immediately![]()
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisam ni reko da hoće. Samo kažem da više neće imati barijeru u vidu UEFEa
-
- Kontakt:
Ja sam jos prije dvije godine priželjkivao Gimeneza a sad je napokon blizu takvom scenariju. On bi zelio da napusti Feyenoord kao i da prijeđe u Milan. Posudba sa obaveznim otkupom na kraju sezone je veoma moguć. Vjerujem i da Feyenoord uz dogovor bi pristao na to. Jedino da ovi naši ne pokušavaju da snize puno cijenu pa da ovi odustanu sto me ne bi iznenadilo.
Walker valjda sutra potpisuje i uzima broj 32. Neće ih sad ništa koštati a hoće ni nam pomoći vidjećemo. Trebao bi da bude mali upgrade na ovo što trenutno imamo.
Mene još interesuje kakav eksperiment će se probati u Zagrebu. Emerson povrijeđen, Calabria suspendovan a Jimenez nije na spisku za LP. Walker i da potpiše ne može igrati u toj utakmici. Povratkom Pulišića na krilo očekujem Musaha sad na desnom beku ili će se odlučiti za Terracciana.
Walker valjda sutra potpisuje i uzima broj 32. Neće ih sad ništa koštati a hoće ni nam pomoći vidjećemo. Trebao bi da bude mali upgrade na ovo što trenutno imamo.
Mene još interesuje kakav eksperiment će se probati u Zagrebu. Emerson povrijeđen, Calabria suspendovan a Jimenez nije na spisku za LP. Walker i da potpiše ne može igrati u toj utakmici. Povratkom Pulišića na krilo očekujem Musaha sad na desnom beku ili će se odlučiti za Terracciana.
Walker će biti veliki upgrade prema antitalentima koji trenutno pokrivaju RB. Ali, dugoročno je on dio problema, ali neka ga sad za sad, bude li doprinosio sa polovinom od Kjaer/Ibra onda, više nego dovoljno.
Kao što Capello reče, lik je fizički na nivou Vinicusa, prosto nevjerovatno za nekoga njegovih godina, ali je još uvijek brz i agilan.
Kao što Capello reče, lik je fizički na nivou Vinicusa, prosto nevjerovatno za nekoga njegovih godina, ali je još uvijek brz i agilan.
Danas salju ponudu za Gimeneza, pise se da ce biti malo ispod 35M, pa da vidimo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.