FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Nisam ga ness posebno gled'o(ovog Španca da se razumijemo).Nije tad bio u fokusu sa Bayom pa me nije zanimalo.Al' et' neko ko je gled'o,da li on vrijedi ove noFce,jel sposoban da povuce ekipu,da li mi govorimo o igracu koji je WC ili oznad prosjeka jer 40 milki je u pitanju 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Po svemu sudeci ovo oko Spanjolca je nesto vise od same spekulacije. Odmah se uoci kada novinari nesto izmisljaju (kao ono sa Müllerom) i to brzo padne u zaborav. Oborit ce Bayern malo cijenu i nesto ne vjerujem da ce primati 7 mio NETO.
Lijepo je vidjeti jablana da fino barata sa loptom.

Vom Jäger zum Gejagten
Pa očigledno je Bayern s Martinezom postigao dogovor, a svakako mislim da će se još malo oborit ova cifra, visina obeštećenja. Iskeširat će naša uprava tu možda nekih 30 miliona eura, a Bilbao će na to pristat jer radije ga želi prodat Bayernu nego Barci ili Realu. Dok inače od ova 2 kluba se više govori o nekom interesu Reala, te se kao Barca malo interesovala. Ima tu dosta špekulacija, dosta borbe oko cijene tog igrača.
Glavno pitanje se postavlja, ako dovedemo Martineza za i tih neki 30 miliona, a da ne govorimo tek o 40 milki, šta će onda biti sa transferom Džeke? Ja sam naime mislio da je i to gotova stvar. Ali vrlo moguće da ćemo ovog ljeta baš pakleno uložit, pa onda još i Džeksona dovest. Ili će se desit obrat, pa ćemo potražit za napad neko jeftinije rješenje. Prva opcija mi je nekako realnija, ali ništa još nije 100 % sigurno.
Glavno pitanje se postavlja, ako dovedemo Martineza za i tih neki 30 miliona, a da ne govorimo tek o 40 milki, šta će onda biti sa transferom Džeke? Ja sam naime mislio da je i to gotova stvar. Ali vrlo moguće da ćemo ovog ljeta baš pakleno uložit, pa onda još i Džeksona dovest. Ili će se desit obrat, pa ćemo potražit za napad neko jeftinije rješenje. Prva opcija mi je nekako realnija, ali ništa još nije 100 % sigurno.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Naravno da ce Bayern oboriti cijenu, jer sam ja negdje citao da ona klauzula vazi samo za prelazak u neki klub u Spanskoj ligi, tako sada predstoji cjenkanje KHR i kompanije sa predsjednikom Bilbao-a, kojeg je inace trenirao Heynckes i koji su dan danas u dobrim odnosima.geronimo je napisao/la:Po svemu sudeci ovo oko Spanjolca je nesto vise od same spekulacije. Odmah se uoci kada novinari nesto izmisljaju (kao ono sa Müllerom) i to brzo padne u zaborav. Oborit ce Bayern malo cijenu i nesto ne vjerujem da ce primati 7 mio NETO.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
30 miliona je taman za onakvog igraca.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Tacna informacija 100%amerosm je napisao/la: Naravno da ce Bayern oboriti cijenu, jer sam ja negdje citao da ona klauzula vazi samo za prelazak u neki klub u Spanskoj ligi, tako sada predstoji cjenkanje KHR i kompanije sa predsjednikom Bilbao-a, kojeg je inace trenirao Heynckes i koji su dan danas u dobrim odnosima.
U cijeloj prici oko toga presudna bi mogla biti Martinezova odluka, dali ce izraziti zelju da ide iz Spanije ili ne, s obzirom da ima ponude da ostane.
Po današnjim informacijama u njemačkim medijima, on se već dogovorio s našom upravom.Bilall je napisao/la: U cijeloj prici oko toga presudna bi mogla biti Martinezova odluka, dali ce izraziti zelju da ide iz Spanije ili ne, s obzirom da ima ponude da ostane.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ja bi ga licno vise volio vidjeti u Barsi al izgleda da je preskup za njihov budzet 

