Ne znam, ali ja se pojedoh od muke.Rooney88 je napisao/la:Ja sam napisao da mi nije toliko krivo. Ne osjecam onu bol kao protiv Basela, Blackburna, 1:4 Liverpoola i ostalih. Jednostavno nije mi toliko krivo jer sam svjestan da smo bili, mozda, i bolji u ovih 90+ minuta i vise zasluzili pobjedu. Znaci automatski da ovaj poraz nece uzdrmati igrace i da ce u jednoj normalnoj i zdravoj atmosferi docekati Stoke, izostanci kljucnih igraca + greske Davida na golu su nas kostale, nikako slaba igra gdje bih se itekako nervirao.R.J.W.G. je napisao/la:Ja samo ne znam kako može neko napisati:"Nije mi toliko krivo.." :S
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
LUHG!
Meni je samo krivo sto nas ove sezone nece sa povredama.
Young
Cleverley
Rooney
Nani
Jones
Vidic
Fletcher
Od ovih 7 igraca,3,4 bi sigurno starteri bili,a ostali bi sluzili kao jokeri..
Ocekujem da se ubrzo vrate svi osim Vidica i Fletchera..
Rooney,Nani i Jones vjerovatno protiv Stokea,a Cleverley i Young protiv Chelsea ili Liverpoola.
Young
Cleverley
Rooney
Nani
Jones
Vidic
Fletcher
Od ovih 7 igraca,3,4 bi sigurno starteri bili,a ostali bi sluzili kao jokeri..
Ocekujem da se ubrzo vrate svi osim Vidica i Fletchera..
Rooney,Nani i Jones vjerovatno protiv Stokea,a Cleverley i Young protiv Chelsea ili Liverpoola.
ma moramo izgubit koju sezonu zbog smjene generacije jednostavno moramo mnogo je mladih igraca a kad se tome dodaju jos i ozljede sta onda ocekivat.
momci su u ovakvom sastavu nadigrali liverpool i svaka im cast u zadnjih 10 minuta umor i pad koncentracije je ucinio svoje.
de gea danas nije bio na nivou i ne treba ga osudjivat u toj mjeri poraz boli al na ovakvim porazima se pravi sampionska ekipa, kod prvog gola je smjesna i reakcija odbrambenih igraca a kod drugog je napravljen propust kao i protiv arsenala evra je bio u napadu a prazan prostor koji je ostavio niko nije pokrio i tu je i lindegard bio cisto sumnjam da bi bolji posao uradio.
takodjer i veliki VDS je znao primit ovakav gol
momci su u ovakvom sastavu nadigrali liverpool i svaka im cast u zadnjih 10 minuta umor i pad koncentracije je ucinio svoje.
de gea danas nije bio na nivou i ne treba ga osudjivat u toj mjeri poraz boli al na ovakvim porazima se pravi sampionska ekipa, kod prvog gola je smjesna i reakcija odbrambenih igraca a kod drugog je napravljen propust kao i protiv arsenala evra je bio u napadu a prazan prostor koji je ostavio niko nije pokrio i tu je i lindegard bio cisto sumnjam da bi bolji posao uradio.
takodjer i veliki VDS je znao primit ovakav gol
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Jest al VDS pogrijesi par puta u sezoni,sjecam se samo pogreske protiv WBA,i bilo je mozda jos par sitnijih gresaka,a De Gei je ovo sigurno 5,6 greska u sezoni jos ne brani sve utakmice..
Nemam ja nista protiv njega,ali sam misljenja da je trenutno Lindegaard bolja opcija za prvi sastav.
Nemam ja nista protiv njega,ali sam misljenja da je trenutno Lindegaard bolja opcija za prvi sastav.
sve to drug stoji al dajmo covjeku sansu izace on na finog golmana u to sam siguran ne trebamo odustajat od njega tek tako. svi smo otpisali evansa davno a evans zadnjih par utakmica najboljiNarin je napisao/la:Jest al VDS pogrijesi par puta u sezoni,sjecam se samo pogreske protiv WBA,i bilo je mozda jos par sitnijih gresaka,a De Gei je ovo sigurno 5,6 greska u sezoni jos ne brani sve utakmice..
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Sve smo blize katastrofalnoj sezoni bez ikakvih trofeja i ranog ispadanja u Ligi Prvaka, Fa Kupu i Liga Kupu. Ko je ocekivao pobjedu kad je vidio sastav? Mi bez Nania i Rooneya ne mozemo ni Crystal Palace pobjedit (dokazano). Ja sam vec od oktobra spreman na sve najgore od ove ekipe, tako da nisam mnogo razocaran. Evans je napravio svoju tradicionalnu kardinalnu gresku u velikoj utakmici, Giggs odigrao najgoru utakmicu zivota jos jednom, Hernandez se nije sastavio sa loptom i De Gea je slabiji od Taibia. Znaci sve po starom. Jedino neobicno sto nismo dobili jos 2-3 povrede kao slag na tortu. Laku noc.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Sir Matt
- Kontakt:
Meni je srcu hrana kad vidim da nam je peti štoper najbolji odbrambeni ove sezone . Imho . Do Smallinga tačnije . A krivit ga za nešto što nema veze s njim i nije za laku noć .
Rafael motm .
Rafael motm .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
According to Sky Fergie has lashed out at de Gea in the tunnel
ne mogu da vjerujem da da je ovo istina jbt a liku poslije prvog gola salje na zagrijavanje lindegarda sta mislite kako je to uticalo na de geu. ne mogu da vjerujem zaista
ne mogu da vjerujem da da je ovo istina jbt a liku poslije prvog gola salje na zagrijavanje lindegarda sta mislite kako je to uticalo na de geu. ne mogu da vjerujem zaista
Mislim da ga je poslao jer je De Gea imao neku manju povredu ramena. A kako ga nece napast? Emocije su preuzele, ali platit 20 miliona eura i onda dobit ovo sto je De Gea dosada pokazao je nevjerovatno. I to je sve gori i gori. Ali na kraju krajeva je Ferguson odgovoran za sve transfere, i u zadnje vrijeme ih ima vise losih nego dobrih ako cemo iskreno.motty je napisao/la:According to Sky Fergie has lashed out at de Gea in the tunnel
uredu zasluzio je kritiku al jel vrijeme i mjesto tunel anfielda???naravno da nije sad cemo dobit dodatni pritisak i na ovako nesigurnog golmanaCartman je napisao/la:Mislim da ga je poslao jer je De Gea imao neku manju povredu ramena. A kako ga nece napast? Emocije su preuzele, ali platit 20 miliona eura i onda dobit ovo sto je De Gea dosada pokazao je nevjerovatno. I to je sve gori i gori. Ali na kraju krajeva je Ferguson odgovoran za sve transfere, i u zadnje vrijeme ih ima vise losih nego dobrih ako cemo iskreno.motty je napisao/la:According to Sky Fergie has lashed out at de Gea in the tunnel

