Osvojili smo mi titulu i kup u dvije sezonu i tad haos i turbulencije bile Jarni,Kodro,Petrovic,Uscuplic i prozivani igraci poput Bilbije,Okica,Puzigace,Barica kako se ne bore .SiouxLukavac je napisao/la:Oni su bili popunjeni odlično, tako da im odlazak tih igrača i nije neki problem jer su imali na svakoj poziciji po 2 dobra, iskusna igrača, a da su im ostali ti igrači, prošetali bi se ligom, mada, kako su krenuli i bez njih će.bordobijeli je napisao/la:Ok . samo pljujte odma otjerajte Husrefa i sve igrace a zrinjski ce uzimat te nase otpadke i osvajat titule . Zrinjski ima mir ne prave ljudi frku odu im Tomic,Petrak,Kajkut,Mesanovic kao da se nista nije desilo idu dalje . doveli su iz druge lige pojacanje i iz celika da smo mi to uradili bojkotovali bi utakmice .
Kažeš da bi digli frku da smo doveli pojačanje iz Čelika, vjeruj da ne bi, ali da smo osvojili kao i oni 2 titule.
Ma ne vrijedi ovdje pisati, džaba se nerviram..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ovdje se uprava pljuvala sto se nije doveo ovaj handzic i sto se pustio zrinjskom, lik sad izlazi na teren, debeo ko dva saida, stanojevic i rahman su promasaji bili koji "da su mogli dje igrat ne bi dosli kod nas" pa se momci pokazase kao pojacanja..toliko o znalcima sa foruma, daj nek se pljuje i nek ima i nek nema razloga..pojedinci smatraju da imamo najgori igracki kadar pa musemic izjavi kako MISLI da su igraci bolji nego sto izgledaju, odmah je musemic uvlakac i dupelizac..al et zivi bili pa vidjeli
Potpisdundee je napisao/la:ovdje se uprava pljuvala sto se nije doveo ovaj handzic i sto se pustio zrinjskom, lik sad izlazi na teren, debeo ko dva saida, stanojevic i rahman su promasaji bili koji "da su mogli dje igrat ne bi dosli kod nas" pa se momci pokazase kao pojacanja..toliko o znalcima sa foruma, daj nek se pljuje i nek ima i nek nema razloga..pojedinci smatraju da imamo najgori igracki kadar pa musemic izjavi kako MISLI da su igraci bolji nego sto izgledaju, odmah je musemic uvlakac i dupelizac..al et zivi bili pa vidjeli

Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Vracati ga ne treba al da su nasi bili pametni nebi ni odlazio .joker90 je napisao/la:Bilbija zabio, vratite nam Bilbiju! kuknjava kmeheheh
Ma obavezno plakati ovdje nakon tekme u kojoj da gol ili asistira! Uprava možda posluša, pa vrati Nemanju. Slušali su nas kad su ga otjerali, bar tako se priča. kuknjavabordobijeli je napisao/la:Vracati ga ne treba al da su nasi bili pametni nebi ni odlazio .joker90 je napisao/la:Bilbija zabio, vratite nam Bilbiju! kuknjava kmeheheh
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pogledajmo ovako: Murinjo otjer'o Lukakua i Matu, nisu mu valjali. Doveo Kostu i Fabregasa i s njima osvojio ligu. Nije problem što su otišli Bilbija, Barić, Todorović, Okić, Stojčev... problem je što su se doveli puno gori igrači. A da je bilo para, bilo ih je i previše. Mogla se sastavit timčina da preore ligu. Umjesto toga mi doveli tri ranjenika, dva sumnjiva Brazilca, pola Slobode... normalno da su sad dobri.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
sto je onda u mancester doveo lukakua i sa matom mu igra prvu postavu, a u celziju otkaz dobio sezonu nakon titule sa istim fabregasom i costom?skoroalen je napisao/la:Pogledajmo ovako: Murinjo otjer'o Lukakua i Matu, nisu mu valjali. Doveo Kostu i Fabregasa i s njima osvojio ligu. Nije problem što su otišli Bilbija, Barić, Todorović, Okić, Stojčev... problem je što su se doveli puno gori igrači. A da je bilo para, bilo ih je i previše. Mogla se sastavit timčina da preore ligu. Umjesto toga mi doveli tri ranjenika, dva sumnjiva Brazilca, pola Slobode... normalno da su sad dobri.
nije bile kod nas dobro igro
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Sreca tvoja pa imas rezervni klub...FRANK RIBERY je napisao/la:Ja sam ovaj klub davno prezalio, ozivljavaju trenera koji je limitiran i koji ce samo nastaviti sa mrcvarenjem i onako prosjecnog kadra. Od kluba koji je najavljivan kao novi Dinamo, dosli smo do kluba bez strategije, plana i ambicija. Svi nam se smiju, postali smo sprdnja.
