FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ton1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ton1 » 20 maj 2010, 03:02

Ma ja tako je...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 03:02

Zeljovac_1921 je napisao/la: Titula je data Sarajevu s obzirom da su bili prvi na tabeli, play off nije igran, u svugdje stoji da su oni sampioni za tu godinu. Onda je play off igran slijedece sezone, kad je Brotnjo osvojilo ligu, i nakon toga se play off takmicenje skroz ugasilo.
Pa dobro, možda je data, ali osvojili je nisu! Taman da na nebu piše. Što nije data prvom na tabeli iz hrvatskog dijela?! I oni su igrali za taj play off.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 maj 2010, 03:04

Adnan_TM87 je napisao/la:

Aha dobro ti si racunao...i ovu iz Jugoslavije :D
Naravno da racunam i Yugu, Zeljo je skoro sve svoje najvece legende, i svoj najveci Europski uspjeh napravio u Yugi.
To se nikad otpisati nece.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 maj 2010, 03:04

par kratkih crtica sa sjevera

sjever odron kakvih se likova skupilo za nepovjerovat,
druga stvar pola tribine sa pivom u ruci ovo treba da bude upozorenje upravi da nismo dali 2 gola sve bi flase u terenu zavrsile
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 20 maj 2010, 03:05

Ma ja nek nama nisi uračuno 99' a vama jesi 46' - bravo :roll:

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 maj 2010, 03:08

Ton1 je napisao/la:Ma ja nek nama nisi uračuno 99' a vama jesi 46' - bravo :roll:
O cemu ti pricas?
Zeljeznicar - 71/72, 97/98, 00/01, 01/02
Sarajevo 66, 85, 99, 06.

Gdje sta nisam racunao? Citaj bolje jarane, postoje dva lika pod nickom "Zeljovac", Zeljovac i ja Zeljovac_1921.... :D
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 20 maj 2010, 03:15

Obraćam se momku kojem u avataru stoji 46' godina, Željovac - ne tebi :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 03:16

Ton1 je napisao/la:Ma ja nek nama nisi uračuno 99' a vama jesi 46' - bravo :roll:
:mrgreen: Malo sam subjektivan prema svom klubu :mrgreen: Realno, ne računamo ovu '46. jer BiH tada nije bila država. Tako da zvanično je ne računamo. Ta vaša '99. se možda i zvanično računa, ali džaba kad nema smisla. Možda čak ima više i ova naša diskutabilna. Ja ne računam nijednu od te dvije, ali dobro stoji na avataru 8-)
A i fin je uspjeh, pa ga malo promovišem. Stavi i ti '99. na avatar, ako imaš obraza :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Adnan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_TM87 » 20 maj 2010, 03:23

Ja ne znam jeste li vidjeli na jugu...pobise se ljudi bezveze..ne znam koji je razlog bio bas sramota...udarat se izmedju sebe..pa dokle vise..!!!
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 20 maj 2010, 03:23

Савјет, " " о " ? $ ' се " то не ?, - " ? а ? $ " све " - $ ' " о овој ", ? се &. ? не ' ' " $ у " ? ? ? с " $ сте ¥ ? а " " " с " на " стање ", $ - " " $ " % & " ово ' " & не $ & ? а " то $ је " ? " ' ¥ $ вас "... " гураво
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 03:26

? 2 - ? je napisao/la:Савјет, " " о " ? $ ' се " то не ?, - " ? а ? $ " све " - $ ' " о овој ", ? се &. ? не ' ' " $ у " ? ? ? с " $ сте ¥ ? а " " " с " на " стање ", $ - " " $ " % & " ово ' " & не $ & ? а " то $ је " ? " ' ¥ $ вас "... " гураво
Hajd ne kenjaj i ne brini se ti za nas vec idi proslavi kup ko covjek.
Šta si se natovario na ovu temu , cuj bice guravo ,cuj Stepi nešto i laktaši ccccc koji bolid.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 03:26

? 2 - ? je napisao/la:Савјет, " " о " ? $ ' се " то не ?, - " ? а ? $ " све " - $ ' " о овој ", ? се &. ? не ' ' " $ у " ? ? ? с " $ сте ¥ ? а " " " с " на " стање ", $ - " " $ " % & " ово ' " & не $ & ? а " то $ је " ? " ' ¥ $ вас "... " гураво
Kad je Borac večeras mogao izvući neriješeno na Grbavici, onda je sve moguće!

Visca el Višća!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 maj 2010, 03:33

Zeljovac_1921 je napisao/la:
Titula je data Sarajevu s obzirom da su bili prvi na tabeli, play off nije igran, u svugdje stoji da su oni sampioni za tu godinu. Onda je play off igran slijedece sezone, kad je Brotnjo osvojilo ligu, i nakon toga se play off takmicenje skroz ugasilo.

