Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
ma nista od transfera. ja im ispehiro sve idite na temu chelsea pogledajte.
@otnys_ynwa nemoj sad da trazis razloge u svima drugim osim u torresu. nesto mislim da bi u tom sukobu torres-clarke ovaj drugi izvukao deblji kraj kad bi pretjerao sa citanjem bukvice... ipak je torres "bio" zvijezda ove ekipe a clarke tek pristigli trener
@otnys_ynwa nemoj sad da trazis razloge u svima drugim osim u torresu. nesto mislim da bi u tom sukobu torres-clarke ovaj drugi izvukao deblji kraj kad bi pretjerao sa citanjem bukvice... ipak je torres "bio" zvijezda ove ekipe a clarke tek pristigli trener
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
60 miliona.
Dovesti Younga za 15, Taiwoa za 10, Adama za 10 i prstom pokazati na napadaca za 25 miliona.

Dovesti Younga za 15, Taiwoa za 10, Adama za 10 i prstom pokazati na napadaca za 25 miliona.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dosta sa ovim tuznim vijestima, stvarno me nasekiraste. Odoh da spavam a sutra kada ustanem
hocu objasnjenje od Torresa !!
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
At the end of a storm is a golden sky And the sweet silver song of a lark.
malo sam pijan i napusen pa pravim dramu oko fernanda ocajavam i tako.. jednostavno nmg da vjerujem da se ovo desava. nadam se da cu se ujutro probuditi i shvatiti da je sve ovo ruzan san.. Laku noc svim forumasima YNWA
malo sam pijan i napusen pa pravim dramu oko fernanda ocajavam i tako.. jednostavno nmg da vjerujem da se ovo desava. nadam se da cu se ujutro probuditi i shvatiti da je sve ovo ruzan san.. Laku noc svim forumasima YNWA
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
meni dobro ja nisam pijan samo ovo drugoTorres Da Killa.!. je napisao/la:At the end of a storm is a golden sky And the sweet silver song of a lark.

- alfarouqaminu
- Kontakt:
zvace te on telefonom da ti objasniOTNYS_YNWA je napisao/la:Dosta sa ovim tuznim vijestima, stvarno me nasekiraste. Odoh da spavam a sutra kada ustanem

I ja ovo pijan pisem i citam!!!ne mogu da vjerujem j.... ga pjegava!!!pa gdje ce sada kada je napokon dosao suarez i kada se treba pokrenuti ponovo nesto.ako je stvarno to zatrazio onda neka ide.to je ko da te treba prevari!nema vise istih emocija!daj lovu i razguli!unisti mi par dana
- alfarouqaminu
- Kontakt:
tako ti je danas nazalost,dok mu trebas onda si dobar, a kada ne onda te sutnelfcbl je napisao/la:I ja ovo pijan pisem i citam!!!ne mogu da vjerujem j.... ga pjegava!!!pa gdje ce sada kada je napokon dosao suarez i kada se treba pokrenuti ponovo nesto.ako je stvarno to zatrazio onda neka ide.to je ko da te treba prevari!nema vise istih emocija!daj lovu i razguli!unisti mi par dana

- the scouser
- Kontakt:
Ovo je supacki potez Torresov...mislim proslo je najgore (valjda) i sa Liverpoolom,i sa njegovom formom...taman nas je krenulo i sad hoce da ode...ispade da Suarez upada kao zamjena za njega...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Jedva cekam da se Dirk pojavi pa kaze onu poznatu:" Ovo je sve Rafina krivica ".
It's a very sad situation. Torres had a unique bond with #lfc fans and the city. That was broken today
so its official the fernando torres hands in a transfer request...well u can fuck off then...
Torres wanted assurances over club sale he got it NESV came in he wanted kenny NESV did that he wanted top signings nesv have started that <--- he has no excuse to want 2 leave now maybe if none of them things happened he would

It's a very sad situation. Torres had a unique bond with #lfc fans and the city. That was broken today

so its official the fernando torres hands in a transfer request...well u can fuck off then...