Pojma nemam, ocito scouting nije bio dovljno dobar ili je Lindegaard pozitivno iznenadio Fergusona. Ne pomaze ni to sto su Ferdinand i Vidic povrijedjeni.motty je napisao/la:uredu zasluzio je kritiku al jel vrijeme i mjesto tunel anfielda???naravno da nije sad cemo dobit dodatni pritisak i na ovako nesigurnog golmanaCartman je napisao/la:Mislim da ga je poslao jer je De Gea imao neku manju povredu ramena. A kako ga nece napast? Emocije su preuzele, ali platit 20 miliona eura i onda dobit ovo sto je De Gea dosada pokazao je nevjerovatno. I to je sve gori i gori. Ali na kraju krajeva je Ferguson odgovoran za sve transfere, i u zadnje vrijeme ih ima vise losih nego dobrih ako cemo iskreno.motty je napisao/la:According to Sky Fergie has lashed out at de Gea in the tunnel
ne mogu da vjerujem da da je ovo istina jbt a liku poslije prvog gola salje na zagrijavanje lindegarda sta mislite kako je to uticalo na de geu. ne mogu da vjerujem zaistaprosto ne mogu da vjerujem a ako nije mislio imat strpljenja sa njim zasto ga je dovodio???
neka dok malo padne pritisak sa njega onda ga ocekujem u pravom svjetlu a fergi ovim potezima ne pridonosi tome sasvim sigurno
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bilo mi je milo kad je izvucen par Liv-ManUtd, jer sam vjerovao da se ta ut. da rijesti i proci dalje.
Danas iako dosta oslabljen United bio je vecim dijelom ut. bolji rival.
Realno se trebala igrati druga ut. al nema puno brige, takav je sport
, samo je sramotno u finishu ut. dopustiti da odbrana Uniteda primi onakav gol, mala nepaznja i pad koncentacije su dozvolili protivniku da zabije gol.
Ne smije se ponoviti, a svaka kritika sto se tice De Gea-e je na mjestu, SAF ga je doveo i on ga ima pravo najvise kritikovati
.
Sreca pa ima Lindegaarda, a ne Kusczaka za rezervnu opciju
.
Danas iako dosta oslabljen United bio je vecim dijelom ut. bolji rival.
Realno se trebala igrati druga ut. al nema puno brige, takav je sport