Ma bez ikakvog razloga taj play off nije odigran.Prvo kolo u playoffu Sarajevo je trebalo doci u Tuzlu, a mi smo tada bili ubjedljivo najaci.To je sezona kada smo imali 9 uzastopnih pobjeda bez primljenog gola.Sarajevo tada uopste nije bilo u formi, cak su par dana ranije izgubili finale kupa protiv Bosne iz Visokog na Kosevu.Play off se nije odigrao jer Velez nije dobio da se vrati na svoj stadion, a evo kako vidimo Velez i dan danas ne igra na tom stadionu pa nema nekih problema.Znaci to je sve politika bila vrelog pitara Pusine koji je tada bio u savezu.I na taj nacin samo je prepisana titula Sarajevu, koji su u tom momentu bili losi od Slobode 100% koji su tada imali jendu od najboljih ekipa u ligi sa obadva Mesanovica, odkrovljenjem sezone Mesica,Joldica,Jasarevica,Kavazovica i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 03:35

drop je napisao/la:
Šta si se natovario na ovu temu , cuj bice guravo ,cuj Stepi nešto i laktaši ccccc koji bolid.
Manchester United izgubi na svom terenu od kluba koji ispada u drugu ligu, a ne Željo od Laktaša. Tako mogu samo djeca koja nisu šutnula lopte da pričaju. Tako ste svi kenjali i otpisali Borac.. proslavili kup deset dana ranije. Sve stručnjaci.
Još pure vi djeco moja...tj. sreće i razočarenja sa Željom.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 03:40

suntu jeu je napisao/la:
drop je napisao/la:
Manchester United izgubi na svom terenu od kluba koji ispada u drugu ligu, a ne Željo od Laktaša. Tako mogu samo djeca koja nisu šutnula lopte da pričaju. Tako ste svi kenjali i otpisali Borac.. proslavili kup deset dana ranije. Sve stručnjaci.
Još pure vi djeco moja...tj. sreće i razočarenja sa Željom.
Sacekat cemo obojica utakmicu protiv Laktaša pa cemo vidjeti ko ce javno ovdje na forumu pojesti svoje rijeci.
Ja sad javno obecavam da cu ih pojesti ovdje pred svima ako nam Laktaši zajebu titulu...a vidjecemo hoceš li ti ako Željo pobjedi.
A ovaj tvoj post cu spasiti i sacuvati...pa se nađemo na forumu poslije utakmice.
Jel dogovoreno ,majstore i strucnjace :?:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 03:42

Indijanac nisam rekao da će Željo izgubiti, već da je u fudbalu sve moguće.

Ovdje svakako treba neki test inteligencije uvesti pri pristupu na forum. Iskreno, idu mi na **** likovi koji unaprijed slave titule.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 maj 2010, 03:44

SaltCityAttack je napisao/la:
Titula je data Sarajevu s obzirom da su bili prvi na tabeli, play off nije igran, u svugdje stoji da su oni sampioni za tu godinu. Onda je play off igran slijedece sezone, kad je Brotnjo osvojilo ligu, i nakon toga se play off takmicenje skroz ugasilo.

Ma bez ikakvog razloga taj play off nije odigran.Prvo kolo u playoffu Sarajevo je trebalo doci u Tuzlu, a mi smo tada bili ubjedljivo najaci.To je sezona kada smo imali 9 uzastopnih pobjeda bez primljenog gola.Sarajevo tada uopste nije bilo u formi, cak su par dana ranije izgubili finale kupa protiv Bosne iz Visokog na Kosevu.Play off se nije odigrao jer Velez nije dobio da se vrati na svoj stadion, a evo kako vidimo Velez i dan danas ne igra na tom stadionu pa nema nekih problema.Znaci to je sve politika bila vrelog pitara Pusine koji je tada bio u savezu.I na taj nacin samo je prepisana titula Sarajevu, koji su u tom momentu bili losi od Slobode 100% koji su tada imali jendu od najboljih ekipa u ligi sa obadva Mesanovica, odkrovljenjem sezone Mesica,Joldica,Jasarevica,Kavazovica i td
Gdje ste ba imali 9 pobjeda bez primljenog gola? To mogu slobodno reci da nije istina, jer vas je Sarajevo dobilo te godine i kuci i na strani, a i mi smo vas dobili na Grbavici.

