Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la _dreamer_ » 26 jan 2012, 10:14

Ne da ne izvlace maksimum od Dzeke, nego izvlace maksimalno 50%.

Covjek je ubica u kaznenom prostoru. Sinoc se moglo na prste nabrojati koliko su puta uputili centarsut, dok je recimo Liverpool to uradio jedno 50-60 puta. Mislim, Dzeko uglavnom nema upotrebljivih lopti. City je radi svoje jednolicnosti procitan i ako ne urade nesto na tom planu, bice im sve teze pobjedjivati utakmice. Sinoc su bili tek u zadnjh 15 tak minuta konkretni, sve do tada je bilo zaista prepreslabo.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 jan 2012, 13:25

ma furaju se na barselonu hoce da udju u gol pa zato nema centarsuteva u 16 gdje dzeko dominira ..
zato mi i idi na zivce stipu se foliranata i glumaca iz barse nego igraj svoj engleske fudbal da sjeva po 16 metara a realno nemaju 2 najbolja igraca jaju turea i kompanija
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 26 jan 2012, 14:54

_dreamer_ je napisao/la:Ne da ne izvlace maksimum od Dzeke, nego izvlace maksimalno 50%.

Covjek je ubica u kaznenom prostoru. Sinoc se moglo na prste nabrojati koliko su puta uputili centarsut, dok je recimo Liverpool to uradio jedno 50-60 puta. Mislim, Dzeko uglavnom nema upotrebljivih lopti. City je radi svoje jednolicnosti procitan i ako ne urade nesto na tom planu, bice im sve teze pobjedjivati utakmice. Sinoc su bili tek u zadnjh 15 tak minuta konkretni, sve do tada je bilo zaista prepreslabo.
mene nervira sto oni nikad (ili rijetko) ne napadaju preko bokova.
nervira me sto im je silovanje lopte na sredini neki kao napad (potpis, pecat, ovjera, nazad u odbranu). dok silva i nasri predriblaju sve sto se predbriblat moze, odbrana se postavi i onda kad napokon dzeko dobije loptu, on bi kao trebao kroz noge 5 igraca da daje golove.
nervira me sto mancini kad ima napadaca kao dzeku, ne podredi igru tom napadacu (pogotovo kad samo njega stavi).
doduse, nije bas da city i ima neka kvalitetna krila.

city je postao patnja za gledanje. zadnja dobra utakmica koju sam gledala je bila ona protiv arsenala u kupu.
...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 jan 2012, 17:41

avenija je napisao/la:ma furaju se na barselonu hoce da udju u gol pa zato nema centarsuteva u 16 gdje dzeko dominira ..
zato mi i idi na zivce stipu se foliranata i glumaca iz barse nego igraj svoj engleske fudbal da sjeva po 16 metara a realno nemaju 2 najbolja igraca jaju turea i kompanija
Ti "foliranti" i "glumci" igraju najbolji fudbal recimo zadnjih 5 godina i to je njihov "trademark". City treba da izgradjuje svoj stil i slazem se da ne treba da kopiraju ikoga, a pogotovo Barcelonu. Nije to ta "tradicija" ni podneblje. Engleski fudbal su uvijek krasile fizicka sprema i "duge lopte" na robusne napadace. Steta sto Mancini pokusava nesto drugo, inace Dzeko bi vec imao par golova vise na svom kontu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 27 jan 2012, 23:59

apelujem da se svi bosanci sa bluemoona dogovore i prestanu komentirati o dzeki, nepotrebno je. upravo sam pricao sa vlasnikom i covjek kaze fino da mu je drago sto su bosanci tamo ali opet neodgovara sto ulazimo u svadju. pokusajte necitati postove od onih maloumnika (izvdajam SWP, Jumanji, pominez) jer ocigledno neznaju sklopit dvije recenice o fudbalu.

