vjeruj da sam na pocetku prvenstva vjerovao da radite sa sudijama ali sam se uvjerio da ste posteni.i zvijezda izgleda pokusava na posten nacin izboriti premijer ligu ali ako nastave tako mislim da necemo uspjeti..josip3 je napisao/la:Prijatelju pozdrav iz Jajca,vjeruj mi se ne bi okliznuli,ali sudjenje u ovoj ligi vjeruj nije vrijedno spomena,a danas u Jajcu sudija je doputovao sa njima,nažalostastra1922 je napisao/la:metaleghe se okliznu kuci,sto je dobro.naravno ako mi pobijedimo slogu.mislim da je krajnje vrijeme da se pobijedi na strani.
neznam dali je dobro sto nas trener odmara pojedine igrace.po mome misljenju je bolje jednu ekipu uigrati i nek deru kao kod ninkovica.ovako im vjerovatno i forma zbog toga varira.
trenutno smo na -6 sto nije lose a samo na -2 od ostalih.nadam se da mozemo stici bar na -3 do polusezone i onda je sve otvoreno
u ovoj ligi nikad niko nije na posten nacin usao a tako ce biti i ove ko bude znao ko bude imao para i bio mudriji da pokrije par utakmica taj ulazi,ja se nadam da cemo to biti mi.sretno u nastavku