Kup sa Zeljom je vodio Dzeno koliko se sjecam. I tu, bas na Grbavici smo odigrali vrhunski. Mozda jedan od najboljih derbija. I oni i mi finih sansi, akcija.skoroalen je napisao/la:Nije Jarni kod nas bio toliko loš. Ja pamtim odličan i prelijep fudbal iz njegovog vremena, i ujedno najgoreg Bilbiju ikad koji je tad bio u špicu. Prečke, stative, promašeni penali... svega je bilo al nije htjela u gol. A dominirali smo i to apsolutno u svakoj utakmici koju smo igrali. U 1/4 finalu kupa protiv Želje, na Grbavici ih razmontirali igrom, u drugom poluvremenu lopta nije prešla na našu polovinu.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije nije, to je s Jarnijem bilo. Dženina prva utakmica je bila polufinale kupa u Mostaru kad smo dobili Zrinju 1:3. Jarni je dobio otkaz poslije 0:0 na Koševu u kupu, tad je Dženo preuzeo ekipu.ReufHerco je napisao/la:Kup sa Zeljom je vodio Dzeno koliko se sjecam. I tu, bas na Grbavici smo odigrali vrhunski. Mozda jedan od najboljih derbija. I oni i mi finih sansi, akcija.skoroalen je napisao/la:Nije Jarni kod nas bio toliko loš. Ja pamtim odličan i prelijep fudbal iz njegovog vremena, i ujedno najgoreg Bilbiju ikad koji je tad bio u špicu. Prečke, stative, promašeni penali... svega je bilo al nije htjela u gol. A dominirali smo i to apsolutno u svakoj utakmici koju smo igrali. U 1/4 finalu kupa protiv Želje, na Grbavici ih razmontirali igrom, u drugom poluvremenu lopta nije prešla na našu polovinu.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Nije najbolji ali je imao najvise potencijala. Sto se tice bojkota nije do Mehe, on je detektovo krtice i dostavio spisak upravi da sankcionise igrace, medjutim Dino ocev dojitelj i onaj konj klosarski ibrakovic zovnu igrace i mehu i kazu hajde se vi izvinite gospodinu mehi i recite da necete vise i tako bi. kasnije je on neke selio na klupu i na tribine ali su zatrovali svlacionicu i to je bilo to.
UPRAVA NAPOLJE!
Što se mene tiče nijedan. FK Sarajevo je odavno postao ruglo i sramota sve zahvaljujući radom aktuelne ali i prošle uprave. Sve dok ker ihtijarević bude preživljavao smjene trenera koje je sam postavljao Sarajevo ni na tv-u ne gledam.
U normalnim okolnostima ipak naginjem prema Brdariću, mlađem treneru koji bi svu pažnju posvetio igračima i nastojao uvesti ono za čime težimo red, rad, disciplina i profesionalnost
U normalnim okolnostima ipak naginjem prema Brdariću, mlađem treneru koji bi svu pažnju posvetio igračima i nastojao uvesti ono za čime težimo red, rad, disciplina i profesionalnost
Jes, jes dobro siskoroalen je napisao/la:Nije nije, to je s Jarnijem bilo. Dženina prva utakmica je bila polufinale kupa u Mostaru kad smo dobili Zrinju 1:3. Jarni je dobio otkaz poslije 0:0 na Koševu u kupu, tad je Dženo preuzeo ekipu.ReufHerco je napisao/la:Kup sa Zeljom je vodio Dzeno koliko se sjecam. I tu, bas na Grbavici smo odigrali vrhunski. Mozda jedan od najboljih derbija. I oni i mi finih sansi, akcija.skoroalen je napisao/la:Nije Jarni kod nas bio toliko loš. Ja pamtim odličan i prelijep fudbal iz njegovog vremena, i ujedno najgoreg Bilbiju ikad koji je tad bio u špicu. Prečke, stative, promašeni penali... svega je bilo al nije htjela u gol. A dominirali smo i to apsolutno u svakoj utakmici koju smo igrali. U 1/4 finalu kupa protiv Želje, na Grbavici ih razmontirali igrom, u drugom poluvremenu lopta nije prešla na našu polovinu.

Ako ovaj Brdaric nije lopina koja će se utalit s našim lopovima iz uprave, mogao bi bit pun pogodak. Mlad, školovan, poznato ime u svijetu fudbala, djeluje mi kao baš moderan trener. I nije sigurno ostao u devedesetim, kao fudbaler je igrao u ovom vijeku, zna kakav fudbal se sad igra. Sve to pada u vodu ako je lopov koji će gledat da se ogrebe. A nekako vjerujem da je igrajući u Bundesligi godinama namlatio dovoljno para, da mu pišljivih par hiljada eura od nas ne znači toliko da će nas potkradat i talit se s nekim.
-
- Kontakt:
Sta znaci moderan trener? I jovic je bio "moderan" trener nosa one kompjutere za sobom pa je **** velika. odnio u angolu one komjutere ljudi 3 dana nisu smjela izac iz kuca mislili transformersi.
UPRAVA NAPOLJE!
Brdarić.
Doći će vakat i za Husrefa.
Doći će vakat i za Husrefa.