Torres wanted assurances over club sale he got it NESV came in he wanted kenny NESV did that he wanted top signings nesv have started that <--- he has no excuse to want 2 leave now maybe if none of them things happened he would

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Ne zovu se svi Steven Gerrard.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Mozda ovdje ima ujecaja i njegov agent, al opet nije malo dijete da ga nagovori 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma sta se ljudi nervirate oko jednog torresa evo doso vam suarezStivi_Dzi je napisao/la:Mozda ovdje ima ujecaja i njegov agent, al opet nije malo dijete da ga nagovori

torresa bi 2 suareza tesko zamijenila
ne znam... meni je sve ok al 3-4 dana do kraja prelaznog traziti transfer je stvarno neposteno sa njegove strane. a klub mu je sve dao. i on je klubu dao mnogo ali sa ovim je dosta toga upropaslio ako se nekako ne izvuci iz ovog sranja on nece moci ostati na anfieldu jer ce mu i navijaci sada okrenuti leđa.

ne znam... meni je sve ok al 3-4 dana do kraja prelaznog traziti transfer je stvarno neposteno sa njegove strane. a klub mu je sve dao. i on je klubu dao mnogo ali sa ovim je dosta toga upropaslio ako se nekako ne izvuci iz ovog sranja on nece moci ostati na anfieldu jer ce mu i navijaci sada okrenuti leđa.
- legenda reala
- Kontakt:
ma evo vam alfe šta se sikirate

Ma nek ga ne puštaju nigdje ,htio je i Roneey pa Fergi nije dao i sad sve uredu ,što ne bi i Keny tako uradio
nejdeš nigdje i ćao ,ako im je potreban ,a to samo oni znaju jel im potreban
možda se nema para pa ga hoće da prodaju ,ma koće ti znati

Ma nek ga ne puštaju nigdje ,htio je i Roneey pa Fergi nije dao i sad sve uredu ,što ne bi i Keny tako uradio
nejdeš nigdje i ćao ,ako im je potreban ,a to samo oni znaju jel im potreban
možda se nema para pa ga hoće da prodaju ,ma koće ti znati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne brini se ba sutra ce njemu Gerrard na treningu u stilu alfarougaminua reci dobra ti ta fora iz 16 vijekafera je napisao/la:torresa bi 2 suareza tesko zamijenila![]()

IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa takvo je vreme danas,al jeste ispao ckapi...pogledaj i onog jamesa preso u miami i svi ga zamrzose...tako ce i ovog...al pi.ka je za medaljufera je napisao/la:torresa bi 2 suareza tesko zamijenila![]()
ja, panike otakako je i sam Torres zatražio transfer....
http://www.redandwhitekop.com/forum/ind ... c=270074.0
http://www.redandwhitekop.com/forum/ind ... c=270074.0
Prije svega pozdrav svima na forumu.Vec dugo vremena citam ovaj forum a nikada nisam pisao postove.
Navijac sam Liverpoola oko 20 godina.Kada smo mogli da prodamo jednoga Owena koji je bio ikona kluba mozemo i Torresa.Ne treba nam igrac koji nece igrati za svoj klub svim srcem.Od svih igraca gotivim Totiia kojem pare nisu na prvom mijestu nego postovanje i ugled koji on ima Romi.Dosao nam je najbolji igrac i trener Liverpoola Kenny tako da se brinem za buducnost kluba.Od tih para za Torresa dovesti par pojacanja koja su nam potrebna i to je to.Torresu ipak hvala za lijepe trenutke koje nam je pruzio.
Pzdrav
Navijac sam Liverpoola oko 20 godina.Kada smo mogli da prodamo jednoga Owena koji je bio ikona kluba mozemo i Torresa.Ne treba nam igrac koji nece igrati za svoj klub svim srcem.Od svih igraca gotivim Totiia kojem pare nisu na prvom mijestu nego postovanje i ugled koji on ima Romi.Dosao nam je najbolji igrac i trener Liverpoola Kenny tako da se brinem za buducnost kluba.Od tih para za Torresa dovesti par pojacanja koja su nam potrebna i to je to.Torresu ipak hvala za lijepe trenutke koje nam je pruzio.
Pzdrav
Pismo koje je poslao nekom novinaru Daily Maila:
Liverpool is a massive club in reputation, but as soon as I came here it felt like Atletico to me,’ he said. ‘It is a working city, an honest city. The people work all week, and on Saturday they want to go to Anfield and watch the best team in the world. I had many offers in football, I had many big clubs to choose from, so I decided on something more than football.
‘The people here, the history, the way everybody comes together, I looked at that and I thought we have the chance to make this one of the greatest clubs in the world, again.
‘Now I feel Liverpool is my English club, the way Atletico is my Spanish club. I would not like to play for another English or Spanish club. This feeling is very important to me.’

Liverpool is a massive club in reputation, but as soon as I came here it felt like Atletico to me,’ he said. ‘It is a working city, an honest city. The people work all week, and on Saturday they want to go to Anfield and watch the best team in the world. I had many offers in football, I had many big clubs to choose from, so I decided on something more than football.
‘The people here, the history, the way everybody comes together, I looked at that and I thought we have the chance to make this one of the greatest clubs in the world, again.
‘Now I feel Liverpool is my English club, the way Atletico is my Spanish club. I would not like to play for another English or Spanish club. This feeling is very important to me.’

IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.