Šta li Rafa radi pa dobija ovako šega žrijebove

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
a moze se desit I da su ispali jer su po prirodi smotaniKingJamesMVP je napisao/la:L.Mayer isto ne bi trebao predstavljati opasnost.
Ja bi rekao da je podloga sporija, dosta servera ispalo: Sock, Isner, Anderson
Isner nije napravio brejka nikom pola godine, čovjek se raspada, eto on bi bio dostojan protivnik Rafi, sigurnoAA23 je napisao/la:Isner već izletio Nadalu, tako da Nadal opet nema pristojnog protivnika na GS-u, zadnji pristojni protivnik mu je bio Dimitrov na prošlogodišnjem AO, a njega ne smatram nekom velikom prijetnjom.
Pa njima tim nabrojanim serverima više leži sporiji hard.. Npr brzi ili trava tu su užasni. Čim im vratiš servis nema ih.. A da oni nekome uzmu servu nema šansebodi123 je napisao/la:Isner nije napravio brejka nikom pola godine, čovjek se raspada, eto on bi bio dostojan protivnik Rafi, sigurnoAA23 je napisao/la:Isner već izletio Nadalu, tako da Nadal opet nema pristojnog protivnika na GS-u, zadnji pristojni protivnik mu je bio Dimitrov na prošlogodišnjem AO, a njega ne smatram nekom velikom prijetnjom.
Htio sam i ja da ga izbjegnem čisto radi servisa jer mi se ne gleda on ni sekunde a i ne može dat Rafi nikakav ritam pred QF i vjerovatno Čilića, ali kao neka prijetnja i ozbiljan protivnik nije ni blizu John u ovom trenutku
Ne treba ozbiljan protivnik, istovarit ce se babuka opet po njemubodi123 je napisao/la:Isner nije napravio brejka nikom pola godine, čovjek se raspada, eto on bi bio dostojan protivnik Rafi, sigurnoAA23 je napisao/la:Isner već izletio Nadalu, tako da Nadal opet nema pristojnog protivnika na GS-u, zadnji pristojni protivnik mu je bio Dimitrov na prošlogodišnjem AO, a njega ne smatram nekom velikom prijetnjom.
Htio sam i ja da ga izbjegnem čisto radi servisa jer mi se ne gleda on ni sekunde a i ne može dat Rafi nikakav ritam pred QF i vjerovatno Čilića, ali kao neka prijetnja i ozbiljan protivnik nije ni blizu John u ovom trenutku
Molio bih te da ubuduce pises komentare primjerene ovoj temi...Hvala...leorey je napisao/la: Ne treba ozbiljan protivnik, istovarit ce se babuka opet po njemu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.