Ne smije se ponoviti, a svaka kritika sto se tice De Gea-e je na mjestu, SAF ga je doveo i on ga ima pravo najvise kritikovati

Sreca pa ima Lindegaarda, a ne Kusczaka za rezervnu opciju

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Kada skrtari i dovodi neprovjerene igrace.Cartman je napisao/la:Mislim da ga je poslao jer je De Gea imao neku manju povredu ramena. A kako ga nece napast? Emocije su preuzele, ali platit 20 miliona eura i onda dobit ovo sto je De Gea dosada pokazao je nevjerovatno. I to je sve gori i gori. Ali na kraju krajeva je Ferguson odgovoran za sve transfere, i u zadnje vrijeme ih ima vise losih nego dobrih ako cemo iskreno.motty je napisao/la:According to Sky Fergie has lashed out at de Gea in the tunnel
Ne mogu vjerovati da MU nije doveo Lorisa. Prizeljkivao sam njegov dolazak od kada je VDS najavio zavrsetak karijere. Ne vjeujem da bi kostao puno vise od De Geae

Ispostavilo se tacnim kada sam uoci sezone pisao da je ova ekipa jos gora od proslosezonske

EDIT
Valencia
Moram se ispraviti. Opet sam pretjerao sa optimizmom, iako me mnogi uzimaju za pesimistu. Napisao sam da je prva postava ostala na istom nivou, a ne da je gora od proslosezonskeAko se niko ne dovede, onda se nije napravio nikakav iskorak,.. Na golu (i u odbrani) je hendikep odlazak VDS, bez obzira na ono sto ce De Gea ponuditi,.. Male su sanse da moze braniti kao VDS, a jos manje da moze igrati 'treceg stopera' i voditi odbranu kao sto je radio veliki VDS. Dzons je igrac buducnosti, ne znam ko ce biti prva zamjena, on ili Smoling. Svejedno, prva postava nece biti jaca nego predhodne sezone. Jang je pojacao konkurenciju na krilu, al' ne vjerujem da ce pokazati vise od Valensie i Nanija. Dakle, Manco je dobio na sirini, al' je prva postava ostala na istom nivou.
Ipak vjerujem da ce doci jos jedan kvalitetan igrac i tako podici kvalitet tima na jedan veci nivo,...

Doduse, mozda bi bili podjednako losi kao prosle sezone da se imalo malo manje nesrece sa povredama,...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ne vidim razloge da neko govori da smo losi,i kako ce zavrsiti sezona katastrofalno bez trofeja..U PL smo u dobroj poziciji,i bice svasta do kraja,a tu je i evropska liga...Danasnju utakmicu smo bili bolji,sa oslabljenim sastavom,i trebali smo proci,nismo,pa sta..Druga situacija,tri poraza u prvenstvu i jedan u LP,jes da su nas nerjeseni rezultati izbacili,ali nije to tako crno...Pa pogledajte malo sastav,ljudi neamo para,moramo se krpit.Mislio sam da cemo bar jedno pojacanje dovesti u januraskom prelaznom roku,ali izgleda da nista od toga nece bit.I na ljeto se ne pise dobro.Ili da nas otkupi neki tajkun,ili udruga navijaca,inace ce Giggs i Scholes morati jos puno sezona da igraju...I pored svega,a i od danas je vise nego ocigledno,treba nam LJEVI BEK....
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Sir Matt
- Kontakt:
Valencia je napisao/la: Ispostavilo se tacnim kada sam uoci sezone pisao da je ova ekipa jos gora od proslosezonske.

