FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Čelsi ne prihvata pozajmicu, samo prodaja.
Biće na kraju pare od Kinga usmjeriti ka ovoj kupovini. Jeste da mu cijena vrtoglavo pada, valjda i to ima neke razloge uz slabu potražnju.
Nkunku hoće u Bayern, živo me interesuje s kojom platom.
Biće na kraju pare od Kinga usmjeriti ka ovoj kupovini. Jeste da mu cijena vrtoglavo pada, valjda i to ima neke razloge uz slabu potražnju.
Nkunku hoće u Bayern, živo me interesuje s kojom platom.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Treba pitati ove jazavce bili se ćorali: damo im super kup i neštovpara za pritku.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ode Coman za 25+5.
Hvala i sretno!
Hvala i sretno!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lijepo se oprostio od kluba, adekvatnom porukom, bas kako i dolikuje legendi kluba.
Hvala mu za sve, da je situacija bila malo drugačija po pitanju razvoja njegove karijere danas bi bio jedan od tri kapitena.
Nkunku i Wolte se ganjaju, potonji želi svim silama u naše redove ali nadzorni odbor Svaba zateže i pravi probleme.
Hvala mu za sve, da je situacija bila malo drugačija po pitanju razvoja njegove karijere danas bi bio jedan od tri kapitena.
Nkunku i Wolte se ganjaju, potonji želi svim silama u naše redove ali nadzorni odbor Svaba zateže i pravi probleme.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma Nkunku sigurno dolazi, ne mogu sebi dozvoliti da udju sa ovom postavom igraca u sezonu, najgore Nkunkua racunaju kao krilnog igraca.
Ode Zaragoza, Sane i Coman, dosao Diaz. Jedino ako mladjima nece dati sansu.
Ode Zaragoza, Sane i Coman, dosao Diaz. Jedino ako mladjima nece dati sansu.
Ja bih recimo dao ponudu za Nkunkua posudba i kauf po 35m, a ako hoće prodaju odmah onda 25m i ni centa više (nikakvi bonusi ni kerefeki). Ima sigurno i drugih rješenja, možda se i Rodrygo može dobit na posudbu, tu je i Fofana itd. Ovo sa Woltemadeom nije ni loše, imate ga na lajni pa možete reći da je on glavni cilj a Nkunku zamjena, tako da u Chelseau vide da ste kolebljivi kupci pa ne mogu ne znam šta tražit (navodno traže 40m + bonusi, ko im to da samo nek si ga prodaju).
E hebiga… pošto sam emotivno vezan za sve (osim par izuzetaka) igrače koji su igrali za Bayern, nameračih se da odgledam Paliju i Tela… kad ni jedan ne igra???? Hajde za Tela očekivano, ali Portugalska Mašina (stroj), “treći najbolji igrač tima” 
ono što sam govorio o našem najvećem problemu, nedostatku energije u napadu..., drago mi je da su to vidjeli i prepoznali, pa smo tako ostali bez čak 3 igrača naprijed koji su po platama trebali biti nosioci. oslobođeno je 60mil. plate, a ništa mi tu nismo izgubili. ovo je veliki posao sam po sebi olakšavanje tima i budžeta od 3 igrača koji su svoje dali, i tu svaka čast eberlu ili ko se već poduzeo da se to ovako riješi.
još kad vidimo da isplivavaju veliki talenti i potencijali, koji već u prvim seniorskim i to jačim utakmicama ne prezaju i igraju bitnu ulogu već e onda se to zove pravi posao.
na sve to smo od transfera 7mil u plusu, a već sad je naš tim jači nego lani, i još imamo potencijalnih 40mil dogodine od prodaje ovih na posudbi.
Do kraja roka se možda dovede i Nkunku, koji je usput paklen igrač, koji će kod nas siguran sam biti prava zvijer, brz strašno eksplozivan je Nkunku, on može igrati sve u napadu, kada je bio u formi jedan od najkompletnijih ofanzivaca Evrope, ubojit direktan, odličnog pregleda igre i na sve to brz i eksplozivan. nama je olakšanje što Chelsea hoće da pročisti svoj kadar, a i sam Nkunku hoće izričito u Bayern, jer od top timova mislim da niko nema prostor da njega u ovom trenutku dovodi, tako da vjerujem kako će to biti lahko i brzo gotovo.