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
@effe_sa
ma da ali opet to nekako sve uzimam sa rezervom bez neke zvanicne potvrde.
Naravno da i ja tako razmišljam. Ali ovaj transfer se nekako čini jako blizu, jer sve te informacije su jako zastupljene u njemačkim medijima. Zadržali su se dugo, još to sve objavljuju ovi relevantni mediji, koji su obično dobro informisani, zato mi sve liči na to da ćemo mi ovaj transfer realizovat.Bilall je napisao/la:@effe_sa
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
da ovaj martinez nije prespor?
ps.
40 milki je previse.
pa, za toliko love su kupljena dvojica: bilal i gustavo.
ps.
40 milki je previse.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Naravno da nije prespor
A da je 40 milki previse, jos uvijek jeste .. 30 bi bilo idealno !

A da je 40 milki previse, jos uvijek jeste .. 30 bi bilo idealno !
[youtube][/youtube]secer je napisao/la:da ovaj martinez nije prespor?
ps.
40 milki je previse.
dobro video ono,al dobar video.
veci dio karijere je igrao zadnjeg veznog i ima brzine itekako,prebacivanje na stopera je vise do Bielsine potrebe(jer se zadnji vezni mogao pokriti a stoper bas i ne)
Real ga vec dugo hoce,al posto su Baski vjerujem da bi mogao za manje pare zavrsiti u Bayernu.
e ovo je jedan kvalitetan igrac.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ok, nije (pre)spor, al nije ni eksplozivan.
fak
jos jedan turbo dizel.
fak

- schweinsteiger
- Kontakt:
pa za 40 mil € bismo mogli dobit' i Alonsa
steta sto je ona prica za Yayu Tourea bila samo patka,mogao je on u Bayernu odigrat' 2-3 sezone na nivou,ali koliko bi seici napuhali cijenu,ko zna
ili uprava trazi dugorocno pojacanje,pa su spremni dati za zadnjeg veznog vise nego sto su dali za najboljeg njemackog napadaca u rekordnom transferu

steta sto je ona prica za Yayu Tourea bila samo patka,mogao je on u Bayernu odigrat' 2-3 sezone na nivou,ali koliko bi seici napuhali cijenu,ko zna

ili uprava trazi dugorocno pojacanje,pa su spremni dati za zadnjeg veznog vise nego sto su dali za najboljeg njemackog napadaca u rekordnom transferu

#miasanmia
Kako bi nam legao Schürrle ko budali šamar. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Upola, upola.Nach BILD-Informationen laufen die Verhandlungen allerdings vielversprechend, obwohl das Gehalt „nur“ fünf Millionen brutto betragen soll. Bayern hofft zudem, den Spieler für weniger als 20 Mio Ablöse zu bekommen.

Otac ih mazo ...ski.

Hajde Jupi mrdni malo i pokazi kakav si utisak ostavio u Baskenlandu. Dobro, moze koji milion vise od ovoga sto Bild prenosi.

Vom Jäger zum Gejagten
ovo je realna cijena i realna plata za takvog igraca.geronimo je napisao/la:Upola, upola.Nach BILD-Informationen laufen die Verhandlungen allerdings vielversprechend, obwohl das Gehalt „nur“ fünf Millionen brutto betragen soll. Bayern hofft zudem, den Spieler für weniger als 20 Mio Ablöse zu bekommen.![]()
Otac ih mazo ...ski.![]()
ps.
iskoristio bih priliku i pozdravio svoje prijatelje za koje je svajninator ekstra klasa

- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Jučer je bio najjači igrač na terenu. Zadovoljan?secer je napisao/la:iskoristio bih priliku i pozdravio svoje prijatelje za koje je svajninator ekstra klasa

Najbolji bek

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.