NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 04 okt 2015, 20:31

josip3 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:metaleghe se okliznu kuci,sto je dobro.naravno ako mi pobijedimo slogu.mislim da je krajnje vrijeme da se pobijedi na strani.
neznam dali je dobro sto nas trener odmara pojedine igrace.po mome misljenju je bolje jednu ekipu uigrati i nek deru kao kod ninkovica.ovako im vjerovatno i forma zbog toga varira.
trenutno smo na -6 sto nije lose a samo na -2 od ostalih.nadam se da mozemo stici bar na -3 do polusezone i onda je sve otvoreno
Prijatelju pozdrav iz Jajca,vjeruj mi se ne bi okliznuli,ali sudjenje u ovoj ligi vjeruj nije vrijedno spomena,a danas u Jajcu sudija je doputovao sa njima,nažalost :-(
vjeruj da sam na pocetku prvenstva vjerovao da radite sa sudijama ali sam se uvjerio da ste posteni.i zvijezda izgleda pokusava na posten nacin izboriti premijer ligu ali ako nastave tako mislim da necemo uspjeti..
u ovoj ligi nikad niko nije na posten nacin usao a tako ce biti i ove ko bude znao ko bude imao para i bio mudriji da pokrije par utakmica taj ulazi,ja se nadam da cemo to biti mi.sretno u nastavku
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 04 okt 2015, 22:16

Ovo kolo iskoristi smo kikseve konkurenata, ocekujem da do kraja polusezone smanjimo zaostatak na 2-3 boda, a onda na proljece uz prve 4 utakmice, od cega su 3 kuci preuzmemo lidersku poziciju.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 05 okt 2015, 13:03

Methallege o-o sa Slogom.Znaju na rezultat u gostima.Branili se i odbranili.U Ljbuskom moraju ići na pobjedu,pustit im da se istrose,a kada snagom padnu krenuti u ofanzivu.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 05 okt 2015, 17:04

Kakvo je stanje sa Savicem po pitanju povrede koju je zadobio u proslom kolu protiv Podgrmeca!?

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 05 okt 2015, 20:30

Deset bodova ce bjezati barcelona drugom na polusezoni ......smjesno sta i ja izjavim ali budemo vidjeli

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 05 okt 2015, 21:19

Ne znamo da li je u Savića ozbiljnija povreda ili je ipak samo nesto prolaznog karaktera.U svakom slučaju bi bio ogroman hendikep za Zvijezdu izostankom ponajboljeg igrača.Osvrnuo bi se na proslu utakmicu.Njveća glupost sto je Nedim uradio je izmjena tri igrača na poluvremenu.Treba dati sansu i drugim,al mijenjaj kako utakmica odmiče.Ovako smo potpuno druga ekipa bili od početka drugog dijela,jos ostali i bez Savića i strahuj do kraja bez obzira na aktuelan rezultat.Bez obzira na gol Isanovića,al brate dragi on treba da pogleda utakmicu i da vidi kakav je igrač na terenu.......nabačenu loptu u petercu ispred golmana stopati grudima umjesto da odmah zabije :crazy: :crazy:

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 05 okt 2015, 22:52

Ne bi reko da je neka ozbiljna povreda kod Savića jer sam ga u nedjelju vidio u gradu hoda normalno. Jel ko primjetio da smo mozda nadomjestili napadaca sa Asanovicem ? :D
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 06 okt 2015, 18:01

carli22 je napisao/la:Ne bi reko da je neka ozbiljna povreda kod Savića jer sam ga u nedjelju vidio u gradu hoda normalno. Jel ko primjetio da smo mozda nadomjestili napadaca sa Asanovicem ? :D
Al se osjetio izostanak Rileta,nema ko pritiskat naprijed :D

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 06 okt 2015, 20:30

Danas u samcu 1:1 frendly mec
Zvijezda u dva poluvremena dva tima
Ubio nas danas broj 19 enes mislim da je brckalic

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 okt 2015, 20:35

pa mislim da smo dobro prosli borac bolje stoji na tabeli od nas

Nova sezona nova nafaka

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 06 okt 2015, 20:51

Treba dovest brckalica pa nek se brcka kod nas. Ma Sava folira mrsko mu bilo igrat pa isfoliro povredu.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 06 okt 2015, 22:58

astra1922 je napisao/la:pa mislim da smo dobro prosli borac bolje stoji na tabeli od nas
Ne mozes porediti ligu RS i Federacije,ps.Borac sa nama,igrački,financijski i u svakom drugom smislu.Mi smo sa Methallege trebali po svemu biti u vrhu već,ali losije ekipe su iznad nas.Dakle,od Zvijezde se očekivalo i očekuje puno vise već sto trenutno pokazuju,pa i od ogleda sa Borcem,al hajd,prijateljska je.Sada imamo priliku u gostima pokazati nase ambicije,bod donekle tolerantan,poraz ne dolazi u obzir jer bi to i vise bio razlog da smijene Jusufbegovića i postavimo trenera koji će imati igru i u gostima,a ne samo kod kuće jer nas tim sistemom ne vodi u visi rang.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 07 okt 2015, 11:36

