Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
% " са " "
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba njega sacekat jednom kad sidje niz onaj putic iz Dragodola
-
- Kontakt:
Dosadnije Nove Godine do sad nisam imao i uđem ovdje i imam šta vidjeti
Dogodine ću vas sve napiti **** vas lude - hvala što šte mi popravili večer
Dogodine ću vas sve napiti **** vas lude - hvala što šte mi popravili večer
Mostar u srcu, Velež do groba
Odoh se potrkat s nekim u dagra. Sretna Nova
Izdajice kuknjava
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- legenda reala
- Kontakt:
Žene su overrated i bespotrebne pogotovo kad dobiješ ovakav mail

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
šta vo 2 sim kartice koristiš? tako znači kurvaluk kartica

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Realno bolje su duplo ove dvije što sam ih ljubazno odbio za nocas nego gospođica Volpetti and friends.Par ih izgleda ko da sam ih vec viđao u Nailovim postovima u "ljepotice".Računam ovaj Life Selector i nije polučio neke pretjerane uspjehe do sad.
Ma čekam Jessu, nije odavno bila. Pretplatio se i zbog Malkove i ostalo aj piči reko.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Al' Oske ja sam mislio na ozb vezu, ljubav i te folove golove kontaš, ništa ove rave i to, yebo to, ostarilo se braćo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma nema za lijeka tražio ili ne tražio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
u novoj godini zelim da sassja pogine i da se dubioza kolektiv raspadne
rave su život

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
čuj budale pa na vjeverici ha ja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.