RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Prvo, hvala Bogu na manjku incidenata. Svi zivi i zdravi. Evo da nas neko vidi reko bi civilizovan grad.
Drugo, ovaj bod sam dozivio kao poraz. Nije mi do slavlja. Onakve prilike prokockat - tuga. Ono nije bod, ono su dva izgubljena boda.
Drugo, ovaj bod sam dozivio kao poraz. Nije mi do slavlja. Onakve prilike prokockat - tuga. Ono nije bod, ono su dva izgubljena boda.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Titova-Juga
- Kontakt:
Veliki ste nogometni fanatik, zaljubljenik atraktivne igre i poteza? Sirok izbor balkanskih derbija su poslastica za vase zahtijevne oci. Zasto da vas mi uvjeravamo, upalite vase tv prijemnike I uvjerite se sami. Zvezda-Partizan, Zrinjski-Velez, Sarajevo-Zeljeznicar. Now, beat that!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ja bih istakao današnjeg sudiju.
Ovakvo suđenje još nisam gledao u našoj ligi.
Sve pohvale.
Ovakvo suđenje još nisam gledao u našoj ligi.
Sve pohvale.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Samo da opet " pohvalim " Zvonića. Koja je ono prevara od igrača majko mila.
Onoliki igrač, sa onako ograničenim kretanjem, nevjerovatno.
Kad vodi loptu, isto smeten, ubrzanje mu je ...
Što se tiče ostalih igrača, ne bih nikoga previše izdvajao, pomenuo bih Ramovića, igrač koji je zadužen za promašaje zicera u našoj ekipi.
Rašević je pokazao konačno zašto je doveden. Prava radilica na poziciji koja mu nije primarna. Svaka čast. Još jednom, ostaje žal zbog ne upisanih 3 boda s ovog gostovanja, međutim, s obzirom na to da sam bio veliki pesimista prije ovog duela, mogu da budem zadovoljan sveukupnom slikom.

Onoliki igrač, sa onako ograničenim kretanjem, nevjerovatno.

Kad vodi loptu, isto smeten, ubrzanje mu je ...

Što se tiče ostalih igrača, ne bih nikoga previše izdvajao, pomenuo bih Ramovića, igrač koji je zadužen za promašaje zicera u našoj ekipi.

Rašević je pokazao konačno zašto je doveden. Prava radilica na poziciji koja mu nije primarna. Svaka čast. Još jednom, ostaje žal zbog ne upisanih 3 boda s ovog gostovanja, međutim, s obzirom na to da sam bio veliki pesimista prije ovog duela, mogu da budem zadovoljan sveukupnom slikom.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zvoniću nedostaje snage i brzine. Ako na tome poradi, može postati dobar igrač.
Ovom Veležu nedostaje stoper i zadnji vezni. Ostalo ne bi mijenjao.
Ovom Veležu nedostaje stoper i zadnji vezni. Ostalo ne bi mijenjao.
-
- Kontakt:
Sudija je definitivno bio odlican. Nisam odavno vidio bolje sudjenje u PLBiH.
Nije nikom dao da kaki previse. Majkic fasovo zuti karton jako glupo, nije bio ni uso.
Nije nikom dao da kaki previse. Majkic fasovo zuti karton jako glupo, nije bio ni uso.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ono sto me najvise brine je to da smo najneefikasnija ekipa u gostima u cijeloj ligi. 2 gola 7 tekmi, od toga 7 ptimljenih.jedan leotar je dao 3.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Samo je sreća što zrinjski nije imao snage da kazni naše promašaje,ja stvarno ne znam koji k***c njima treba da pogode gol sa par metara.Kako smo igrali ovaj bod mi ništa ne znači, tri boda smo mogli lagano uzet ovako samo jedan.Sad slijedi Slavija i tu treba još jače odigrat i nastaviti ovaj niz bez poraza.MostaracVelezovac je napisao/la:Prvo, hvala Bogu na manjku incidenata. Svi zivi i zdravi. Evo da nas neko vidi reko bi civilizovan grad.
Sudija je za desetke svaka čast!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Samo da čestitam na povoljnom rezultatu......
I hvala vam..

I hvala vam..

losa utakmica,zasluzeno ste osvojili bod iako niste prikazali toliko puno koliko neki mediji zele prikazati.problem je u tome sto se od zrinjskog puno vise ocekivalo.nadam se da ce na iducem derbiju biti vise gostujucih navijaca i vise golova
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nista previse, samo tri neiskoristena zicera. Objektivnost tI nije jaca stranawerly je napisao/la:losa utakmica,zasluzeno ste osvojili bod iako niste prikazali toliko puno koliko neki mediji zele prikazati.problem je u tome sto se od zrinjskog puno vise ocekivalo.nadam se da ce na iducem derbiju biti vise gostujucih navijaca i vise golova
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
necu da se svadjam,ali budi i ti malo objektivan,neki portali kazu dujkovic spasio zrinjski poraza a imao samo jednu intervenciju,ono u 80 minuti vas se igrac skoro pa sam spetljao....a i zrinjski je imao precku i jos 1-2 dobre sanse
- Titova-Juga
- Kontakt:
Spasio je dva zicera, jedan smo ki sami ukakili preko desne strane. Kud ces vise prilika u derbiju. Izgubili smo 2 boda I to je cinjenica. Osim vase precke I jednog suta u okvir gola cini mi se bekica iz ne bas lake situacije nista posebno nisam vidiowerly je napisao/la:necu da se svadjam,ali budi i ti malo objektivan,neki portali kazu dujkovic spasio zrinjski poraza a imao samo jednu intervenciju,ono u 80 minuti vas se igrac skoro pa sam spetljao....a i zrinjski je imao precku i jos 1-2 dobre sanse
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Pa bola u prvom poluvremenu je skinuo dva zicera sta si ti gledaowerly je napisao/la:necu da se svadjam,ali budi i ti malo objektivan,neki portali kazu dujkovic spasio zrinjski poraza a imao samo jednu intervenciju,ono u 80 minuti vas se igrac skoro pa sam spetljao....a i zrinjski je imao precku i jos 1-2 dobre sanse
ovisi sta sve podrazumijevamo pod zicerima...zasluzeno ste osvojili bod,iako ste mozda i bili blize pobjedi ali da ste nas razvalili igrom e to niste
werly je napisao/la:necu da se svadjam,ali budi i ti malo objektivan,neki portali kazu dujkovic spasio zrinjski poraza a imao samo jednu intervenciju,ono u 80 minuti vas se igrac skoro pa sam spetljao....a i zrinjski je imao precku i jos 1-2 dobre sanse
Ne bi se reklo da si gledao utakmicu.
bio sam na istoj,necu vise da se prepirem,uzivajte u ovom bodu a opet ste daleko iz nas 

- Titova-Juga
- Kontakt:
Kao sto rekoh, objektivnost mu nije jaca strana
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bemu miša,po oblačnom vremenu,stadion izgleda još žalosniji.
Baš je oronuo,potonuo,propao...
Baš je oronuo,potonuo,propao...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.