Trebao bi klub opet bar napraviti sliku kao u Turskoj sa pozivom na utakmicu. Vjerujem da ce biti dosta ljudi,ali mozda bi neko krenuo ko nije ni mislio da ide. Podrska zaista znaci puno. Vidjelo se to sad protiv Zrinjskog.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma kakav taj raspali debil!amko123 je napisao/la:dolazi sesar u zelju ja kad sam govorio neki dan neki su govorili da lazem
Nadam se da ovo znači da klub napokon računa na titulu iz 1946Novi trijumf značio bi ogroman korak ka osmom naslovu prvaka BiH.
Da računa rekao bi devetu!Virtu4l je napisao/la:Nadam se da ovo znači da klub napokon računa na titulu iz 1946Novi trijumf značio bi ogroman korak ka osmom naslovu prvaka BiH.![]()
Nabroj mi onda tih sedam ako ti nije mrsko.Ras je napisao/la:Da računa rekao bi devetu!Virtu4l je napisao/la:Nadam se da ovo znači da klub napokon računa na titulu iz 1946Novi trijumf značio bi ogroman korak ka osmom naslovu prvaka BiH.![]()
Inače sam miran tip i teško me je iznervirati, ali takvi levati kao ti mi baš povuku živac.Ras je napisao/la:@Virtual
1946, 1972, 1998, 2001, 2002, 2010, 2012, 2013! Ovo bi nam bila deveta titula!
Pojma ti nemaš
Onda se ti praviš pametan, ja ti ponovo postavim normalno pitanje, na koje mi ti odgovaraš titulom iz Jugoslavije i pri tome si bezobrazan.Virtu4l je napisao/la:Nadam se da ovo znači da klub napokon računa na titulu iz 1946Novi trijumf značio bi ogroman korak ka osmom naslovu prvaka BiH.![]()
Hajde neću te vrijeđati, nisam odgojen kao ti!Pročitaj šta je rekao Ćenan, pošto si i nepismenVirtu4l je napisao/la:Inače sam miran tip i teško me je iznervirati, ali takvi levati kao ti mi baš povuku živac.Ras je napisao/la:@Virtual
1946, 1972, 1998, 2001, 2002, 2010, 2012, 2013! Ovo bi nam bila deveta titula!
Pojma ti nemaš
Znači postavim logično i normalno pitanje,
Onda se ti praviš pametan, ja ti ponovo postavim normalno pitanje, na koje mi ti odgovaraš titulom iz Jugoslavije i pri tome si bezobrazan.Virtu4l je napisao/la:Nadam se da ovo znači da klub napokon računa na titulu iz 1946Novi trijumf značio bi ogroman korak ka osmom naslovu prvaka BiH.![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, manki, SamoDaKazeem i 26 gostiju.