haha sta mu pojasnjavas vidis da jedan veoma lagan post nemoze da skonta a ne sta vise! I timijevac lizete se sad sa BBB,a mi se ne lizemo raspitaj se malo kako je krenulu,kako cemo se lizat nekom kad smo vec ozvanicli ovo sve :lol:a ovaj sto cestita a Vedrana spominje samo cu ti reci timijevac da vam se nesto slicno desilo a ti likujespadobranac1978 je napisao/la:nije ti rekao da nije u redu,ali zato nemoj prosipati pamet ovdje ko je sa kim u bratskim odnosima....ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:eh tebe paša moj ne razumijem nikako, znaci uredu je sto se vi lizete sa dresdenovcima, a ako ima trans torcide na jugu(sad ga nema, al je bio, vjerovatno, necu o tom da raspravljam), to nije uredu, jel ?zubizareta je napisao/la:kazu da novog decka imaju![]()
Prvo trans Torcide bio na jugu pa onda im BBB dolazili na sugavicu
![]()
![]()
strasni ste Manijaci pa se cujem i u Zemun islo haha al vazno je da oni nasli nekom da pricaju i popuju
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Fina Gradska sarajevska raja
-
- Kontakt:
majke mi,najezio sam se....papee je napisao/la:uraaaaa evooo nasss
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
haha sta mu pojasnjavas vidis da jedan veoma lagan post nemoze da skonta a ne sta vise! I timijevac lizete se sad sa BBB,a mi se ne lizemo raspitaj se malo kako je krenulu,kako cemo se lizat nekom kad smo vec ozvanicli ovo sve :lol:a ovaj sto cestita a Vedrana spominje samo cu ti reci timijevac da vam se nesto slicno desilo a ti likujes[/quote]padobranac1978 je napisao/la:nije ti rekao da nije u redu,ali zato nemoj prosipati pamet ovdje ko je sa kim u bratskim odnosima....ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:eh tebe paša moj ne razumijem nikako, znaci uredu je sto se vi lizete sa dresdenovcima, a ako ima trans torcide na jugu(sad ga nema, al je bio, vjerovatno, necu o tom da raspravljam), to nije uredu, jel ?zubizareta je napisao/la:kazu da novog decka imaju![]()
Prvo trans Torcide bio na jugu pa onda im BBB dolazili na sugavicu
![]()
![]()
strasni ste Manijaci pa se cujem i u Zemun islo haha al vazno je da oni nasli nekom da pricaju i popuju
![]()
ti si moja pametnica, da te nema ja se ne bih imao s kim zayebavati na ovom forumu, padobranac i dirk ne ljutite se vas dvojica, vi ste odma na drugom i trecem mjestu
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
@the maniacs....ljubomorni gade....sad si me postidio sa ovom top listom.....

S prve utakmice

De ba ne raspravljajte se o glupostima sa .... !
Nego , pisimo o nasem najdrazem klubu , nasim navijacima i tako to ako neko ima nesto novo nek objavi a vi Manijaci idite na svoju temu i pisite glupost.i o tim stvarima.
Nego , pisimo o nasem najdrazem klubu , nasim navijacima i tako to ako neko ima nesto novo nek objavi a vi Manijaci idite na svoju temu i pisite glupost.i o tim stvarima.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
ovo harisa handzica neko napo skalpelom...izgleda da je ovaj neki jalijas ubo zbog auta pa ga brat odvuko u bolnicu

Ovako nešto nama treba za sljedeću sezonu, napadač zlata vrijedan
http://en.wikipedia.org/wiki/Knowledge_Musona
http://www.imscouting.com/global-news-a ... deo/12830/
http://en.wikipedia.org/wiki/Knowledge_Musona
http://www.imscouting.com/global-news-a ... deo/12830/
U novi boj ...
-
- Kontakt:
ma mojne to drug,sad opet treba poceti sa naglabanjima ko na polusezoni....bice kad bude,ipak je Irfan u nasoj upravi 

Obratite paznju na sam kraj klipa ma ljepota

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
svjetski a "u nas"...HORDE ZLA!!!adnanhz je napisao/la:
Obratite paznju na sam kraj klipa ma ljepota![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Čuj ovog....SoloJuve26 je napisao/la:Odkad vi to imate zajednicko s Dynamo?
Izgleda otkad si se ti rodio...

mojne njega on je iz torina cim navija za juve ...ultras torino ...haahhhilmo je napisao/la:Čuj ovog....SoloJuve26 je napisao/la:Odkad vi to imate zajednicko s Dynamo?
Izgleda otkad si se ti rodio...

FK SARAJEVO.
- SoloJuve26
- Kontakt:
ma kume preduga prica...al bas ono drama dugaaaaaaaaa...bas!!SoloJuve26 je napisao/la:ovdje nemozes izgleda dobiti normalan odg

cim nadzem vremena eto me do Torina da ti objasnim...

FK SARAJEVO.
25. maj 1995. - 25. maj 2011.
Da se NIKAD ne zaboravi
Da se NIKAD ne zaboravi
FK SARAJEVO.
jos jedan iz Torina ..pa sta je ovo daanas sve ultrasi iz Torina nam pisu po temi hahaha...
onaj nezna sto svi znaju ,ovaj drugi pise a nista nezna ..hahahaha

onaj nezna sto svi znaju ,ovaj drugi pise a nista nezna ..hahahaha

FK SARAJEVO.
Ja stvarno neznam kako neko moze biti toliko bolestan i nasladjivati se tudzoj muci...Umjesto da Harisa podrzavate vi ga ismijavate a donio nam je evropu..SRAMOTA!!!
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
Znači, nakon Dresdena popularni smo i u Torinu... 
Harise uz tebe smo

Harise uz tebe smo
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, Amidzaa, Armija1987, Austinpowers, Beli98, bhfanatic14, boki86, BordoArmy88, Confiance, Dadox, Fudo, galia95, Google Adsense [Bot], Haksss, Hare1991, haris004, HyperOS, James1987, JavierBosnia, kanarinac, KarlMarx, ledesma, malibega, MaroonBjelave, misstianopenaldo, n0dix, OldTownDistrict, PapakIzSa, Riziko, SamoDaKazeem, THEC, TheTruth34, Velaxsa, ŠTA_JE i 427 gostiju.