Pojacao ih u borbi za opstanakkobe24 je napisao/la:Veliki Imran Polutak 'pojacao' Brcko Distrikt - slabasnu ekipu A1 lige.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Pojacao ih u borbi za opstanakkobe24 je napisao/la:Veliki Imran Polutak 'pojacao' Brcko Distrikt - slabasnu ekipu A1 lige.
Propade jos jedan 'veliki talenat' ...MElloo je napisao/la:Pojacao ih u borbi za opstanakkobe24 je napisao/la:Veliki Imran Polutak 'pojacao' Brcko Distrikt - slabasnu ekipu A1 lige.
Ako to ljudima smeta, neka me zovu šupkom, a ja neću prstom mrdnuti da vratim bh. pasoš, zato što, ako sam ja njima potreban, neka to oni urade.
Što se tiče igranja za reprezentaciju, ja više nemam ni volje, ni želje, upravo zbog takvih ljudi.
kobe24 je napisao/la:http://s.csport.ba/djedovic-kontaktirao ... aciju-bih/
Daj vec jednom otpisite ovo odvratno i bahato gov.no. Na dunjaluk cijeli bi svalio krivicu, samo da sebe postedi. Nabijem na onu stvar i tebe i tvog brata Nedima (iako momak realno nije nista kriv). Normalno da je radi reda na spisku, kad s 22 godine nije nigdje mogao otici iz slabasne druge spanske lige, u kojoj ima lose brojke i ocajne procente suta. Evo i dokazi za to: http://competiciones.feb.es/estadistica ... 3144&med=0
Nego, samo da se prisjetimo malog dijela izjava ovog debila:Ako to ljudima smeta, neka me zovu šupkom, a ja neću prstom mrdnuti da vratim bh. pasoš, zato što, ako sam ja njima potreban, neka to oni urade.
Što se tiče igranja za reprezentaciju, ja više nemam ni volje, ni želje, upravo zbog takvih ljudi.
Ma ti si babo bh kosarke. De nam jos sta najavi.lumani je napisao/la:Kao sto sam najavio prije 2 mjeseca Brko se vraća
Taman za izvizdat galumani je napisao/la:Kao sto sam najavio prije 2 mjeseca Brko se vraća
Federer17 je napisao/la:Ma ti si babo bh kosarke. De nam jos sta najavi.lumani je napisao/la:Kao sto sam najavio prije 2 mjeseca Brko se vraća
lumani je napisao/la:Kao sto sam najavio prije 2 mjeseca Brko se vraća
Za insajdersku informaciju ne postoji link.filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Kao sto sam najavio prije 2 mjeseca Brko se vraća
a da podijelis sa nama tu informaciju,neki link,tekst
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.