FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tomicu ako obuces onaj sugavi bordo dres pocet cu prokljinjati svaki momenat koji su proveo u Zelji. Fuj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Zašto? Bio tu par godina, onako igrač nije nekog traga ostavio a pišete o njemu ko da je Meša Baždarević. Nebitan skroz.LjoZee je napisao/la:Tomicu ako obuces onaj sugavi bordo dres pocet cu prokljinjati svaki momenat koji su proveo u Zelji. Fuj.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Iako je do prijelaznog roka ostalo više od mjesec dana, ekipa je dobila značajno pojačanje na napadačkoj poziciji, Mišu Smajlovića, legendarnog napadača kluba sa Grbavice koji je u dresu Želje odigrao preko 400 utakmica i postigao 241 gol. “Džentlmen u kopačkama”, kako su Smajlovića svojevremeno zvali mediji u bivšoj državi, sve je vrijeme uz ekipu, na treninzima, putovaće u autobusu sa timom i biti smješten u istom hotelu. Čovjek je to čije iskustvo i samo prisustvo puno znači fudbalerima uoči utakmice u kojoj mogu jednu ruku staviti na šampionski trofej.
– Biti uz ekipu u ovako bitnim trenucima puno mi znači, drago mi je da igrači i stručni štab osjećaju da im svojim prisustvom i pokojim savjetom mogu pomoći. Ovo je trenutak kada svaki Željovac mora uraditi sve što je u njegovoj moći da doprinese da dođemo do izuzetno bitne pobjede, kaže Smajlović, koji je 1963. godine bio prvi strijelac tadašnjeg prvenstva Jugoslavije sa 18 pogodaka.
– Mišo Smajlović je prije svega gospodin, čovjek koji je istinski Željovac i njegovo prisustvo i iskustvo nam puno znači u ovom trenutku, kada je svaka utakmica poput finala. Ovaj potez samo još jednom pokazuje veličinu FK Željezničar i jedinstvo unutar Kluba, izjavio je kapiten Zajko Zeba.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Re: RE: Re: FK Željezničar
Upravo zato sto je tu bio par godina. Da je bio kao Bevab ili Husic iskreno me ne bi uopste zanimalo ovako je ruzno. Izdajnik,ali to samo pokazuje da je kao covjek jedna velika 0.Neandertalac je napisao/la:Zašto? Bio tu par godina, onako igrač nije nekog traga ostavio a pišete o njemu ko da je Meša Baždarević. Nebitan skroz.LjoZee je napisao/la:Tomicu ako obuces onaj sugavi bordo dres pocet cu prokljinjati svaki momenat koji su proveo u Zelji. Fuj.
Svidja mi se ovo sto su se legende ukljucile u rad prvog tima pred ovako bitne utakmice. [emoji106]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa to je to, par godina i nekoliko dobrih partija što sveukupno gledajući stvara strašnu bol u mojim jajima, gdje će otići da igra. Al' fakat.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!

Veličina

Džentlmen u kopačkamaljalja je napisao/la:
Veličina

Osvojit titulu na gradskom stadionu Kosevo i onda proslavit pred vjecnom 20. maja 

- Neandertalac
- Kontakt:
Sve je u našim rukama.
Još jednom, ne mogu vam opisati koliko mi je drago zbog angažovanja Gsn Miše Smajlovića pa makar njegova uloga trenutno bila revijalnom karaktera. Nadam se da je ovo pravac kojim ćemo nastaviti ići i u budućnosti da se još više ljudi čije je ime utkano u istoriju kluba involvira u sportski segment i organe uprave.
Neki moj lični idući korak bi bio sportski direktor Željovac kao zamjena za sadašnjeg. Itekako bitna uloga kako zbog reprezentativnosti kluba tako i zbog ugleda, poznanstva, uticaja, moći. Na taj način bi kao klub naslanjajući se na našu istoriju nastavili rasti uz vjerujem još bolje rezultate u sportskom dijelu.
Još jednom, ne mogu vam opisati koliko mi je drago zbog angažovanja Gsn Miše Smajlovića pa makar njegova uloga trenutno bila revijalnom karaktera. Nadam se da je ovo pravac kojim ćemo nastaviti ići i u budućnosti da se još više ljudi čije je ime utkano u istoriju kluba involvira u sportski segment i organe uprave.
Neki moj lični idući korak bi bio sportski direktor Željovac kao zamjena za sadašnjeg. Itekako bitna uloga kako zbog reprezentativnosti kluba tako i zbog ugleda, poznanstva, uticaja, moći. Na taj način bi kao klub naslanjajući se na našu istoriju nastavili rasti uz vjerujem još bolje rezultate u sportskom dijelu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ćenan odlično radi svoj posao i nema potrebe dovoditi njegovu poziciju u pitanje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Tvoje i moje mišljenje se ovde jako razlikuju.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Razlikuju se naravno, jer ja kad bih nešto mijenjao i kada mi nešto ne odgovara, ja to potkrijepim argumentima i nekim realnim činjenicama. Argument 'Željovac' mi nije dovoljan. Prvo bih pokušao naći realnu zamjenu i pokušao bih objasniti zašto bi taj bio bolji od trenutnog, jer to što je Željovac ne može biti dovoljno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Meni dovoljan čak i da ne razmišljam o njemu kao opciji. Uz svo dužno poštovanje i zahvalnost njemu za njegov rad u sezoni kada ćemo vrlo vjerovatno uzeti trofej, koliki god da je. Jednostavno, možda to nekima djeluje radikalno pa čak i ograničeno ali ja kao navijač imam strašnu averziju prema činjenici ne da on nije Željovac već da je najveći rival. Za mene je to strašno.Virtu4l je napisao/la:Razlikuju se naravno, jer ja kad bih nešto mijenjao i kada mi nešto ne odgovara, ja to potkrijepim argumentima i nekim realnim činjenicama. Argument 'Željovac' mi nije dovoljan. Prvo bih pokušao naći realnu zamjenu i pokušao bih objasniti zašto bi taj bio bolji od trenutnog, jer to što je Željovac ne može biti dovoljno.
Naravno, ne moramo se složiti. Normala.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ja bi sad potpisao kad bi znao da ce poziciju SD-a preuzeti Amar ili Refik, al' pošto znam da je to trenutno teško izvodivo, onda neka i Ćenana, nije ni on loš ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Nije Cenan los do sada, nema razloga ga tjerat, vidjecemo sljedece sezone kakva ce pojacanja dovest
samo ne dovodi Sesara Cenanu molim te
samo ne dovodi Sesara Cenanu molim te

- plavousrcu
- Kontakt:
Specificna situacija je za Cenana. Uzet cemo titulu i njegov rad bismo morali ocijeniti kao dobar. Ako uzmjemo u obzir igrace koji su dovedeni onda mozemo diskutovati i pronaci mnogo mana. Ako se ostvare najave o dolasku Sesara i Besirovica pocet cu sumnjati u dobre namjere.
Ali ako se ne ostvare imaće njegovu punu podršku, znači sve je do Sesara i Beširovića.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Beširović je potencijal u to nemojte sumnjati (njega sumnjam i da mozemo dovesti zbog ugovora), al' notorni alkos i povrh svega pitar Sesar, NI POD RAZNO !