Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat
Nece bit svjetskog.Novi sukob na bliskom istoku je doduse neminovan
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ja sam mišljenja da je ozbiljan sukob između Saudijske Arabije i Irana neizbježan, možda ne u skorije vrijeme, ali u budućnosti definitivno.
Ovaj hladni rat koji vode već godinama nekad mora eskalirati, u septembru su bili blizu, pa su ih 'velike sile' smirile, jer bi to za njih značilo velike gubitke na ekonomskom planu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ugasili se i Arabija i Iran....amin !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Virto moj bilo nekad ...sad bi ti prvi oni o glavi radili

daleko im kuca od nas sto napisa drug iznad

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Od Islamski zemalja mije najdraza Njemacka.
Ne znam ja šta bi nam oni sad radili, ali znam da smo se njihovim novcem odbranili u ratu, a posebno iranskom diplomatijom, ali dobro, od vas me svakako više ništa ne može iznenaditi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ASD
- Kontakt:
Od invazije neće biti ništa. Težak teren, velik broj stanovnika. Osvajanje Irana je i za Amere preveliki zalogaj.vest je napisao/la: ↑03 jan 2020, 22:47Ameri cekaju pogresan korak Irana da bi imali opravdanje za rat. Cak jedan false flag napad na neke amerikance mi djeluje realno. Svi predsjednici SADa u zadnjih 50 godina su velikim dijelom pod cionistickim utjecajem a zuto gofno je njihov 100 posto. Zet Jared Kushner vodi glavnu rijec. Najvise boli razjedinjenost muslimanskog svijeta i nemoc. Saudijci misle da su im ameri prijatelji a isto misle o njima kao i o irancima.
Ocekujem invaziju na Iran i teske zlocine nad stanovnistvom. Milion ljudi je ubijeno 2003 u iraku a niko nije odgovarao.
Volio bi da grijesim i da nece biti rata, ali...
Da bi ih gađali izvana svim i svačim, to je veoma vjerovatno.
U invaziji bi obje strane izgubile. Teren je najveća mana za USA odnosno najveća prednost Irana, najprije u tome jer se Ameri ne bi imali gdje iskrcati pa onda i preći planinski lanac da bi došli do Teherana.
Ja bi zasuo Iran s milion prasića s padobranima. Za početak.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma kakva invazija, samo rokanje sa distance plus avijacija.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zasto bi ameri uopste ulijetali u Iran ko debili. Pa ne loze se oni nego iranci blesavi. Oni tripuju da ce se kandzijat bicevima po Miamiju. Dogodine u Detroitu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Rokanje sa distance je uzalnudno trošenje resursa, i to bi najviše nastradali civili. Iranska vojska je dobro ukopana i ne možeš joj ništa osim invazijom. Blokirat im granice, udarit ekonomske sankcije još žešće i pocrkali bi ko miševi ili bi se između sebe porokali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.