FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dirk
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dirk » 20 maj 2010, 10:17

Samo jedno pitanje , a tice se vase zvijezde Milana Culuma , kojem je sinoc skandirano napolje ;)

Jeli to taj Culum za kojeg se borite i tvrdite da ima mjesta u reprezentaciji BiH ?

Covjek ne moze da hoda , kretanje katastrofa , onaj napadac Borca ga dva puta otrese ko slinu i on da igra za repku ... nevjerovatno !

Sto se tice tekme , misljenja sam da je Osim izgubio jer kod 2-2 rezultata da nije povukao ekipu da se nadigrava Zeljo bi zabio i treci gol , ali sta je tu je Borac zasluzeno slavio , iako se stece utisak da je Borac i sa 3-0 mogao voditi poluvrijeme da mahac sumnjivo nije digao zastavicu !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 20 maj 2010, 10:17

123456 je napisao/la:
zli mrkvić je napisao/la:
nodiluxor je napisao/la:Nije se tesko pomiriti sa porazom,Porazi su sastavni dio zivota i sporta. Borac je zasluzemo osvojio kup. Zeljo je bio favorit, ali je Borac jos jednom iznenadio kao nekada davno kada su pobijedili Zvezdu u kupu. Prema tome nista novo za kupove, neki dan zamalo da Portsmouth osvoji kup. U kupu cesto sretniji i spretniji pobjedjuju. Zeljo to nije bio , iako ima trenutno bolji tim. Jos jednom cestitke na osvojenom kupu, a samo uvijek sve pokvarite sa ona tri prsta. Pa dvadeset i prvi je vijek ljudi.
Ej ade mi objasnite šta imate protiv tri prsta! Svaki SRBIN će dići tri prsta kad slavi nešto. Ako gledaš kup srbije isto je bilo sa Zvezdom. Stvarno ne kontam vas.

Što se mene tiče možeš odmah brisati, ali mi onda ti daj odgovor na pp! :D :D :D

Ma zaboli me za tri cetiri ili neznam koliko prstiju.Vec ti meni objasni svoj Avater i potpis i pored toga ove tvoje postove.Meni se tu nesto neuklapa :D
Borac i BSK su bratski klub. Pisao sam o tome i svi to znaju. :D :D :D

A u svakom slučaju draže mi je da banjalučki klub osvoji kup nego neki željezničar.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 maj 2010, 10:21

Da se i na ovoj temi zahvalim onima koji su cestitali. Ocekujte da cu ja isto uraditi kada/ako (nada zadnja umire :mrgreen: ) osvojite titulu prvaka.

Ali ovdje bih se osvrnuo na skandiranje dijela navijaca upuceno vasem igracu Culumu. Momak je mozda i najvise gresaka napravio u ove 2 finalne utakmice, ali opet, sramotno je pljuvati ga zbog toga. To nisu fudbalski navijaci, to je seljadija! Ajde da su mu skandirali poslije meca, ali za vrijeme utakmice?!?!
I mi imamo ovog centarhalfa Damjanovica koga bi 99% navijaca Borca objesilo o prvu banderu, ali nikad se nije culo urlanje protiv njega dok traje mec. Opsuje mu neki pojedinac familiju i slicno, ali nista vise od toga.
HAJ FAJV

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 20 maj 2010, 10:23

Dirk je napisao/la:Samo jedno pitanje , a tice se vase zvijezde Milana Culuma , kojem je sinoc skandirano napolje ;)

Jeli to taj Culum za kojeg se borite i tvrdite da ima mjesta u reprezentaciji BiH ?

Covjek ne moze da hoda , kretanje katastrofa , onaj napadac Borca ga dva puta otrese ko slinu i on da igra za repku ... nevjerovatno !

Sto se tice tekme , misljenja sam da je Osim izgubio jer kod 2-2 rezultata da nije povukao ekipu da se nadigrava Zeljo bi zabio i treci gol , ali sta je tu je Borac zasluzeno slavio , iako se stece utisak da je Borac i sa 3-0 mogao voditi poluvrijeme da mahac sumnjivo nije digao zastavicu !

