Zeljeznicar za zivot cijeli !
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Daj ba kakav Obradović..Sema64 je napisao/la:Od Dzexona za slijedeci transfer u Milan ima da legne 2-3 milioncica.Tako da za vec dogovorene: Obradovica,Ordagica, ( lijevi i desni bek -imena tajna), half
i jos 1-2 igraca nece biti problema sto se tice finansija.
Klošaru ulaz u Sarajevo zabraniti!Sema64 je napisao/la:Tomic se nudi direktno( bez posrednika,citiram; ja bih najj vise u buducnosti volio da igram za Zelju , zbog navijaca koji su uvijek uz svoj voljeni klub) .Ja bih dodao : i kad gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula .Mi te volimo ...
Pss
Celo je rekao da mu treba jedan lijevak- vezni a Tomo je tajjj..drzak dobar
Ma Vukotic bi sad pjeske krenuo prema Grbavici, bez sumnje, ali ne pita se samo on, ni mi vec ugovor koji ga veze sa Krupom, i ambiciozni čelnici Krupe koji u njemu vide zlatnu koku, što realno i jeste tako da je teško očekivati ali eto, nikad se ne zna.samoposmatram je napisao/la:A jel to ima price da ce se Vukotic odkupiti?Sandokan87 je napisao/la:Ma ne sekiraj se za Crnova i Zakarica. Sjeti se da Stevanovic po dolasku u Zelju nije pruzao partije koje su se od igraca njegovog kalibra ocekivale. Doci ce Zakaric i Crnov na svoje i slijedecu sezonu sam miran sto se tice krilnih pozicija. Mozda jos dovesti Veselinovica jer koliko sam nacuo vrlo vjerovatno ce on i doci, cisto da se pojaca konkurencija jer ce igranje Evropskih utakmica uzeti avoj danak na umoru igraca.samoposmatram je napisao/la:
To stoji da je strasan igrac za Krupu. Problem je sto smo vidjeli strasne igrace drugih ekipa na Grbavici u proslosti, trenutno Radulovic, Zakaric i Crnov koji neuspjevaju ostaviti ni blizu isti dojam u dresu Zelje.
Ma ne treba strahovati ali ne treba se dizati u nebesa. Da smo u prednosti, jesmo, ali da smo "Šampioni Svemira" to nismoNeandertalac je napisao/la:Treba pitati navijače koga žele, svakako im možeš "panj" al' bukvalno, predstaviti kao boom pojačanje. Pa opet sa hairom, ne moramo 60 može i 40 igrača za sezonu. Tako se tim gradi.
Od Krupe ne trebamo strahovati, ni od plastike, ni od pitara. Možda da se konačno počnemo ponašati kao šampioni, gospodski ali sa autoritetom.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 24 gosta.