FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ja tako je...
Pa dobro, možda je data, ali osvojili je nisu! Taman da na nebu piše. Što nije data prvom na tabeli iz hrvatskog dijela?! I oni su igrali za taj play off.Zeljovac_1921 je napisao/la: Titula je data Sarajevu s obzirom da su bili prvi na tabeli, play off nije igran, u svugdje stoji da su oni sampioni za tu godinu. Onda je play off igran slijedece sezone, kad je Brotnjo osvojilo ligu, i nakon toga se play off takmicenje skroz ugasilo.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Naravno da racunam i Yugu, Zeljo je skoro sve svoje najvece legende, i svoj najveci Europski uspjeh napravio u Yugi.Adnan_TM87 je napisao/la:
Aha dobro ti si racunao...i ovu iz Jugoslavije
To se nikad otpisati nece.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
par kratkih crtica sa sjevera
sjever odron kakvih se likova skupilo za nepovjerovat,
druga stvar pola tribine sa pivom u ruci ovo treba da bude upozorenje upravi da nismo dali 2 gola sve bi flase u terenu zavrsile
sjever odron kakvih se likova skupilo za nepovjerovat,
druga stvar pola tribine sa pivom u ruci ovo treba da bude upozorenje upravi da nismo dali 2 gola sve bi flase u terenu zavrsile
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ma ja nek nama nisi uračuno 99' a vama jesi 46' - bravo 

- Zeljovac_1921
- Kontakt:
O cemu ti pricas?Ton1 je napisao/la:Ma ja nek nama nisi uračuno 99' a vama jesi 46' - bravo
Zeljeznicar - 71/72, 97/98, 00/01, 01/02
Sarajevo 66, 85, 99, 06.
Gdje sta nisam racunao? Citaj bolje jarane, postoje dva lika pod nickom "Zeljovac", Zeljovac i ja Zeljovac_1921....

"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Obraćam se momku kojem u avataru stoji 46' godina, Željovac - ne tebi 

Ton1 je napisao/la:Ma ja nek nama nisi uračuno 99' a vama jesi 46' - bravo

A i fin je uspjeh, pa ga malo promovišem. Stavi i ti '99. na avatar, ako imaš obraza