A da je Jusuf Pusina, pitarska figura bila, to se znalo, to su i pitari sami priznali.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 03:44

suntu jeu je napisao/la:Indijanac nisam rekao da će Željo izgubiti, već da je u fudbalu sve moguće.
Šabane, nisam ja pominjao Manchester i njegove utakmice sa nižim timovima kao alegoriju na moguci Željin kiks protiv Laktaša, VEC TI si to namjerno pomenuo da bi ispao neki mudrac.
Nemoj da bi slucajno u subotu negdje pobjegaoi da se ne javiš i da ne pojedeš ovaj drek koji si izbacio maloprije.
Nemoj me tjerati da te prozivam javno kasnije.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 20 maj 2010, 03:46, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 maj 2010, 04:10

Gdje ste ba imali 9 pobjeda bez primljenog gola? To mogu slobodno reci da nije istina, jer vas je Sarajevo dobilo te godine i kuci i na strani, a i mi smo vas dobili na Grbavici.

A da je Jusuf Pusina, pitarska figura bila, to se znalo, to su i pitari sami priznali.

jesi li siguran? pa care u nastavku prvenstva nas je preuzeo rahmetli Mustafa Hukic koji je dosao iz Lukavca koga je tada trenirao i u nastavku prvenstva smo nanizali 9 pobjeda i nismo primili gola, a tek smo primili gol na kosevu protiv Sarajeva.Dozivjeli smo poraz od 2:0 i ako smo mogli dobiti komotno, a profulali smo kod rezultata 0:0 penal, odnosno Omer Joldic je bio tragicar, a drugi gol smo primili iz smjesne situacijekada je Ihtijarevic povredjen lezao izvan terena i kada se lopta tamo kretala, on je ustao i uzeo loptu i ako je bio u ofsajdu i onda je gurnuo Smjecaninu koji je tada postigao taj drugi gol.Znaci 9 utakmica nismo primili gol, a Zeljo nije pobjedio u Tuzli vec je izgubio 1:0, a to je bio onaj cuveni gol Enesa Mesanovica iz slobodnog udarca, kada se lopta odbija od zivi zid Mesanovicu na volej koji postize gol za kojeg je i sam Guso rekao da nije vidjeo loptu.Lopta se tada odbila od stativu i usla u gol.Onda niste nas cak ni kuci pobjedili vec ste tad dozivjeli poraz od 1:2 to je ona utkamica kada je gusu Omer Joldic 2 puta lobovao ako se sjecas?... znaci vi ste od nas dozivjeli 2 poraza u toj sezoni care.

Malo ti to bolje sagledaj i vidjet ces da sam upravu, valjda ja znam dobro razvoj situacije svog kluba.Jos mo tu nizali visoke pobjede protiv tada odlicnog Jedinstva od 4:0 i td.U kupu smo ispali u polu finalu od Bosne, a u porvoj utkamici smo pobjedili 3:0 i onda je Hukic otisao sa drugom ekipom, i to bec 8 prvotimaca.Cak je Hukicev sin Jasmin bio u pocetnom sastavu u revansu i onda u zadnjoj minuti primamo treci gol i utkamica na penale koju rijesava bosna, a vi ste ftad ispali od Sarajeva u polu finalu kupa.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 20 maj 2010, 04:17, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 maj 2010, 04:14

jesi li siguran? pa care u nastavku prvenstva nas je preuzeo rahmetli Mustafa Hukic koji je dosao iz Lukavca koga je tada trenirao i u nastavku prvenstva smo nanizali 9 pobjeda i nismo primili gola, a tek smo primili gol na kosevu protiv Sarajeva.Dozivjeli smo poraz od 2:0 i ako smo mogli dobiti komotno, a profulali smo kod rezultata 0:0 penal, odnosno Omer Joldic je bio tragicar, a drugi gol smo primili iz smjesne situacijekada je Ihtijarevic povredjen lezao izvan terena i kada se lopta tamo kretala, on je ustao i uzeo loptu i ako je bio u ofsajdu i onda je gurnuo Smjecaninu koji je tada postigao taj drugi gol.Znaci 9 utakmica nismo primili gol, a Zeljo nije pobjedio u Tuzli vec je izgubio 1:0, a to je bio onaj cuveni gol Enesa Mesanovica iz slobodnog udarca, kada se lopta odbija od zivi zid Mesanovicu na volej koji postize gol za kojeg je i sam Guso rekao da nije vidjeo loptu.Lopta se tada odbila od stativu i usla u gol.Malo ti to bolje sagledaj i vidjet ces da sam upravu, valjda ja znam dobro razvoj situacije svog kluba
Nisam siguran :D zato sto si upravu, pobrkao sam sezone, i izvinjavam se. Mada sam bio upravu, obje sezone, tu i slijedecu su vas pitari digli i u Sarajevu a i u Tuzli. A mi smo vas dobili na Grbavici 2-0 one sezone kad je Brotnjo bio prvak, to jest slijedece sezone.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Samba71 i 23 gosta.