Boli tebe k.urac za culuma !

culumu je sin u bolnici koji je tek rodjen ima problema sa bubrezima :(

Nemoj da ga pljujete pick.a li vam materina ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 20 maj 2010, 10:23

muamer10 je napisao/la:
zli mrkvić je napisao/la:
muamer10 je napisao/la:Ma kup je obicni trofejcic. To vam dodje ko utjeha ako ne osvojite titulu. Mi ako pobjedimo laktase, niko se nece ni sjecati ovog "poraza". Necu da omalovazam trofej koji slae navijaci borca i pojedini navijaci manjih klubova, ali mi ako osvojimo titulu boli me neka stvar za kup. Najiskrenije. Dignimo glave, za 3 dana nam valja u nove pobjede.
Trofejčić :D :D :D :D Tugo moja! Nego jesu li majice ŠAMPION u pripremi??? Reko zbog dizajna i to. A Laktaši vam uzimaju sva tri boda u nedelju! Bolja ekipa od vas 100%. Tako da sa majicama još ne žurite! :D :D :D

Pa je li nije u odnosu na titulu. A za laktase, daj ne provaljuj se i ne provociraj bgti.
Nije! Kup je najmasovnije fudbalsko takmičenje u ovoj državi! Sinoć "fantastični" Komentator inače navijač Željezničara kaže:

Borac za sad bliži osvajanju titule pobjednika kupa! Tako da Borac već ima jednu titulu!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 maj 2010, 10:25

TheManiacs je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Samo jedno pitanje , a tice se vase zvijezde Milana Culuma , kojem je sinoc skandirano napolje ;)

Boli tebe k.urac za culuma !

culumu je sin u bolnici koji je tek rodjen ima problema sa bubrezima :(

Nemoj da ga pljujete pick.a li vam materina ;)
Seljacino za ovo pick.a li vam materina , ocekujem da dobijes ban !

Samo sam pitao jeli to taj jer objektivno Zeljo je njegov vrh , nije repka bas toliko propala da onakvi igraju ... ovo nema veze sa njegovim privatnim zivotom i sa problemima niti ulazim u njih ako nije spreman da igra pod tim pritiskom to se lijepo kaze , a ne izadjes na teren i okrece te kako ko pozeli !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 20 maj 2010, 10:27

Dirk nije bilo upuceno tebi nego svima koji ga pljujete ;)

Nemoj govoriti seljacino boli vas kura.c za nase igrace ;)

Idi te gledaj te svoje manekene..Nasi igraju srcem ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 20 maj 2010, 10:27

Simpatizer je napisao/la:Da se i na ovoj temi zahvalim onima koji su cestitali. Ocekujte da cu ja isto uraditi kada/ako (nada zadnja umire :mrgreen: ) osvojite titulu prvaka.

Ali ovdje bih se osvrnuo na skandiranje dijela navijaca upuceno vasem igracu Culumu. Momak je mozda i najvise gresaka napravio u ove 2 finalne utakmice, ali opet, sramotno je pljuvati ga zbog toga. To nisu fudbalski navijaci, to je seljadija! Ajde da su mu skandirali poslije meca, ali za vrijeme utakmice?!?!
I mi imamo ovog centarhalfa Damjanovica koga bi 99% navijaca Borca objesilo o prvu banderu, ali nikad se nije culo urlanje protiv njega dok traje mec. Opsuje mu neki pojedinac familiju i slicno, ali nista vise od toga.

To su ti navijaci koji dodju na tekmu jednom ili eventualno dva puta u sezoni.Sta oni znaju ko je Culum?Pa oni su najvjerovatnije ocekivali Bazdarevica i Nikica u prvi jedanest :mrgreen: Culum jeste odigrao loze obadvije utakmice finala KUP-a ali je u prvestvu igrao medju boljima .Zato Culum glavu gore nisi kriv sto pehar nije u nasim rukama a oni sto skandiraju tako nesto ionako nece biti na sledecim tekmama............
Zadnja izmjena: 123456, dana/u 20 maj 2010, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 20 maj 2010, 10:28

Trofejčić :D :D :D :D Tugo moja! Nego jesu li majice ŠAMPION u pripremi??? Reko zbog dizajna i to. A Laktaši vam uzimaju sva tri boda u nedelju! Bolja ekipa od vas 100%. Tako da sa majicama još ne žurite! :D :D :D[/quote]

Pa je li nije u odnosu na titulu. A za laktase, daj ne provaljuj se i ne provociraj bgti.[/quote]

Nije! Kup je najmasovnije fudbalsko takmičenje u ovoj državi! Sinoć "fantastični" Komentator inače navijač Željezničara kaže:

Borac za sad bliži osvajanju titule pobjednika kupa! Tako da Borac već ima jednu titulu![/quote]

Ok, uvjerio si me. Osvojiti titulu prvaka ili osvojiti kup je jedno te isto.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 20 maj 2010, 10:32

Za klub koji odigra sa Željom 4 dobre tekme uz gol razliku 7:7 se ne može reči da nije zaslužio Kup. Kad se cijela sezona uzme u obzir ljudi su zaslužili da uzmu nešto. Nama je naravno krivo jer se to desilo u dolini i jer smo već bili upisali taj trofej.
Što se tiče utakmice, dobra je bila. Golove smo primili bezveze kao i ona dva iz prvenstva. Siguran sam da je igrao Kerla ili Bogičević da barem jedan ne bi primili. Međutim isto tako ljudi su mašili neke stvari što su morali dati tako da to dođe na isto. Samo je ovdje problem što prvi fasuješ nigdje veze golove. Šehu i njegovo ponašanje neću komentarisati jer taj papčić mi se nikad nije sviđ'o. Imam pravo na svoje mišljenje i trpim ga samo što brani za nas.
Suđenje odlično, bez greške. Offside je bio kad je Borac dao treći gol. Lijepo se vidjelo na snimku da je noga igraća Borca u offside-u.
Izmjene Rovčanin i Mešan su se pokazale kao promašaj. Izašao je Šimić jedan od boljih do tada. Imali smo skoro 40 minuta vremena za treći gol. Nismo uspjeli, a jedan od razloga su i spomenute izmjene. Čak poslije drugog gola više nije bilo ni pravih šansi. Prave šanse su ostale neiskorištene u prvom poluvremenu. Nadam se da će Amar iz ovog poraza izvući neke pouke, prije svega mislim na njegovo ponašanje. Isto tako moramo biti svjesni da je čovjek praktično ni od šta (od par igraća koji liče na fudbalere i ostatka koji je mrtvi prosjek) napravio nekakvu ekipu koja može igrati domaću ligu sa solidnim rezultatom. Za nešto više treba mnogo toga.
Svi realni ljudi su se mogli sinoć još jednom uvjeriti zašto je jug najveća i najbolja navijačka tribina i zašto su manijaci uz sve mane koje imaju (a ko ih nema) ipak najbolji i najvjerniji navijači u ovoj državi. Bilo je tih nekih gluposti, ali to je normalno za toliku masu. Ovi levati što pričaju da nije bilo 14-15 milja nemaju pojma o Grbavici. Stolice i karte s ovim nemaju nikakve veze. Najmanje 4 milje ljudi nije bilo ni blizu ikakve stolice. Na Videotonu bez sjevera je bilo preko 20 milja. Ko zna Grbavicu zna i njene "džepove".
Glavu gore, Laktaše moramo dobiti kako znamo i umijemo. Biće teško jer i njima gori za opstanak, a i igraći su sada izgubljeni i sjeb.ani. Valjda nam se ne mogu ponoviti dvije tekme za redom da primamo onakve golove.
Mi pravi navijači Želje smo navikli na poraze jer naša historija je bila većinom teška i nije nas mazila. Pored svega uvijek smo bili uz svoj ponosni klub. Nikad nismo bili "rezultat" navijači. Na Želji se uvije vagalo ko je raja, a ko nije. Za sve ostale tu su bili Torpedo, Zvezda i ostali.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 20 maj 2010, 10:32

sinoc sam bio ko posran, i sad sam al me tjesi LIGA PRVAKA!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 20 maj 2010, 10:37

nermin_TM je napisao/la:sinoc sam bio ko posran, i sad sam al me tjesi LIGA PRVAKA!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Polahko :mrgreen: Mora se prvo pobjediti u Nedelju ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

thunderm
Kontakt:

Post Postao/la thunderm » 20 maj 2010, 10:42

ej prije svega obje ekipe su odigral extra dobru utakmicu,svaka cast borcu na "pobjedi" i osvajanju kupa al i svaka cast nasim igracima sto se nisu predali,bio sam na utakmici navijanje mah nikad bolje,sam jedna stvar me je iznerviralo zasto je trebalo lesinarima da gadjaju bakljama nas sjever :S ne shvatam,zna li su da je mogao belaj veliki da izbije odma,al et hvala Bogu nije....mi trebamo bit ponosno veceras svi Manijaci jer smo i nakon izgubljenog kupa ostali i bodrili igrace,ako Bog da u nedjelju uzimamo ligu i onda cemo da slavimo sto smo zasluzili,nek niko ne prica da je namjesteno kad nije,ko bi to namjestio kuci utakmicu nikoo :S ljudi su posteno uzeli kup i to je to.... ovoliko koliko nas je doslo bilo sinoc treba nas doc i u nedjelju...ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 20 maj 2010, 10:48