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Adnan_TM87
- Kontakt:
Ja ne znam jeste li vidjeli na jugu...pobise se ljudi bezveze..ne znam koji je razlog bio bas sramota...udarat se izmedju sebe..pa dokle vise..!!!
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Савјет, " " о " ? $ ' се " то не ?, - " ? а ? $ " све " - $ ' " о овој ", ? се &. ? не ' ' " $ у " ? ? ? с " $ сте ¥ ? а " " " с " на " стање ", $ - " " $ " % & " ово ' " & не $ & ? а " то $ је " ? " ' ¥ $ вас "... " гураво
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Hajd ne kenjaj i ne brini se ti za nas vec idi proslavi kup ko covjek.? 2 - ? je napisao/la:Савјет, " " о " ? $ ' се " то не ?, - " ? а ? $ " све " - $ ' " о овој ", ? се &. ? не ' ' " $ у " ? ? ? с " $ сте ¥ ? а " " " с " на " стање ", $ - " " $ " % & " ово ' " & не $ & ? а " то $ је " ? " ' ¥ $ вас "... " гураво
Šta si se natovario na ovu temu , cuj bice guravo ,cuj Stepi nešto i laktaši ccccc koji bolid.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Kad je Borac večeras mogao izvući neriješeno na Grbavici, onda je sve moguće!? 2 - ? je napisao/la:Савјет, " " о " ? $ ' се " то не ?, - " ? а ? $ " све " - $ ' " о овој ", ? се &. ? не ' ' " $ у " ? ? ? с " $ сте ¥ ? а " " " с " на " стање ", $ - " " $ " % & " ово ' " & не $ & ? а " то $ је " ? " ' ¥ $ вас "... " гураво
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zeljovac_1921 je napisao/la:
Titula je data Sarajevu s obzirom da su bili prvi na tabeli, play off nije igran, u svugdje stoji da su oni sampioni za tu godinu. Onda je play off igran slijedece sezone, kad je Brotnjo osvojilo ligu, i nakon toga se play off takmicenje skroz ugasilo.
Ma bez ikakvog razloga taj play off nije odigran.Prvo kolo u playoffu Sarajevo je trebalo doci u Tuzlu, a mi smo tada bili ubjedljivo najaci.To je sezona kada smo imali 9 uzastopnih pobjeda bez primljenog gola.Sarajevo tada uopste nije bilo u formi, cak su par dana ranije izgubili finale kupa protiv Bosne iz Visokog na Kosevu.Play off se nije odigrao jer Velez nije dobio da se vrati na svoj stadion, a evo kako vidimo Velez i dan danas ne igra na tom stadionu pa nema nekih problema.Znaci to je sve politika bila vrelog pitara Pusine koji je tada bio u savezu.I na taj nacin samo je prepisana titula Sarajevu, koji su u tom momentu bili losi od Slobode 100% koji su tada imali jendu od najboljih ekipa u ligi sa obadva Mesanovica, odkrovljenjem sezone Mesica,Joldica,Jasarevica,Kavazovica i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Manchester United izgubi na svom terenu od kluba koji ispada u drugu ligu, a ne Željo od Laktaša. Tako mogu samo djeca koja nisu šutnula lopte da pričaju. Tako ste svi kenjali i otpisali Borac.. proslavili kup deset dana ranije. Sve stručnjaci.drop je napisao/la:Hajd ne kenjaj i ne brini se ti za nas vec idi proslavi kup ko covjek.? 2 - ? je napisao/la:Савјет, " " о " ? $ ' се " то не ?, - " ? а ? $ " све " - $ ' " о овој ", ? се &. ? не ' ' " $ у " ? ? ? с " $ сте ¥ ? а " " " с " на " стање ", $ - " " $ " % & " ово ' " & не $ & ? а " то $ је " ? " ' ¥ $ вас "... " гураво
Šta si se natovario na ovu temu , cuj bice guravo ,cuj Stepi nešto i laktaši ccccc koji bolid.
Još pure vi djeco moja...tj. sreće i razočarenja sa Željom.
Sacekat cemo obojica utakmicu protiv Laktaša pa cemo vidjeti ko ce javno ovdje na forumu pojesti svoje rijeci.suntu jeu je napisao/la:Manchester United izgubi na svom terenu od kluba koji ispada u drugu ligu, a ne Željo od Laktaša. Tako mogu samo djeca koja nisu šutnula lopte da pričaju. Tako ste svi kenjali i otpisali Borac.. proslavili kup deset dana ranije. Sve stručnjaci.drop je napisao/la:Hajd ne kenjaj i ne brini se ti za nas vec idi proslavi kup ko covjek.? 2 - ? je napisao/la:Савјет, " " о " ? $ ' се " то не ?, - " ? а ? $ " све " - $ ' " о овој ", ? се &. ? не ' ' " $ у " ? ? ? с " $ сте ¥ ? а " " " с " на " стање ", $ - " " $ " % & " ово ' " & не $ & ? а " то $ је " ? " ' ¥ $ вас "... " гураво
Još pure vi djeco moja...tj. sreće i razočarenja sa Željom.
Ja sad javno obecavam da cu ih pojesti ovdje pred svima ako nam Laktaši zajebu titulu...a vidjecemo hoceš li ti ako Željo pobjedi.
A ovaj tvoj post cu spasiti i sacuvati...pa se nađemo na forumu poslije utakmice.
Jel dogovoreno ,majstore i strucnjace

