Kapa do poda za ovo...

Upravu si tepsija brate,bas tuzno izgleda,kad samo pogledamo snimke s prijeratnih utakmica ,, ehhtepsija je napisao/la:Bemu miša,po oblačnom vremenu,stadion izgleda još žalosniji.
Baš je oronuo,potonuo,propao...
Bravo Jusuf beg iz slobodnjaka. Koliko smo imali sansi neke sam zaboravio. Ma demolirali ih u svim segmentima. I oni kazu zasluzeno ste osvojili bodvm22 je napisao/la:Što se tiče utakmice jedino možemo biti nezadovoljni što nismo pobjedili. Da mi je neko nudio prije utakmice 0:0 prihvatio bih, ali kakve smo šanse imali to nije normalno... Jusufbašić se spetljao pred golmanom, pa Okić zicer golman jedva brani, pa Ramović sam pred golmanom i nije uspio, šut Jusufbašića iz slobodnjaka itd... Zrinjski imao samo onu prečku i onu situaciju kad je Oštri izletio i to je sve od njih... Kasnije na musali grmilo, navijalo se, igrači dočekani pa i oni navijaliSad treba pobjedit Slaviju da se potvrde ova 4 boda u 2 utakmice.. FORZA VELEŽ..
![]()
brate oni nek se udaraju nogom u guzicu i glavom u zid za ovaj bod. Naša dekoncentracija u napadu im je donijela bod, oni kao što rekoh osim one prečke imali 1-2 poluprilike i to je sve...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bravo Jusuf beg iz slobodnjaka. Koliko smo imali sansi neke sam zaboravio. Ma demolirali ih u svim segmentima. I oni kazu zasluzeno ste osvojili bodvm22 je napisao/la:Što se tiče utakmice jedino možemo biti nezadovoljni što nismo pobjedili. Da mi je neko nudio prije utakmice 0:0 prihvatio bih, ali kakve smo šanse imali to nije normalno... Jusufbašić se spetljao pred golmanom, pa Okić zicer golman jedva brani, pa Ramović sam pred golmanom i nije uspio, šut Jusufbašića iz slobodnjaka itd... Zrinjski imao samo onu prečku i onu situaciju kad je Oštri izletio i to je sve od njih... Kasnije na musali grmilo, navijalo se, igrači dočekani pa i oni navijaliSad treba pobjedit Slaviju da se potvrde ova 4 boda u 2 utakmice.. FORZA VELEŽ..
![]()
![]()
![]()
smijesno kako ih vile pronosase
Igrao je kao i uvijek 90 minuta. Standardno je odigrao, nije imao nekih prodora po lijevoj strani, ali je poprilično dobro zaustavio Simeunovića na desnom krilu.molotovljev je napisao/la:Nisam gledao tekmu. Je li igrao mali Letić ? Ako jeste, prema vašem mišljenju koju bi ocjenu dobio ?
Zalim samo sto Dinu prije nije ubacio...zizu1991 je napisao/la:Igrao je kao i uvijek 90 minuta. Standardno je odigrao, nije imao nekih prodora po lijevoj strani, ali je poprilično dobro zaustavio Simeunovića na desnom krilu.molotovljev je napisao/la:Nisam gledao tekmu. Je li igrao mali Letić ? Ako jeste, prema vašem mišljenju koju bi ocjenu dobio ?
Ovu utakmicu je kolektiv pokazao snagu kakvu ja u dosadašnjim kolima nisam vidio, tako da većini ide jako dobra ocijena osim par igrača koji su nepopravljivi.
Ovo. Bila bi furka da ih dočekamo svaki put.Goodison je napisao/la: I ovaj doček na Musali, ne vidim smisao tome. Ko su to oni pa da se slavi bod protiv njih ?
Ne kontam ali eto, ni ne zamjeram nešto previše.
Radi bojkota grupe dogovor je bio da se igraci docekaju kakav god rezultat bude. Niko nija slavio bod. Docekali bi ih i da su izgubili. Takodje pohvale za raju koja je bila na ForticiGoodison je napisao/la:Kao i MV, nisam zadovoljan s jednim bodom. Bili smo bolja ekipa i trebali smo upisati sva 3 boda. Zadovoljan sam igrom, nema šta ali opet nas realizacija koči.
I ovaj doček na Musali, ne vidim smisao tome. Ko su to oni pa da se slavi bod protiv njih ?
Ne kontam ali eto, ni ne zamjeram nešto previše.
Pohvala za raju koja je bila na Fortici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.