-
- Kontakt:
Tek vidjeh ovaj razgovor Vukicevica, covjek sve objasni u 3-4 recenice.
UPRAVA NAPOLJE!
- ElCartel11
- Kontakt:
De brate malo ohladi, otkad je pocela prica za novog trenera svako 5 post je tvoj i ni jedan ti ne pase osim Husrefa. Mene iskreno boli tuki koji ce biti, jer na duzi rok nista znacajno se nece promjeniti i kad tad cemo opet biti u slicnoj situaciji.RichmanBiH je napisao/la:Sta znaci moderan trener? I jovic je bio "moderan" trener nosa one kompjutere za sobom pa je **** velika. odnio u angolu one komjutere ljudi 3 dana nisu smjela izac iz kuca mislili transformersi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kazu majke mi dron koristi, snimaju se treninzi, komplet strucni stab toki vokije koristi. Igraci tablete, laptope, sva upustva dobijaju tu. Realno u uredjenom klubu, drzavi i gdje su normalni igraci ovo bi funkcionisalo. Ne znam kako ce to kod nas ici. Al eto ako nista bice posla za skauta, da pregleda materijal sa drona ako nistaskoroalen je napisao/la:Ako ovaj Brdaric nije lopina koja će se utalit s našim lopovima iz uprave, mogao bi bit pun pogodak. Mlad, školovan, poznato ime u svijetu fudbala, djeluje mi kao baš moderan trener. I nije sigurno ostao u devedesetim, kao fudbaler je igrao u ovom vijeku, zna kakav fudbal se sad igra. Sve to pada u vodu ako je lopov koji će gledat da se ogrebe. A nekako vjerujem da je igrajući u Bundesligi godinama namlatio dovoljno para, da mu pišljivih par hiljada eura od nas ne znači toliko da će nas potkradat i talit se s nekim.

Ne znači "moderan" da nosa tablete sa sobom na treninge i prati preko aplikacije koliko ko kalorija troši. Moderan, barem po meni, znači da prati današnji stil fudbala, da neće forsirat prevaziđenu 4-2-3-1 formaciju, il' barem da će znat uvest malo fluidniju igru, da igrači razumiju promjenu formacije u fazi napada i odbrane. Moderan trener će znat postavit igru bez lopte što je u današnjem fudbalu neophodno, kretanje igrača koji nisu s loptom, pressing kad protivnička ekipa drži loptu al' organizovan pressing a ne bezglavo jurcanje za loptom.RichmanBiH je napisao/la:Sta znaci moderan trener? I jovic je bio "moderan" trener nosa one kompjutere za sobom pa je **** velika. odnio u angolu one komjutere ljudi 3 dana nisu smjela izac iz kuca mislili transformersi.
Mene brine što su igrači u Bosni toliki "profesionalci" da će vjerovatno sve to bit uzalud. Eto pisalo se kako su Kodru ironično zvali Guardiola. A vidjeli smo i kako je prošao onaj Kostić kod kona što je donio neku savremenu trening opremu. Ne znam, naši uhljupi znaju samo za sirov pristup, a poslije treninga neće gledat video analizu nego odoše na šišu.ReufHerco je napisao/la:Kazu majke mi dron koristi, snimaju se treninzi, komplet strucni stab toki vokije koristi. Igraci tablete, laptope, sva upustva dobijaju tu. Realno u uredjenom klubu, drzavi i gdje su normalni igraci ovo bi funkcionisalo. Ne znam kako ce to kod nas ici. Al eto ako nista bice posla za skauta, da pregleda materijal sa drona ako nistaskoroalen je napisao/la:Ako ovaj Brdaric nije lopina koja će se utalit s našim lopovima iz uprave, mogao bi bit pun pogodak. Mlad, školovan, poznato ime u svijetu fudbala, djeluje mi kao baš moderan trener. I nije sigurno ostao u devedesetim, kao fudbaler je igrao u ovom vijeku, zna kakav fudbal se sad igra. Sve to pada u vodu ako je lopov koji će gledat da se ogrebe. A nekako vjerujem da je igrajući u Bundesligi godinama namlatio dovoljno para, da mu pišljivih par hiljada eura od nas ne znači toliko da će nas potkradat i talit se s nekim.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nama treba trener koji forsira protinapade. Samo taj sistem igre nam donosi rezultate u ovoj ligi, kakva tikitaka, duge lopte, igra po bokovima itd.
Brz protinapad, gdje ti trebaju brzi igraci, da imaju malo fudbalskog iq i koji se brzo rjesavaju lopte i to je to. Jer budimo realni svaka ekipa u ovoj ligi koja izgubi loptu u fazi napada, ostane joj min 4-5 igraca na protivnickoj polovini kojim se neda vracati u sprintu nazad, a tu se otvara prostor za takvu igru.
Brz protinapad, gdje ti trebaju brzi igraci, da imaju malo fudbalskog iq i koji se brzo rjesavaju lopte i to je to. Jer budimo realni svaka ekipa u ovoj ligi koja izgubi loptu u fazi napada, ostane joj min 4-5 igraca na protivnickoj polovini kojim se neda vracati u sprintu nazad, a tu se otvara prostor za takvu igru.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ponovo pocinje jedan od najgledanijih show programa na nasem podrucju TMBT...jedva cekam finale

Gospodin čovjek. Odličan igrač, i odličan sportski radnik. Kapira fudbal. Godinama sam mašt'o da dođe kod nas u svojstvu SD, ali to će se desiti - nikad.RichmanBiH je napisao/la:Tek vidjeh ovaj razgovor Vukicevica, covjek sve objasni u 3-4 recenice.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Evo gaReufHerco je napisao/la: Kazu majke mi dron koristi, snimaju se treninzi, komplet strucni stab toki vokije koristi. Igraci tablete, laptope, sva upustva dobijaju tu. Realno u uredjenom klubu, drzavi i gdje su normalni igraci ovo bi funkcionisalo. Ne znam kako ce to kod nas ici. Al eto ako nista bice posla za skauta, da pregleda materijal sa drona ako nista

0:21
Bit će posla i za Poturu ako ništa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Ako se gledaju legende onda Susic treba 10 godina da Pariz vodi 

-
- Kontakt: