FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ReufHerco
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ReufHerco » 23 avg 2017, 14:59

skoroalen je napisao/la:Nije Jarni kod nas bio toliko loš. Ja pamtim odličan i prelijep fudbal iz njegovog vremena, i ujedno najgoreg Bilbiju ikad koji je tad bio u špicu. Prečke, stative, promašeni penali... svega je bilo al nije htjela u gol. A dominirali smo i to apsolutno u svakoj utakmici koju smo igrali. U 1/4 finalu kupa protiv Želje, na Grbavici ih razmontirali igrom, u drugom poluvremenu lopta nije prešla na našu polovinu.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Kup sa Zeljom je vodio Dzeno koliko se sjecam. I tu, bas na Grbavici smo odigrali vrhunski. Mozda jedan od najboljih derbija. I oni i mi finih sansi, akcija.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 avg 2017, 15:02

ReufHerco je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Nije Jarni kod nas bio toliko loš. Ja pamtim odličan i prelijep fudbal iz njegovog vremena, i ujedno najgoreg Bilbiju ikad koji je tad bio u špicu. Prečke, stative, promašeni penali... svega je bilo al nije htjela u gol. A dominirali smo i to apsolutno u svakoj utakmici koju smo igrali. U 1/4 finalu kupa protiv Želje, na Grbavici ih razmontirali igrom, u drugom poluvremenu lopta nije prešla na našu polovinu.

Kup sa Zeljom je vodio Dzeno koliko se sjecam. I tu, bas na Grbavici smo odigrali vrhunski. Mozda jedan od najboljih derbija. I oni i mi finih sansi, akcija.
Nije nije, to je s Jarnijem bilo. Dženina prva utakmica je bila polufinale kupa u Mostaru kad smo dobili Zrinju 1:3. Jarni je dobio otkaz poslije 0:0 na Koševu u kupu, tad je Dženo preuzeo ekipu. :D
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 23 avg 2017, 15:03

Nije najbolji ali je imao najvise potencijala. Sto se tice bojkota nije do Mehe, on je detektovo krtice i dostavio spisak upravi da sankcionise igrace, medjutim Dino ocev dojitelj i onaj konj klosarski ibrakovic zovnu igrace i mehu i kazu hajde se vi izvinite gospodinu mehi i recite da necete vise i tako bi. kasnije je on neke selio na klupu i na tribine ali su zatrovali svlacionicu i to je bilo to.
UPRAVA NAPOLJE!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 23 avg 2017, 15:07

Što se mene tiče nijedan. FK Sarajevo je odavno postao ruglo i sramota sve zahvaljujući radom aktuelne ali i prošle uprave. Sve dok ker ihtijarević bude preživljavao smjene trenera koje je sam postavljao Sarajevo ni na tv-u ne gledam.
U normalnim okolnostima ipak naginjem prema Brdariću, mlađem treneru koji bi svu pažnju posvetio igračima i nastojao uvesti ono za čime težimo red, rad, disciplina i profesionalnost

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 23 avg 2017, 15:12

skoroalen je napisao/la:
ReufHerco je napisao/la:

Nije nije, to je s Jarnijem bilo. Dženina prva utakmica je bila polufinale kupa u Mostaru kad smo dobili Zrinju 1:3. Jarni je dobio otkaz poslije 0:0 na Koševu u kupu, tad je Dženo preuzeo ekipu. :D
Jes, jes dobro si :) ...al fakat pamtim taj derbi kao jedan od boljih. Mi odlicni i oni isto dobri. Stojcev i Jajalo dominirali.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 avg 2017, 15:12

Ako ovaj Brdaric nije lopina koja će se utalit s našim lopovima iz uprave, mogao bi bit pun pogodak. Mlad, školovan, poznato ime u svijetu fudbala, djeluje mi kao baš moderan trener. I nije sigurno ostao u devedesetim, kao fudbaler je igrao u ovom vijeku, zna kakav fudbal se sad igra. Sve to pada u vodu ako je lopov koji će gledat da se ogrebe. A nekako vjerujem da je igrajući u Bundesligi godinama namlatio dovoljno para, da mu pišljivih par hiljada eura od nas ne znači toliko da će nas potkradat i talit se s nekim.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 23 avg 2017, 15:18

Sta znaci moderan trener? I jovic je bio "moderan" trener nosa one kompjutere za sobom pa je **** velika. odnio u angolu one komjutere ljudi 3 dana nisu smjela izac iz kuca mislili transformersi.
UPRAVA NAPOLJE!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 23 avg 2017, 15:22

Brdarić.

Doći će vakat i za Husrefa. :mrgreen:

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 23 avg 2017, 15:23

Tek vidjeh ovaj razgovor Vukicevica, covjek sve objasni u 3-4 recenice.
UPRAVA NAPOLJE!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 avg 2017, 15:26

RichmanBiH je napisao/la:Sta znaci moderan trener? I jovic je bio "moderan" trener nosa one kompjutere za sobom pa je **** velika. odnio u angolu one komjutere ljudi 3 dana nisu smjela izac iz kuca mislili transformersi.
De brate malo ohladi, otkad je pocela prica za novog trenera svako 5 post je tvoj i ni jedan ti ne pase osim Husrefa. Mene iskreno boli tuki koji ce biti, jer na duzi rok nista znacajno se nece promjeniti i kad tad cemo opet biti u slicnoj situaciji.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 23 avg 2017, 15:28

skoroalen je napisao/la:Ako ovaj Brdaric nije lopina koja će se utalit s našim lopovima iz uprave, mogao bi bit pun pogodak. Mlad, školovan, poznato ime u svijetu fudbala, djeluje mi kao baš moderan trener. I nije sigurno ostao u devedesetim, kao fudbaler je igrao u ovom vijeku, zna kakav fudbal se sad igra. Sve to pada u vodu ako je lopov koji će gledat da se ogrebe. A nekako vjerujem da je igrajući u Bundesligi godinama namlatio dovoljno para, da mu pišljivih par hiljada eura od nas ne znači toliko da će nas potkradat i talit se s nekim.
Kazu majke mi dron koristi, snimaju se treninzi, komplet strucni stab toki vokije koristi. Igraci tablete, laptope, sva upustva dobijaju tu. Realno u uredjenom klubu, drzavi i gdje su normalni igraci ovo bi funkcionisalo. Ne znam kako ce to kod nas ici. Al eto ako nista bice posla za skauta, da pregleda materijal sa drona ako nista :)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 avg 2017, 15:29

RichmanBiH je napisao/la:Sta znaci moderan trener? I jovic je bio "moderan" trener nosa one kompjutere za sobom pa je **** velika. odnio u angolu one komjutere ljudi 3 dana nisu smjela izac iz kuca mislili transformersi.
Ne znači "moderan" da nosa tablete sa sobom na treninge i prati preko aplikacije koliko ko kalorija troši. Moderan, barem po meni, znači da prati današnji stil fudbala, da neće forsirat prevaziđenu 4-2-3-1 formaciju, il' barem da će znat uvest malo fluidniju igru, da igrači razumiju promjenu formacije u fazi napada i odbrane. Moderan trener će znat postavit igru bez lopte što je u današnjem fudbalu neophodno, kretanje igrača koji nisu s loptom, pressing kad protivnička ekipa drži loptu al' organizovan pressing a ne bezglavo jurcanje za loptom.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 avg 2017, 15:33

ReufHerco je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ako ovaj Brdaric nije lopina koja će se utalit s našim lopovima iz uprave, mogao bi bit pun pogodak. Mlad, školovan, poznato ime u svijetu fudbala, djeluje mi kao baš moderan trener. I nije sigurno ostao u devedesetim, kao fudbaler je igrao u ovom vijeku, zna kakav fudbal se sad igra. Sve to pada u vodu ako je lopov koji će gledat da se ogrebe. A nekako vjerujem da je igrajući u Bundesligi godinama namlatio dovoljno para, da mu pišljivih par hiljada eura od nas ne znači toliko da će nas potkradat i talit se s nekim.
Kazu majke mi dron koristi, snimaju se treninzi, komplet strucni stab toki vokije koristi. Igraci tablete, laptope, sva upustva dobijaju tu. Realno u uredjenom klubu, drzavi i gdje su normalni igraci ovo bi funkcionisalo. Ne znam kako ce to kod nas ici. Al eto ako nista bice posla za skauta, da pregleda materijal sa drona ako nista :)
Mene brine što su igrači u Bosni toliki "profesionalci" da će vjerovatno sve to bit uzalud. Eto pisalo se kako su Kodru ironično zvali Guardiola. A vidjeli smo i kako je prošao onaj Kostić kod kona što je donio neku savremenu trening opremu. Ne znam, naši uhljupi znaju samo za sirov pristup, a poslije treninga neće gledat video analizu nego odoše na šišu.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 avg 2017, 15:39

Nama treba trener koji forsira protinapade. Samo taj sistem igre nam donosi rezultate u ovoj ligi, kakva tikitaka, duge lopte, igra po bokovima itd.
Brz protinapad, gdje ti trebaju brzi igraci, da imaju malo fudbalskog iq i koji se brzo rjesavaju lopte i to je to. Jer budimo realni svaka ekipa u ovoj ligi koja izgubi loptu u fazi napada, ostane joj min 4-5 igraca na protivnickoj polovini kojim se neda vracati u sprintu nazad, a tu se otvara prostor za takvu igru.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 avg 2017, 15:44

Ponovo pocinje jedan od najgledanijih show programa na nasem podrucju TMBT...jedva cekam finale :lolno: :clap:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 avg 2017, 15:46

RichmanBiH je napisao/la:Tek vidjeh ovaj razgovor Vukicevica, covjek sve objasni u 3-4 recenice.
Gospodin čovjek. Odličan igrač, i odličan sportski radnik. Kapira fudbal. Godinama sam mašt'o da dođe kod nas u svojstvu SD, ali to će se desiti - nikad.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 avg 2017, 15:50

ReufHerco je napisao/la: Kazu majke mi dron koristi, snimaju se treninzi, komplet strucni stab toki vokije koristi. Igraci tablete, laptope, sva upustva dobijaju tu. Realno u uredjenom klubu, drzavi i gdje su normalni igraci ovo bi funkcionisalo. Ne znam kako ce to kod nas ici. Al eto ako nista bice posla za skauta, da pregleda materijal sa drona ako nista :)
Evo ga :urnebes:

0:21

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 23 avg 2017, 15:52

Bit će posla i za Poturu ako ništa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 23 avg 2017, 15:58

Ako se gledaju legende onda Susic treba 10 godina da Pariz vodi :D

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 23 avg 2017, 16:10

Nije ovo njegova oprema. Skhendija je 10-15 god ispred nas.
UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: soe, Vanja8 i 29 gostiju.