Jer ako pricamo o sezoni 1998/1999 kada je sarajevu dodjeljena titula, a nije odigran play off onda je ovo ovako kosto sam napisao 100%

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Znam, pa tako nekako smo igrali i u finalu kupa, sjecam se tekme na Grbavici, 3-1 ja mislim da smo vas uzeli. Pa smo onda digli i slijedece sezone kup, pitare 3-2 dobili, mislim da je Joldic tad igrao za nas, kad smo imali najjacu ekipu u historiji premier lige, te sezone smo postigli preko 100 golova, sjecam se majce 100+SaltCityAttack je napisao/la:ma ja care znam da smo vas tad cak pobjedili i na grbavici 1:2 dodao sam to u ovom prvom postu napisanom. 1:2 to je onda kada je Omer Joldic za nas 2 puta bio strijelac i lobovao je gusu obadva puta, jer je Guso izletio sa gola.Bio sam na tim utakmicama i dobro se sjecam
Zeljovac_1921 je napisao/la:Znam, pa tako nekako smo igrali i u finalu kupa, sjecam se tekme na Grbavici, 3-1 ja mislim da smo vas uzeli. Pa smo onda digli i slijedece sezone kup, pitare 3-2 dobili, mislim da je Joldic tad igrao za nas, kad smo imali najjacu ekipu u historiji premier lige, te sezone smo postigli preko 100 golova, sjecam se majce 100+SaltCityAttack je napisao/la:ma ja care znam da smo vas tad cak pobjedili i na grbavici 1:2 dodao sam to u ovom prvom postu napisanom. 1:2 to je onda kada je Omer Joldic za nas 2 puta bio strijelac i lobovao je gusu obadva puta, jer je Guso izletio sa gola.Bio sam na tim utakmicama i dobro se sjecam
Ma ja 3-1, Ivica Osim bio na toj tekmi, sjecam se kao da je juce bilo. Bila su to dobra vremena.....SaltCityAttack je napisao/la:
da jeste dobili ste nas 3:1 gdje ste nas ba razvalili... mi smo usli sa zakasnjenjem jer je bus kasnio vozac sletio u provaliju na putu i sjebo gumu...tada smo bili u odlicnim odnosima i imali smo drugove koji su nas cekali koji su pripadnici TM... znam brate da sam dobio proljev jedva sam ja izdrzao tu utkamicu.Prvi gl nismo ni vidjeli,a druga dva jesmo.Kod nas jedino Osmanhodzic je igrao dobro koji se igrao dole sa Adzemom i jos par igraca zelje iz odbrane.On je dobio aplauze sarajevske publike.Nasi manekeni su nas osramotili svojom igrom tada i nismo ih zeljeli ni pozdraviti izuzev Omanhodzica .Zeljeli su nam i medalje dati svoje, ali ko ebe to.Zato smo ih u Olovu cekali kada su dogovorili veceru janjetinu pa smo im sjebali planiranu veceru cccc
Bio sam na sjeveru i majmuni su prvo bacili baklju medju nas, prosla je iznad moje glave da bi mi odgovorili i pogodili lika tamo, tako da prvo provjeri sta pricas pa tek onda pljuj.zli mrkvić je napisao/la:Nije istina. Obratno je bilo. Komentator je tako rekao!Adnan_TM87 je napisao/la:ONI SU PRVO BACILI NA NASE NAVIJACE..PA ONDA NASI NA NJIHOVE..!!!bistrikboy je napisao/la:Cestitke Borcu,nekom neutralno ovo veceras je licilo na Ligi Prvaka,pun stadion jak temo,super suđenje,sve za 10!
Nasima se noge osjekle na pocetku,pasa nismo sastavili u prvih 15-tak minuta,kad smo stali na loptu primili smo jeftino drugi gol,nakon toga smo napadali ali i pored 2-3 sanse ostalo je dva razlike za Borac,u drugom smo na vrijeme dali golove i imali smo 30 minuta za treci ali nije moglo,Borac se dobro branio a nas umor stizao.Jedina mrlja seljak sa sjevera sto je bacio baklju na leseve,toliko se seljaka slilo u seher to voz sa 300 vagona povuc' ne moze!
ŠAMPIONI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ej ade mi objasnite šta imate protiv tri prsta! Svaki SRBIN će dići tri prsta kad slavi nešto. Ako gledaš kup srbije isto je bilo sa Zvezdom. Stvarno ne kontam vas.nodiluxor je napisao/la:Nije se tesko pomiriti sa porazom,Porazi su sastavni dio zivota i sporta. Borac je zasluzemo osvojio kup. Zeljo je bio favorit, ali je Borac jos jednom iznenadio kao nekada davno kada su pobijedili Zvezdu u kupu. Prema tome nista novo za kupove, neki dan zamalo da Portsmouth osvoji kup. U kupu cesto sretniji i spretniji pobjedjuju. Zeljo to nije bio , iako ima trenutno bolji tim. Jos jednom cestitke na osvojenom kupu, a samo uvijek sve pokvarite sa ona tri prsta. Pa dvadeset i prvi je vijek ljudi.
zli mrkvić je napisao/la:Ej ade mi objasnite šta imate protiv tri prsta! Svaki SRBIN će dići tri prsta kad slavi nešto. Ako gledaš kup srbije isto je bilo sa Zvezdom. Stvarno ne kontam vas.nodiluxor je napisao/la:Nije se tesko pomiriti sa porazom,Porazi su sastavni dio zivota i sporta. Borac je zasluzemo osvojio kup. Zeljo je bio favorit, ali je Borac jos jednom iznenadio kao nekada davno kada su pobijedili Zvezdu u kupu. Prema tome nista novo za kupove, neki dan zamalo da Portsmouth osvoji kup. U kupu cesto sretniji i spretniji pobjedjuju. Zeljo to nije bio , iako ima trenutno bolji tim. Jos jednom cestitke na osvojenom kupu, a samo uvijek sve pokvarite sa ona tri prsta. Pa dvadeset i prvi je vijek ljudi.
Što se mene tiče možeš odmah brisati, ali mi onda ti daj odgovor na pp!![]()
![]()
Trofejčićmuamer10 je napisao/la:Ma kup je obicni trofejcic. To vam dodje ko utjeha ako ne osvojite titulu. Mi ako pobjedimo laktase, niko se nece ni sjecati ovog "poraza". Necu da omalovazam trofej koji slae navijaci borca i pojedini navijaci manjih klubova, ali mi ako osvojimo titulu boli me neka stvar za kup. Najiskrenije. Dignimo glave, za 3 dana nam valja u nove pobjede.
zli mrkvić je napisao/la:Trofejčićmuamer10 je napisao/la:Ma kup je obicni trofejcic. To vam dodje ko utjeha ako ne osvojite titulu. Mi ako pobjedimo laktase, niko se nece ni sjecati ovog "poraza". Necu da omalovazam trofej koji slae navijaci borca i pojedini navijaci manjih klubova, ali mi ako osvojimo titulu boli me neka stvar za kup. Najiskrenije. Dignimo glave, za 3 dana nam valja u nove pobjede.![]()
![]()
![]()
Tugo moja! Nego jesu li majice ŠAMPION u pripremi??? Reko zbog dizajna i to. A Laktaši vam uzimaju sva tri boda u nedelju! Bolja ekipa od vas 100%. Tako da sa majicama još ne žurite!
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lokomotifa, Paromlinac, seha77 i 80 gostiju.