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Indijanac nisam rekao da će Željo izgubiti, već da je u fudbalu sve moguće.
Ovdje svakako treba neki test inteligencije uvesti pri pristupu na forum. Iskreno, idu mi na **** likovi koji unaprijed slave titule.
Ovdje svakako treba neki test inteligencije uvesti pri pristupu na forum. Iskreno, idu mi na **** likovi koji unaprijed slave titule.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Gdje ste ba imali 9 pobjeda bez primljenog gola? To mogu slobodno reci da nije istina, jer vas je Sarajevo dobilo te godine i kuci i na strani, a i mi smo vas dobili na Grbavici.SaltCityAttack je napisao/la:Zeljovac_1921 je napisao/la:
Titula je data Sarajevu s obzirom da su bili prvi na tabeli, play off nije igran, u svugdje stoji da su oni sampioni za tu godinu. Onda je play off igran slijedece sezone, kad je Brotnjo osvojilo ligu, i nakon toga se play off takmicenje skroz ugasilo.
Ma bez ikakvog razloga taj play off nije odigran.Prvo kolo u playoffu Sarajevo je trebalo doci u Tuzlu, a mi smo tada bili ubjedljivo najaci.To je sezona kada smo imali 9 uzastopnih pobjeda bez primljenog gola.Sarajevo tada uopste nije bilo u formi, cak su par dana ranije izgubili finale kupa protiv Bosne iz Visokog na Kosevu.Play off se nije odigrao jer Velez nije dobio da se vrati na svoj stadion, a evo kako vidimo Velez i dan danas ne igra na tom stadionu pa nema nekih problema.Znaci to je sve politika bila vrelog pitara Pusine koji je tada bio u savezu.I na taj nacin samo je prepisana titula Sarajevu, koji su u tom momentu bili losi od Slobode 100% koji su tada imali jendu od najboljih ekipa u ligi sa obadva Mesanovica, odkrovljenjem sezone Mesica,Joldica,Jasarevica,Kavazovica i td
A da je Jusuf Pusina, pitarska figura bila, to se znalo, to su i pitari sami priznali.
Šabane, nisam ja pominjao Manchester i njegove utakmice sa nižim timovima kao alegoriju na moguci Željin kiks protiv Laktaša, VEC TI si to namjerno pomenuo da bi ispao neki mudrac.suntu jeu je napisao/la:Indijanac nisam rekao da će Željo izgubiti, već da je u fudbalu sve moguće.
Nemoj da bi slucajno u subotu negdje pobjegaoi da se ne javiš i da ne pojedeš ovaj drek koji si izbacio maloprije.
Nemoj me tjerati da te prozivam javno kasnije.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 20 maj 2010, 03:46, ukupno mijenjano 1 put.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zeljovac_1921 je napisao/la:Gdje ste ba imali 9 pobjeda bez primljenog gola? To mogu slobodno reci da nije istina, jer vas je Sarajevo dobilo te godine i kuci i na strani, a i mi smo vas dobili na Grbavici.SaltCityAttack je napisao/la:Zeljovac_1921 je napisao/la:
A da je Jusuf Pusina, pitarska figura bila, to se znalo, to su i pitari sami priznali.
jesi li siguran? pa care u nastavku prvenstva nas je preuzeo rahmetli Mustafa Hukic koji je dosao iz Lukavca koga je tada trenirao i u nastavku prvenstva smo nanizali 9 pobjeda i nismo primili gola, a tek smo primili gol na kosevu protiv Sarajeva.Dozivjeli smo poraz od 2:0 i ako smo mogli dobiti komotno, a profulali smo kod rezultata 0:0 penal, odnosno Omer Joldic je bio tragicar, a drugi gol smo primili iz smjesne situacijekada je Ihtijarevic povredjen lezao izvan terena i kada se lopta tamo kretala, on je ustao i uzeo loptu i ako je bio u ofsajdu i onda je gurnuo Smjecaninu koji je tada postigao taj drugi gol.Znaci 9 utakmica nismo primili gol, a Zeljo nije pobjedio u Tuzli vec je izgubio 1:0, a to je bio onaj cuveni gol Enesa Mesanovica iz slobodnog udarca, kada se lopta odbija od zivi zid Mesanovicu na volej koji postize gol za kojeg je i sam Guso rekao da nije vidjeo loptu.Lopta se tada odbila od stativu i usla u gol.Onda niste nas cak ni kuci pobjedili vec ste tad dozivjeli poraz od 1:2 to je ona utkamica kada je gusu Omer Joldic 2 puta lobovao ako se sjecas?... znaci vi ste od nas dozivjeli 2 poraza u toj sezoni care.
Malo ti to bolje sagledaj i vidjet ces da sam upravu, valjda ja znam dobro razvoj situacije svog kluba.Jos mo tu nizali visoke pobjede protiv tada odlicnog Jedinstva od 4:0 i td.U kupu smo ispali u polu finalu od Bosne, a u porvoj utkamici smo pobjedili 3:0 i onda je Hukic otisao sa drugom ekipom, i to bec 8 prvotimaca.Cak je Hukicev sin Jasmin bio u pocetnom sastavu u revansu i onda u zadnjoj minuti primamo treci gol i utkamica na penale koju rijesava bosna, a vi ste ftad ispali od Sarajeva u polu finalu kupa.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 20 maj 2010, 04:17, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Nisam siguranSaltCityAttack je napisao/la:
jesi li siguran? pa care u nastavku prvenstva nas je preuzeo rahmetli Mustafa Hukic koji je dosao iz Lukavca koga je tada trenirao i u nastavku prvenstva smo nanizali 9 pobjeda i nismo primili gola, a tek smo primili gol na kosevu protiv Sarajeva.Dozivjeli smo poraz od 2:0 i ako smo mogli dobiti komotno, a profulali smo kod rezultata 0:0 penal, odnosno Omer Joldic je bio tragicar, a drugi gol smo primili iz smjesne situacijekada je Ihtijarevic povredjen lezao izvan terena i kada se lopta tamo kretala, on je ustao i uzeo loptu i ako je bio u ofsajdu i onda je gurnuo Smjecaninu koji je tada postigao taj drugi gol.Znaci 9 utakmica nismo primili gol, a Zeljo nije pobjedio u Tuzli vec je izgubio 1:0, a to je bio onaj cuveni gol Enesa Mesanovica iz slobodnog udarca, kada se lopta odbija od zivi zid Mesanovicu na volej koji postize gol za kojeg je i sam Guso rekao da nije vidjeo loptu.Lopta se tada odbila od stativu i usla u gol.Malo ti to bolje sagledaj i vidjet ces da sam upravu, valjda ja znam dobro razvoj situacije svog kluba