NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Bilo bi dobro da se euforija s Hrvatske barem upola prenese i na Siroki 

"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
-
- Kontakt:
Ehh da prijatelju...o tome sam baš sinoć razmišljao dok sam gledao kako pjevaju hrvatskojLoveSB96 je napisao/la:Bilo bi dobro da se euforija s Hrvatske barem upola prenese i na Siroki

Daj Bože bar malo da se prenese
Igraj Široki, ti si najbolji !!
Ja baš mislim da hoće. Samo treba progurati malo i Široki u priču "uklopiti" u euforiju. Mislim,Europa je,sjever ce bit pun svakako ali bilo bi lijepo da se onako fino napuni stadion
SAMO ŠIROKI!
2. Ili 3.HNL? Mislim da je Zadar jedini dobio licencupenke je napisao/la:Bešlić,Knežević a vjerovatno i Mašić idu na kaljenje kod Karoglana u C.Zmijavce (2.HNL)
No svejedno, najorganiziraniji klub u tim nizim ligama, a Loncar i Nikola Katic su pokazali da itekako dobro moze doci iskustvo igranja u 3.HNL, koja je li-la sa 1.FBiH
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ma bit ce to ok. Vec su jumbo plakati po cesti postavljeni, po gradu, ide prodaja godisnjih i clanskih, ljudi vec traze ulaznice i pitaju hoce li biti pretprodaja. Pretprodaja kreće u ponedjeljak. Bit ce i nagradnih igara itd itdsince1948 je napisao/la:Ja baš mislim da hoće. Samo treba progurati malo i Široki u priču "uklopiti" u euforiju. Mislim,Europa je,sjever ce bit pun svakako ali bilo bi lijepo da se onako fino napuni stadion
Utakmicu pocinjemo u novim dresovima.
Sve je to lijepa prica iako je malo SP zasjenilo sve to pa nemas osjecaj euforije za EL na Pecari.
A uz sve to realno i nije neki protivnik, neko ime da bi sad se bas tako pricalo o tome kao npr za Aberdeen i nakon onakvog rezultata gore.
Vidit cemo sve u cetvrtak

It's better when it's live
-
- Kontakt:
Jel to 100% ?since1948 je napisao/la:Krecemo u crnim?
Lijepo
Rodin raskinuo ugovor sa zrinskim da ga je probati dovesti sada9
Treba ga yebat,ne treba nam,isto sam čuo da spominju Blaića 

Igraj Široki ti si najbolji!
Trening kompenzacija za njega je ogromna. Vjer je zato i raskinuo. Tj nije ga Zrinjski prijavio/registriraoMario94 je napisao/la:Rodin raskinuo ugovor sa zrinskim da ga je probati dovesti sada9
Blaić je stranac. Od tog ti nema nista96BadBoy je napisao/la:Treba ga yebat,ne treba nam,isto sam čuo da spominju Blaića
Mozda dođe jos jedan napadac i to je to
E nez prijatelju,meni je ostalo da su izborili drugu ligu ali nisam siguran.Android je napisao/la:2. Ili 3.HNL? Mislim da je Zadar jedini dobio licencupenke je napisao/la:Bešlić,Knežević a vjerovatno i Mašić idu na kaljenje kod Karoglana u C.Zmijavce (2.HNL)
No svejedno, najorganiziraniji klub u tim nizim ligama, a Loncar i Nikola Katic su pokazali da itekako dobro moze doci iskustvo igranja u 3.HNL, koja je li-la sa 1.FBiH
Samo jedno ime
Ne, u plavim...since1948 je napisao/la:Krecemo u crnim?
Lijepo
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
I čudim se. Mozda u Slovenijikksiroki je napisao/la:Ne, u plavim...since1948 je napisao/la:Krecemo u crnim?
Lijepo
Prcas nam marketingkksiroki je napisao/la:Ne, u plavim...since1948 je napisao/la:Krecemo u crnim?
Lijepo
Ne otkrivaj, mozda bi raje doslo radi crnog dresa

-
- Kontakt:
Zna li netko slucajno koliko se nasih navijaca ocekuje u Slo?
https://m.facebook.com/nksb.fanshoppenke je napisao/la:Cijena dresa?
Pitaj tu al pretpostavljam nesto slicno kao prije
Mogu samo rec da dres fino izgleda i da ga je neobicno vidjeti sa prezimenom
Cura sto radi tamo rece da bi trebalo biti 60 za clanove, 70 za ostale
Ja mislim da ce crni biti najprodavaniji
Ja mislim da ce crni biti najprodavaniji

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ovisi o rezultatu prve utakmice hahavolimsiroki je napisao/la:Zna li netko slucajno koliko se nasih navijaca ocekuje u Slo?
Jel ima sta organizirano?
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.