Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
sta sam ja postavio jadan ne bio, vidis da samo komentarisem
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Sta bi s' ovim?dusseldorf je napisao/la:Dinamo drezden h 1 za hrabrije a za one malo manje mrtvi 1.nebude li ovo kec, i sutra fortuna vise kartona recite slobodno da veze nemam i nikad vise necu staviti nijedan par.trajte na ovo

-
- Kontakt:
Pa sta je bilo sa ovim.drezden promasen, fortuna pogodjena.u cemu je problem.kad ti nije bilo tesko traziti ovaj moj post 50 stranica unazad nek ti ne bude tesko i otici na temu zajednicki par, ona je kratka, pregledna i jasnaKladioholicar je napisao/la:Sta bi s' ovim?dusseldorf je napisao/la:Dinamo drezden h 1 za hrabrije a za one malo manje mrtvi 1.nebude li ovo kec, i sutra fortuna vise kartona recite slobodno da veze nemam i nikad vise necu staviti nijedan par.trajte na ovo

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Koji si ti likdusseldorf je napisao/la:Pa sta je bilo sa ovim.drezden promasen, fortuna pogodjena.u cemu je problem.kad ti nije bilo tesko traziti ovaj moj post 50 stranica unazad nek ti ne bude tesko i otici na temu zajednicki par, ona je kratka, pregledna i jasnaKladioholicar je napisao/la:Sta bi s' ovim?dusseldorf je napisao/la:Dinamo drezden h 1 za hrabrije a za one malo manje mrtvi 1.nebude li ovo kec, i sutra fortuna vise kartona recite slobodno da veze nemam i nikad vise necu staviti nijedan par.trajte na ovo

- DrinaJedina
- Kontakt:
Eno gube 1:0 mada očekujem 2 penala za UtdLenBias je napisao/la:mogao bi united danas sve povaljati po ko zna koji put

-
- Kontakt:
Vidi nba druzine sto se urotila.sve vrsni poznavaoci igre 5 na 5.ko koga cuva, ko kome ne lezi itd, a sistem 1 od 5 ne mozete pogoditi, a duga je noc, preduga

-
- Kontakt:
Vidim i dalje stavljas parove pa pitam...dusseldorf je napisao/la:Pa sta je bilo sa ovim.drezden promasen, fortuna pogodjena.u cemu je problem.kad ti nije bilo tesko traziti ovaj moj post 50 stranica unazad nek ti ne bude tesko i otici na temu zajednicki par, ona je kratka, pregledna i jasnaKladioholicar je napisao/la:Sta bi s' ovim?dusseldorf je napisao/la:Dinamo drezden h 1 za hrabrije a za one malo manje mrtvi 1.nebude li ovo kec, i sutra fortuna vise kartona recite slobodno da veze nemam i nikad vise necu staviti nijedan par.trajte na ovo
A da... ne bude se pise odvojeno

dobar united 

Kako naporan likdusseldorf je napisao/la:Vidi nba druzine sto se urotila.sve vrsni poznavaoci igre 5 na 5.ko koga cuva, ko kome ne lezi itd, a sistem 1 od 5 ne mozete pogoditi, a duga je noc, preduga![]()

-
- Kontakt:
Naleteo sam na njega na jos jednom forumu... postavi jedan predlog (prolaznost mu je max, 30%)... a mora svakom da udari kontru... pain in the assLuminary je napisao/la:Kako naporan likdusseldorf je napisao/la:Vidi nba druzine sto se urotila.sve vrsni poznavaoci igre 5 na 5.ko koga cuva, ko kome ne lezi itd, a sistem 1 od 5 ne mozete pogoditi, a duga je noc, preduga![]()
- DrinaJedina
- Kontakt:
Haj dobro je, 2:1 sad za sad !LenBias je napisao/la:dobar united

da se razumijemo, ja imam united na jednom tiketu i nisam ga nigdje kontrirao ali utakmica je smrdila opasno i kada se uzme kako je los united ove sezone ni slucajno nije bila za neki srednji ulog, za visoki da i ne govorim a sto se tice tog dusseldorfa, lik je klasicni nemac pojma sto se tice kladionice, samo govori o nekim svojim ulozima i tome kako zivi u njemackoj, valjda mu to pricinjava neko zadovoljstvo

Hajde Man.Utd pobijedi i Gilingham da uleti PS i odmah ce fino zapoceti dan 

Hajmo UTD ! 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Pa koliko moras biti jadan ako si igrao 2 kad je hull poveo da dodjes na forum i kazes:dobar mancester.znaci ti bi volio da padnes tiket ali da budes heroj na forumu.ma nevjerovatno.ja nisam nemac, niti cu kad biti, ali da mi je drago da zivim ovde to stoji.ne bitno.sve mozes reci ali reci za nekoga da je nemac i da nema pojma o kladjenju je smjesno.meni je ne bitan ulog, ali mi je drago da manipulatori polako otpadaju.moram ti reci da dobijam i privatne poruke gdje mi se cestita sto ovo pisem za vas pojedince.dosta za danas.tscusLenBias je napisao/la:da se razumijemo, ja imam united na jednom tiketu i nisam ga nigdje kontrirao ali utakmica je smrdila opasno i kada se uzme kako je los united ove sezone ni slucajno nije bila za neki srednji ulog, za visoki da i ne govorim a sto se tice tog dusseldorfa, lik je klasicni nemac pojma sto se tice kladionice, samo govori o nekim svojim ulozima i tome kako zivi u njemackoj, valjda mu to pricinjava neko zadovoljstvo![]()
-
- Kontakt:
nebitno se pise spojeno... nikako da ubodesdusseldorf je napisao/la:Pa koliko moras biti jadan ako si igrao 2 kad je hull poveo da dodjes na forum i kazes:dobar mancester.znaci ti bi volio da padnes tiket ali da budes heroj na forumu.ma nevjerovatno.ja nisam nemac, niti cu kad biti, ali da mi je drago da zivim ovde to stoji.ne bitno.sve mozes reci ali reci za nekoga da je nemac i da nema pojma o kladjenju je smjesno.meni je ne bitan ulog, ali mi je drago da manipulatori polako otpadaju.moram ti reci da dobijam i privatne poruke gdje mi se cestita sto ovo pisem za vas pojedince.dosta za danas.tscusLenBias je napisao/la:da se razumijemo, ja imam united na jednom tiketu i nisam ga nigdje kontrirao ali utakmica je smrdila opasno i kada se uzme kako je los united ove sezone ni slucajno nije bila za neki srednji ulog, za visoki da i ne govorim a sto se tice tog dusseldorfa, lik je klasicni nemac pojma sto se tice kladionice, samo govori o nekim svojim ulozima i tome kako zivi u njemackoj, valjda mu to pricinjava neko zadovoljstvo![]()

hahahahahahahahahaha
-
- Kontakt:
Jado jadni.moj maternji jezik je njemacki a ne bosanski.kao dijete sam se trudio i pored svih poteskoca da ga savladam bar solidno i onda dodje jedan seronja na temi kladionica da mene ispravlja.stidi se.da mozda okrenemo malo njemacki.kakav si tu?
eto, sada jasno vidite o kakvom se kompleksasu radi
on dobija poruke podrske za svoj sveti kladionicarski rat protiv nas, moderatora, admina, svih mogucih i nemogucih

Sto bi okretali na njemacki nismo na njemackom forumu..
Jarane, naporan si
Jarane, naporan si

- Maradonaaa
- Kontakt:
eh dijasporo,dijasporo gdje si bila 92. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.