I svaka čast najboljoj upravi kako ovo hendluje, da se posluje skromno, a uvijek se nekako dovode bitni igrači, i ostvaruje veliki transferi, ekipa se osnažuje, a ne ide se u minus veliki. spoj mladih igrača, vlastite škole, u koju je uloženo dosta prije nekoliko godina, a evo vidimo kako je to bio pametan poslovni potez, nas ti mladi igrači, vlastita akademija drži dobro u igri, jer ima dosta igrača zadnjih deset godina koji nisu uspjeli doći do našeg prvog tima, a prodani su za dobre pare, kao da su bili prvotimci. zaradjeno je 90mil u zadnjih 10 godina samo od fudbalske akademije, nije mala cifra s obzirom da toga u prošlosti nije bilo. i Bayern se naučio prodati kvalitetno svoje igrače, za Levata 45mil, pohabanog Hernandeza isto, Gravenbercha kao talenta 40 mil, pa evo za Tela 45mil, i ova cifra za komana je skroz dobra s obzirom na učinjeno i visoku platu, pa je za Pavarda u depresiji uzeto 30, kao i za promašenog Manea, zaradilo se i na nedokazanom Sabiceru, Nianzou, Roki, Richardsu, Costa je prodat Juveu za basnoslovnu cifru itd., Vidal uvaljen Barci, Tijago Liverpoolu, Rudy Šalkeu itd. Zanimljivo je što historija kaže da većina igrača koju prodaje Bayern u novim sredinama se ugasi, ne zablista, i kada pogledate i ova imena vrlo rijetki su koji nastavljaju igrati kvalitetan fudbal. Da nekažem u prošlosti svega toga, Švajni, Owen, Patrik Anderson... uglavnom se pokazalo kad Bayern prodaje ne uzimaj.
još kad vidimo da isplivavaju veliki talenti i potencijali, koji već u prvim seniorskim i to jačim utakmicama ne prezaju i igraju bitnu ulogu već e onda se to zove pravi posao.
na sve to smo od transfera 7mil u plusu, a već sad je naš tim jači nego lani, i još imamo potencijalnih 40mil dogodine od prodaje ovih na posudbi.
Do kraja roka se možda dovede i Nkunku, koji je usput paklen igrač, koji će kod nas siguran sam biti prava zvijer, brz strašno eksplozivan je Nkunku, on može igrati sve u napadu, kada je bio u formi jedan od najkompletnijih ofanzivaca Evrope, ubojit direktan, odličnog pregleda igre i na sve to brz i eksplozivan. nama je olakšanje što Chelsea hoće da pročisti svoj kadar, a i sam Nkunku hoće izričito u Bayern, jer od top timova mislim da niko nema prostor da njega u ovom trenutku dovodi, tako da vjerujem kako će to biti lahko i brzo gotovo.
I svaka čast najboljoj upravi kako ovo hendluje, da se posluje skromno, a uvijek se nekako dovode bitni igrači, i ostvaruje veliki transferi, ekipa se osnažuje, a ne ide se u minus veliki. spoj mladih igrača, vlastite škole, u koju je uloženo dosta prije nekoliko godina, a evo vidimo kako je to bio pametan poslovni potez, nas ti mladi igrači, vlastita akademija drži dobro u igri, jer ima dosta igrača zadnjih deset godina koji nisu uspjeli doći do našeg prvog tima, a prodani su za dobre pare, kao da su bili prvotimci. zaradjeno je 90mil u zadnjih 10 godina samo od fudbalske akademije, nije mala cifra s obzirom da toga u prošlosti nije bilo. i Bayern se naučio prodati kvalitetno svoje igrače, za Levata 45mil, pohabanog Hernandeza isto, Gravenbercha kao talenta 40 mil, pa evo za Tela 45mil, i ova cifra za komana je skroz dobra s obzirom na učinjeno i visoku platu, pa je za Pavarda u depresiji uzeto 30, kao i za promašenog Manea, zaradilo se i na nedokazanom Sabiceru, Nianzou, Roki, Richardsu, Costa je prodat Juveu za basnoslovnu cifru itd., Vidal uvaljen Barci, Tijago Liverpoolu, Rudy Šalkeu itd. Zanimljivo je što historija kaže da većina igrača koju prodaje Bayern u novim sredinama se ugasi, ne zablista, i kada pogledate i ova imena vrlo rijetki su koji nastavljaju igrati kvalitetan fudbal. Da nekažem u prošlosti svega toga, Švajni, Owen, Patrik Anderson... uglavnom se pokazalo kad Bayern prodaje ne uzimaj.
Saće ti štovatelji Kroosa sjesti na grbaču 
Prenose Arene ovu tekmu?