vatreni je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:pa mislim da smo dobro prosli borac bolje stoji na tabeli od nas
Ne mozes porediti ligu RS i Federacije,ps.Borac sa nama,igrački,financijski i u svakom drugom smislu.Mi smo sa Methallege trebali po svemu biti u vrhu već,ali losije ekipe su iznad nas.Dakle,od Zvijezde se očekivalo i očekuje puno vise već sto trenutno pokazuju,pa i od ogleda sa Borcem,al hajd,prijateljska je.Sada imamo priliku u gostima pokazati nase ambicije,bod donekle tolerantan,poraz ne dolazi u obzir jer bi to i vise bio razlog da smijene Jusufbegovića i postavimo trenera koji će imati igru i u gostima,a ne samo kod kuće jer nas tim sistemom ne vodi u visi rang.
Utakmica sa Borcem je bila kao malo jaci trening,ja sada ocekujem konacnu pobjedu u gostima ,x u Orasju i onda u derbiju uzet tri boda,tako da bi do kraja polusezone mogli preuzet prvu poziciju.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 07 okt 2015, 12:52

Uzimajuci u obzir da smo naj omrazeniji klub sudijama,i da je Branitelj u Jajcu sa sudijama ostvario nerijesen rezultat od ove tekme iskreno ne ocekujem nista! Pogotovo kad se uzme u obzir da u gostima igramo daleko losije! Volio bih da grijesim, al ovo je stvarno stanje ove lige ,i nase ekipe!!!

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 07 okt 2015, 17:08

Slicnog sam misljenja ovo jr izrazito domacinska liga tako da netreba puno ocekivati
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 08 okt 2015, 10:04

Vec su krenula opravdanja. Kako gorazde dobi orasje? Kako radnicki dobi gosk? Sve su to ekipe koje se racunaju kao 'ljubimci sudija' i opet nekako popusise kuci. Mi nismo jos ni boda izgubili kod kuce. Kad mogu oni ove domacinske, mozemo i mi slogu koja je u katastrofalnoj formi. Ne ocekujem siguricu jer smo losi u gostima, ali opet imamo sanse. Nemojte tako jbg

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 08 okt 2015, 10:24

batigol777 je napisao/la:Slicnog sam misljenja ovo jr izrazito domacinska liga tako da netreba puno ocekivati
Pa, ako je liga domaćinska onda je bar Sloga izuzetak jer su do sada kući upisali samo jednu pobjedu i to onu iz prvog kola protiv Branitelja.

Sloga 3:1 Branitelj
Sloga 1:2 Orašje
Sloga 1:1 Budućnost
Sloga 0:1 Čapljina
Sloga 2:2 Novi Travnik

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 08 okt 2015, 15:23

sony_91 je napisao/la:
batigol777 je napisao/la:Slicnog sam misljenja ovo jr izrazito domacinska liga tako da netreba puno ocekivati
Pa, ako je liga domaćinska onda je bar Sloga izuzetak jer su do sada kući upisali samo jednu pobjedu i to onu iz prvog kola protiv Branitelja.

Sloga 3:1 Branitelj
Sloga 1:2 Orašje
Sloga 1:1 Budućnost
Sloga 0:1 Čapljina
Sloga 2:2 Novi Travnik
Uuuuuuuuu,pa po ovom oni su za nas male mace,ekipa sa najboljim pojedincima i sampionskim ambicijama bi ih trebala SATRATI :lol: :lol: :lol: ,ajmo Barcelona....pokazite da su dosadasnji kuksevi bila slučajnost i djela mutnih radnji...pokazite da imate m.da i u gostima,a ne samo kod kuće...ne budite pič.ice....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 okt 2015, 17:54

realno gledajuci.orasje nije gostovalo ni jednoj ekipi od koje smo mi izgubili u gostima a evo mi imamo priliku da gostujemo prvoj koju su oni dobili.sve osim pobjede bi bilo razocaravajuce.dobili su ih i banovici i capljina tako da mislim da trener i igraci moraju naci nacin kako pobijediti.orasje nece donijeti boda protiv jedinstva i radnickog tako da jos nista nije gotovo ni blizu.metaleghe je dosta ozbiljnije i bice nam glavni konkurenti..ja se iskreno nadam da cemo polusezonu zavrsiti medu 3 ekipe sa zaostatkom do tri boda sto bi bilo odlicno

Nova sezona nova nafaka

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 09 okt 2015, 11:44

astra1922 je napisao/la:realno gledajuci.orasje nije gostovalo ni jednoj ekipi od koje smo mi izgubili u gostima a evo mi imamo priliku da gostujemo prvoj koju su oni dobili.sve osim pobjede bi bilo razocaravajuce.dobili su ih i banovici i capljina tako da mislim da trener i igraci moraju naci nacin kako pobijediti.orasje nece donijeti boda protiv jedinstva i radnickog tako da jos nista nije gotovo ni blizu.metaleghe je dosta ozbiljnije i bice nam glavni konkurenti..ja se iskreno nadam da cemo polusezonu zavrsiti medu 3 ekipe sa zaostatkom do tri boda sto bi bilo odlicno
Ne može Nedim nikog pobijediti sa onom postavkom kao što je dosada bio slučaj..imam osjećaj da on na svaku gostujuću utakmicu ide na bod..hebem ti više seljačko razmišljanje kod ovakvih trenera...daj Bože da me ovaj put razuvjeri..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.