"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Da mi je krivo - krivo mi je, al' ću ovo opet lakše podnijeti nego neki poraz u ligi. Sad slijede tri važna ligaška meča prije dvomeča sa Ajaxom i treba se na to fokusirat.
Danas pogledah tek veći dio drugog poluvremena (prvo poluvrijeme ću morat naknadno), pa ne mogu da prokomentarišem sve. Ono koliko vidjeh i pročitah, nije se odigralo loše. To se i nije dešavalo često - da se odigra dobro i izgubi, al' eto. I ovaj žrijeb u Fa Cupu nije nimalo mazio United.
Liverpoolu treba vratit za dvije sedmice, ali prije toga su tu još dva meča. Na OT-u Stoke obavezno dobit, a nakon danas će sigurno da budu još motiviraniji u tom meču, a (kao i prije svakog meča) ostaje nada da će bit' i nekih oporavaka.
Danas pogledah tek veći dio drugog poluvremena (prvo poluvrijeme ću morat naknadno), pa ne mogu da prokomentarišem sve. Ono koliko vidjeh i pročitah, nije se odigralo loše. To se i nije dešavalo često - da se odigra dobro i izgubi, al' eto. I ovaj žrijeb u Fa Cupu nije nimalo mazio United.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Lyon je u očitom padu, imalo kvalitetniji igrači gledaju da se prodaju u neki jači klub, jaču ligu.Valencia je napisao/la:Ne mogu vjerovati da MU nije doveo Lorisa. Prizeljkivao sam njegov dolazak od kada je VDS najavio zavrsetak karijere. Ne vjeujem da bi kostao puno vise od De Geae.
Toulalana su pustili za desetak miliona, sumnjam da bi za Llorisa tražili više od 20, uostalom Neuer je došao u Bayern za isto para kao i de Gea u Manchester.

20 mil. se daje za provjerenog golmana, do Neuera nisu mogli, a od ovih dostupnih su kao od šale mogli dograbiti već pomenutog Francuza, a bilo je još najmanje 5 opcija boljih od de Ge-e.
U velikim klubovima je pritisak nevjerovatan, mislim da se nije trebao uzimati ovako mlad golman.
Možda i bude nešto od njega, nije džaba doveden, sigurno ima taj talenat, ali trebaju tu još nekolike godine rada, pitanje mogu li ga ljudi čekati, teško je mladom golmanu uspjeti u velikom klubu.
Diouf u Hannover, a nije posudba. Odšteta 1.8 mil. eura.

Evo Fergie ih se poprilično riješio, a još tu mislim da neće biti fajde od Owena, de Laeta i Fabia, a inače i ovako roster puno ljepše izgleda, nego što je to slučaj bio sa gnoj-igračima.
Kako kažete Evans počeo igrati, a eto i taj Welbeck se gura, vidjećemo dokle.

Inače, kod Liverpoola sam primjetio u nekoliko navrata da imaju dosta stabilnu, čvrstu odbranu, ali su prema naprijed talašika žešća, nikakve igre, ne znam kako vam uvališe 2 komada

Prvii gol greska De Geya aa drugi ispucavanje Reine,Kerol fino spustio loptu Kuytu ovaj rutinski zavrsii !!Klare je napisao/la:Inače, kod Liverpoola sam primjetio u nekoliko navrata da imaju dosta stabilnu, čvrstu odbranu, ali su prema naprijed talašika žešća, nikakve igre, ne znam kako vam uvališe 2 komada, vjerovatno kakvi prekidi, ili nesretne situacije.
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Vidim Nuri Sahin vrlo rijetko igra za Real. Sta mislite ima li sanse da ga United dovede na ljeto? On mi je bio najveca zelja poslje Modrica, ali opet smo propustili jos jednu priliku da pojacamo mizerni vezni red.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.