Prenose Arene ovu tekmu?
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Izasali sastavi
Tah siguran u timu.
Stanisic lijevi bek, Leimer ocekivano prvi desni bek u ekipi.
Neunistivi Goretzka opet u prvih 11
Danas cemo svjedociti koliko je Wolt precijenjen
Tah siguran u timu.
Stanisic lijevi bek, Leimer ocekivano prvi desni bek u ekipi.
Neunistivi Goretzka opet u prvih 11

Danas cemo svjedociti koliko je Wolt precijenjen

Nisu htjeli Cherkia za smijesne pare, kako paklen igrac...
Jesu to prodali Klauzulu inšallah? Koja 3 igrača su teški 60 mill?Huske je napisao/la: ↑16 avg 2025, 19:53ono što sam govorio o našem najvećem problemu, nedostatku energije u napadu..., drago mi je da su to vidjeli i prepoznali, pa smo tako ostali bez čak 3 igrača naprijed koji su po platama trebali biti nosioci. oslobođeno je 60mil. plate, a ništa mi tu nismo izgubili. ovo je veliki posao sam po sebi olakšavanje tima i budžeta od 3 igrača koji su svoje dali, i tu svaka čast eberlu ili ko se već poduzeo da se to ovako riješi.
Baš o ovome sa pričao. Gnabri AM… haj vidjećemo zna i odigrati ali češće podbaciti..na svjetskom kupu noje bio skroz slab
Zanemarit cemo Intera lani i promasaja.
Veceras doktorski gol, ovakav nam Kane treba, masina.
Veceras doktorski gol, ovakav nam Kane treba, masina.
Diaz libero, kakva trka, kakav igrac.
Vec se pita sigurno sa kakvim panjevima igra
Leimer
Igra nikakva, doslovno nikakav napredak, odbrana suplja VFB vec 2-3 zicera
In Vincent we trust.
Vec se pita sigurno sa kakvim panjevima igra

Leimer

Igra nikakva, doslovno nikakav napredak, odbrana suplja VFB vec 2-3 zicera

In Vincent we trust.
Sljedeći puta kada krenete s argumentima kako neko ne vrijedi para zbog godina, sjetite se da sir Haryy Kane ima 32 i opet gi ba platio 100mil€ da treba.
Glupljeg forumsša od tebe nisam vidio a bio sam na 2,3 foruma. Ono što je meni čudno ponekad napišeš veoma dobar, duži post… i onda 50 idiotskih, kao da vas ima 5-6 na tom profilu i jedan je prosječno pametan, a svi drugi glipi ko k.
Dobra utakmica, solidna igra, realno 5:1 za nas. Dugonja par pura solidan a onda amaterski promašaj. Sudija kur..na, Upi dzaba žuti ni faul nije bio, Gnabri i Goretzka dobri
, Olise malo podbacio, Harry genije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.