Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ma nije ni on ništa bolji al ova mu se sama na volej nabacuje, a vala kad skontam nije neki ni problem ovu zguzit. On ga malo šanerski dobaci ona prevrće po glavi one papire napamet što je učila

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ih dok je bila na bjelom strašna je bila....sad je ko šator jbt

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Edita Aradinovic 

**** ti narod jesmo mi glupi kolektivno ovdje, sva tri tora
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma ova je nekonkretna, prvo pitanje obrazloži plan kadidature ona svoju biografiju čita.

Nosi ovu kurvu u tri pizd.e materine
"We need to suffer. And we need to fight."
sistematski nam je to učinjeno kao narodu
slabo obrazovani pa još zatupljeni religijama pride
Evo zadiru nam u izbjeglice IŠ ODABIJ KOLIMBA TO SU NAŠI MIGRANTI
Ej ljudi jedam li lud il vidim dole na dnu stranice gdje pise trenutno korisnika i Baadera!!???
Majke mi sam vidio..kud ne uradi screnshot....
Welcome back brada from mancesta
Majke mi sam vidio..kud ne uradi screnshot....
Welcome back brada from mancesta
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...

Kontala se ubiti jbt.
jedina verzija da valja

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, PointBlank, Quartararo i 10 gostiju.