:D :D :D :D :D
Zadnja izmjena: zli mrkvić, dana/u 20 maj 2010, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 20 maj 2010, 10:50

ljud ,evo citam vi nesto pisete o tom culumu..a pslije tekme u banja luci....ja sam bio jedan od rjetkih,koji je pohvalio tog igraca zelje...stekao sam utisak da je bas dobro odigrao..da je pokupio sve lopte u vazduhu....u napadu opasan iz prekida...a nesto se ne sjecam ni da je sinoc kiksnuo...mozda i nisam bas primjetio...al po meni,daleo da je taj igrac kriv za " poraz " zelje...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 20 maj 2010, 10:50

thunderm je napisao/la:ej prije svega obje ekipe su odigral extra dobru utakmicu,svaka cast borcu na "pobjedi" i osvajanju kupa al i svaka cast nasim igracima sto se nisu predali,bio sam na utakmici navijanje mah nikad bolje,sam jedna stvar me je iznerviralo zasto je trebalo lesinarima da gadjaju bakljama nas sjever :S ne shvatam,zna li su da je mogao belaj veliki da izbije odma,al et hvala Bogu nije....mi trebamo bit ponosno veceras svi Manijaci jer smo i nakon izgubljenog kupa ostali i bodrili igrace,ako Bog da u nedjelju uzimamo ligu i onda cemo da slavimo sto smo zasluzili,nek niko ne prica da je namjesteno kad nije,ko bi to namjestio kuci utakmicu nikoo :S ljudi su posteno uzeli kup i to je to.... ovoliko koliko nas je doslo bilo sinoc treba nas doc i u nedjelju...ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

Već je sve rečeno o tome! Ljudi samo na baklju odgovorili bakljom a vaši ponovo. Svaka čast Lešinarima što su uzvratili i prestali sa tim glupostima.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 maj 2010, 10:51

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2010, 10:52

radebl je napisao/la:ljud ,evo citam vi nesto pisete o tom culumu..a pslije tekme u banja luci....ja sam bio jedan od rjetkih,koji je pohvalio tog igraca zelje...stekao sam utisak da je bas dobro odigrao..da je pokupio sve lopte u vazduhu....u napadu opasan iz prekida...a nesto se ne sjecam ni da je sinoc kiksnuo...mozda i nisam bas primjetio...al po meni,daleo da je taj igrac kriv za " poraz " zelje...
Griješio je u prvom poluvremenu, prodao je dosta lopti, nije mogao dodati suigraču na metar. U prvoj utakmici je prodao čistu loptu kada ste pogodili za 1-0. Međutim, Milan je jedan od najboljih igrača Želje u ovoj sezoni i siguran sam da su ovo samo loši dani za njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TOON SA
Kontakt:

Post Postao/la TOON SA » 20 maj 2010, 10:53

Sjajna atmosfera i utakmica za pamcenje! Steta sto nismo uzeli kup, ali opet, odlazi u ruke timu koji je zasluzio da nesto osvoji ove sezone. Nadam se da ce pojedini (uglavnom mladji) navijaci nauciti nesto iz ove utakmice. NISTA NIJE OSVOJENO! Kada se tako razmislja unaprijed moze nam se to samo osvetiti. Sva ta euforija kod navijaca je samo kontraproduktivna jer se prenosi i na i grace, i na javnost i onda se javlja ono "lako cemo". Nikada u zivotu nisam vidio da su se neosvojene titule toliko slave. Spustite malo loptu! Pratio sam povratak Newcastle u prvu ligu ove sezone. Cetiri kola prije kraja kod 12 poena prednosti i bolje gol razlike u odnosu na pratnju nigdje se nije mogla procitati nikakva izjava u kojoj se spominje osvajanje prvog mjesta ili da su navijaci poceli da proslavljaju. Majice necu ni da spominjem... Ovo je tipicno za nas mentalitet. Pa sjetite se samo baraza, mi smo svi slavili prolazak na Svjetsko prvenstvo kada smo dobili Portugal kao protivnika, kao oni nisu u dobroj formi pa cemo proci. A mi kao neka svjetska klasa... Zeljo jeste najjaci tim ove sezone, ali niko nije toliko jak da mu se titule dodjeljuju unaprijed. Cak je i Maric u zadnjim izjavama poceo da govori kako je Zeljo sampion, nije to slucajno. Nije on glup covjek (mozda se neki navijaci Borca nece sloziti sa mnom ;) ), zna on da Borac nema sta vise izgubiti, a nase opustanje moze pomoci samo njemu. Protiv laktasa treba da dodjemo u sto vecem broju i da bodrimo tim do pobjede. Zamolio bih ove "zvizdace" da ne dolaze, nisu nam potrebni.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 20 maj 2010, 10:55

@Maxisco

I milja je posjeta za ovu ligu, njene klubove i fudbal koji se igra u većini utakmica. Nekih nije bilo ni milja.
Na prostorima cijele bivše države je tako. Nekad dok su bile druge okolnosti i drugoj ligi smo imali posjetu k'o neki doduše mlađi prvoligaši.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.