Kakav je osjecaj voljet dva kluba ? Jel ti se dive i cestitaju bar za Bavarce kad te je toliko stid FKS ? Kontam posto je FKS na dnu a ovi fasisti na vrhu bar mozes balansirat malo. Da se ne zlopatis puno...
Strategija, plan i ambicije su da podrzimo Husrefa a da u isto vrijeme tjeramo upravu, mislim da nam je tako najbolje za sad a poslije sta Bog da.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Zato što je u toj sezoni poslije šampionske uradio istu grešku kao i mi, pokušao nekim Đilobiđijima i Baba Rahmanima da zamijeni ključne igrače u ekipi. Eto, Konte je uzeo titulu s Fabregasom i Kostom, a Mata nije baš prva postava u Mančesteru, više sjedi na klupi.dundee je napisao/la:sto je onda u mancester doveo lukakua i sa matom mu igra prvu postavu, a u celziju otkaz dobio sezonu nakon titule sa istim fabregasom i costom?skoroalen je napisao/la:Pogledajmo ovako: Murinjo otjer'o Lukakua i Matu, nisu mu valjali. Doveo Kostu i Fabregasa i s njima osvojio ligu. Nije problem što su otišli Bilbija, Barić, Todorović, Okić, Stojčev... problem je što su se doveli puno gori igrači. A da je bilo para, bilo ih je i previše. Mogla se sastavit timčina da preore ligu. Umjesto toga mi doveli tri ranjenika, dva sumnjiva Brazilca, pola Slobode... normalno da su sad dobri.
Kad dovedeš dobru zamjenu, nije problem prodat/otjerat dobrog igrača.
Evo nam šefa na Grbavici, valjda skautira Lišticu.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Al gledam Cardiff prvih 5 kola 5 pobjeda,gol razlika 10:2
Prvo mjesto hladno.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ponesite banjaluckih u povratku ako nista 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Meni je iz porodice Bilbija, jedino dobra Tamara Bilbija. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nisam bio za Husa, al red je da mu poželim sreću, zdravlje, strpljenje, muda i dobre rezultate.
Živio
Živio

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
+1Lik je napisao/la:Nisam bio za Husa, al red je da mu poželim sreću, zdravlje, strpljenje, muda i dobre rezultate.
Živio
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Decko, previse ozbiljno shvatas sport. Meni ni u dzep ni iz dzepa, pobjedjivali oni ili gubili.simidobar je napisao/la:
Sreca tvoja pa imas rezervni klub...FRANK RIBERY je napisao/la:Ja sam ovaj klub davno prezalio, ozivljavaju trenera koji je limitiran i koji ce samo nastaviti sa mrcvarenjem i onako prosjecnog kadra. Od kluba koji je najavljivan kao novi Dinamo, dosli smo do kluba bez strategije, plana i ambicija. Svi nam se smiju, postali smo sprdnja.
Kakav je osjecaj voljet dva kluba ? Jel ti se dive i cestitaju bar za Bavarce kad te je toliko stid FKS ? Kontam posto je FKS na dnu a ovi fasisti na vrhu bar mozes balansirat malo. Da se ne zlopatis puno...
Strategija, plan i ambicije su da podrzimo Husrefa a da u isto vrijeme tjeramo upravu, mislim da nam je tako najbolje za sad a poslije sta Bog da.
Ambicija i strategija da se podrzi Husref?
Je.bo takvu ambiciju kad peti put vracas trenera na klupu. Previse bi bilo da pet puta jedem pitu koja nevalja, to samo budala radi.
Jedina ambicija moze biti da klub izbjegne Ligu za opstanak, sve ostalo je bonus u trenutnoj situaciji.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Bico je kralj, institucija, fantastican igrac.
Samoooo ultra Sarajevo!!!! Ma ovdje raja komentarise I najvise pljuje oni sto nisu otisli na tekmu od borusije.
Samoooo ultra Sarajevo!!!! Ma ovdje raja komentarise I najvise pljuje oni sto nisu otisli na tekmu od borusije.
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Aj neka ti ides , popusti malo ....RichmanBiH je napisao/la:Bico je kralj, institucija, fantastican igrac.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, mnon46, mosarajvosa83, Varijantas8 i 63 gosta.