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 28 jan 2012, 00:12

marseille7 je napisao/la:apelujem da se svi bosanci sa bluemoona dogovore i prestanu komentirati o dzeki, nepotrebno je. upravo sam pricao sa vlasnikom i covjek kaze fino da mu je drago sto su bosanci tamo ali opet neodgovara sto ulazimo u svadju. pokusajte necitati postove od onih maloumnika (izvdajam SWP, Jumanji, pominez) jer ocigledno neznaju sklopit dvije recenice o fudbalu.
Smatram da su Jumanji,Pudge,blue haze, SWP bolesne tuke.To je grupica i. diota koja Edina ne podnosi.Dzeko kad je dao cetiri i ponavljam cetiri komada Spursima, te tuke su ga i tada pljuvale. Ovaj Jumanji kao najglasniji pljuvator vuce korene i to sto posto sa balkana,to sam provalio nekako.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 jan 2012, 00:50

Dadobg je napisao/la:
marseille7 je napisao/la:apelujem da se svi bosanci sa bluemoona dogovore i prestanu komentirati o dzeki, nepotrebno je. upravo sam pricao sa vlasnikom i covjek kaze fino da mu je drago sto su bosanci tamo ali opet neodgovara sto ulazimo u svadju. pokusajte necitati postove od onih maloumnika (izvdajam SWP, Jumanji, pominez) jer ocigledno neznaju sklopit dvije recenice o fudbalu.
Smatram da su Jumanji,Pudge,blue haze, SWP bolesne tuke.To je grupica i. diota koja Edina ne podnosi.Dzeko kad je dao cetiri i ponavljam cetiri komada Spursima, te tuke su ga i tada pljuvale. Ovaj Jumanji kao najglasniji pljuvator vuce korene i to sto posto sa balkana,to sam provalio nekako.
Djeco sa cim trosite zivce. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 28 jan 2012, 00:53

Ma pustite to, ja mislim da Big Ed neće startati u sljedećoj ligaškoj utakmici, zato što je igrao u 1/2 finalu Carling Cupa...
;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 jan 2012, 05:47

raul-zakon je napisao/la:Ma pustite to, ja mislim da Big Ed neće startati u sljedećoj ligaškoj utakmici, zato što je igrao u 1/2 finalu Carling Cupa...
;)
Pa nece valjda igrati sa jednim napadacem :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 28 jan 2012, 10:46

Principatus je napisao/la:
Dadobg je napisao/la:
Djeco sa cim trosite zivce. :D
Ja sa samo zezam tamo, ali pretvara se u farsu. Pomenuti pojedinci vise pricaju o bosancima nego o dzeki, i tu je problem.

Zato svi, koji ste zainteresirani da pokazete support ili hocete da procitati sta pravi navijaci citija (od kojih dosta ide na gostovanja, etc) misle o dzeki, registrujte se na http://www.mancityforum.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve ce vam biti jasno kad procitate 3 4 posta, ionako svi stariji navijaci od te Bluemoon ekipe su tamo, bez onih imbecila.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 jan 2012, 12:51

**** taj forum "navijaca" kad se svako moze registrovat na njega :roll: I vi ste mi cudni sta vam je cilj braniti Edina? :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 31 jan 2012, 18:13

Hoće li koja TV prenositi Everton City u 21,00? Hoće li Džeko igrati?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 31 jan 2012, 18:14

Sta je ovo zamrla tema dike nashe :roll: :mrgreen:

ABd Edin danas pocinje od pocetka :). Imam osjecaj,da ce veceras postici gol,a i vrijeme mu je(i sprijeciti gol Agueru naravno :D). I da tekma zavrsi nerijeseno(klada :mrgreen:)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 jan 2012, 18:15

raul-zakon je napisao/la:Ma pustite to, ja mislim da Big Ed neće startati u sljedećoj ligaškoj utakmici, zato što je igrao u 1/2 finalu Carling Cupa...
;)
Ako Boga znate, prestanite ga zvat "Big Ed". :oops:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 31 jan 2012, 18:20

avlami97 je napisao/la:Hoće li koja TV prenositi Everton City u 21,00? Hoće li Džeko igrati?
prenosi sport klub (obicni)
...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jan 2012, 18:25

Cartman je napisao/la:
;)
Tako ga vec zovu i tamo.Pa nece covu od dva metra zvati Litlle Edincic
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

twingi
Kontakt:

Post Postao/la twingi » 31 jan 2012, 19:42

Cartman je napisao/la:
;)
Potpis! To mi zvuči da ko Jeti...
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

twostepsfromhell
Kontakt:

Post Postao/la twostepsfromhell » 31 jan 2012, 19:49

Sta vi mislite sta ce da se desi veceras :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jan 2012, 19:52

twostepsfromhell je napisao/la:Sta vi mislite sta ce da se desi veceras :D
Kraj roka za transfere. :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

twingi
Kontakt:

Post Postao/la twingi » 31 jan 2012, 19:56

Dzeko odlučuje.
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.