FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

benzz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la benzz » 28 apr 2013, 20:34

Zalosno... nemam druge rijeci
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 apr 2013, 20:40

JTS je napisao/la:kakav post? je l' tebi to izgleda kao normalan post iole kvalitetne diskusije? meni izgleda kao post običnog paćenika, da ne kažem retardosa
Tek sam sad skontao da je postao i izvjesni kaskader, a moj upis se odnosio na post @nkvitez.

Ali, vidi vraga, nestade taj post.
Hayley <3

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 28 apr 2013, 20:41

JTS je napisao/la:stiče se dojam da je ovom liku gore više drago što Sloboda i Radnički neće u PL, nego što će Vitez (vjerovatno) ..
Ccc jad cemer bijeda tuga da niko od ovih sa TK ne ode u PL

PS
U Tuzli jucer 1500+ ljudi
u Lukavcu danas 2000+ ljudi
inace ?

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 apr 2013, 20:42

nkvitez je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Ne znam zašto vitežani pišu na temi Slobode a igrali su danas protiv radničkog?
pa najbliži su PL, pa sad provociraju navijače Slobode, kao i navijače Radničkog .. isto kao da su LP osvojili, a ne kao da će vjerovatno odmah napolje iz PL, al' otom potom

Neznam cemu tolika zavist s vase strane? tesko priznati da je netko bolji? :roll:

Niko ne kaže da ste gori od nas ili bolji ;) Zavisti nema pogotovu ne prema vama ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 28 apr 2013, 20:59

Niko momke iz Tuzle nije dirao, 100% nego je posmatrač suđenja tražen na tribini i dobio je po nosu, rokovnik sav mu je poderan i bačen.......:)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 apr 2013, 21:06

hajde nek ste se malo istresli na tu bagru jest da valja popusiti kaznu al nema veze barem se ljpse osjecate :lol: a dzaba se dizu tenzije pred kantonalni derbi ako niko nije dirao nase momke ne znam sto su pojedini pisali! jbg
Sloboda Tuzla

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 28 apr 2013, 21:11

fukaratz je napisao/la:hajde nek ste se malo istresli na tu bagru jest da valja popusiti kaznu al nema veze barem se ljpse osjecate :lol: a dzaba se dizu tenzije pred kantonalni derbi ako niko nije dirao nase momke ne znam sto su pojedini pisali! jbg
Jarane puna Zapadna tribina, i kad se zaleti masa od 200 ljudi svi bježe da je izvući živu glavu pa tako su oni samo pobjegli, kazna slijedi mi imamo svega dvije utakmice kući do kraja (Iskra i Goražde) tako da ćemo obje sigurno da igramo bez gledalaca, plus novčana kazna, paljenje baklji kod prvog našeg gola, popušit ćemo mi lijepo, a što se tiče igrača ko će igrati pojma nemam.......;)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 apr 2013, 21:11

fukaratz je napisao/la:hajde nek ste se malo istresli na tu bagru jest da valja popusiti kaznu al nema veze barem se ljpse osjecate :lol: a dzaba se dizu tenzije pred kantonalni derbi ako niko nije dirao nase momke ne znam sto su pojedini pisali! jbg
Hoće da nas zavade sa komšijama :evil:

:lol:

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 28 apr 2013, 21:27

Gorki je napisao/la:
Hoće da nas zavade sa komšijama :evil:

:lol:
:shock: :shock: :shock: :o

Ko ce ba dirat komsije pored nakijeh sudija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

samo mi zao sto im kičmu ne slomiše :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 apr 2013, 22:05

e sad kad je sumirano kolo hladne glave da prokomentarisem...znaci..stvari stoje ovako...mi i lukavac smo kiksali u ovom kolu...ako se sutra aBd stari rijese u nasu korist a trebalo bi 2 sljedece tekme su kljucne...vitez na 4 i lukavac na bod...racunica je jasna...mora nas bruka otic u vitez i maksimalno dat podrsku igracima da pobjede..poslije toga nam dolazi desetkovani lukavac i tako ranjen i iskartoniran bi se trebao uzet...ako iz ove 2 tekme prodzemo sa 6 boba kladim se u sta hocete da smo prvi...nije lako,nece ni biti al se moramo borit do zadnjeg daha jer MI SMO SLOBODA...NEMA PREDAJE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 apr 2013, 22:10

Imam neki filing da ćemo ih klepit upo njihove avlije slj.vikend 8-) .. .. i onda derbi sa komšijama na +25 stepeni 8-) (derbi kako na terenu,tako i na tribinama).

Edit: ovo za gostovanja u vitez treba baš baš organizovati (prevoz,plakati itd.) ;)

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 28 apr 2013, 22:13

staragarda je napisao/la:e sad kad je sumirano kolo hladne glave da prokomentarisem...znaci..stvari stoje ovako...mi i lukavac smo kiksali u ovom kolu...ako se sutra aBd stari rijese u nasu korist a trebalo bi 2 sljedece tekme su kljucne...vitez na 4 i lukavac na bod...racunica je jasna...mora nas bruka otic u vitez i maksimalno dat podrsku igracima da pobjede..poslije toga nam dolazi desetkovani lukavac i tako ranjen i iskartoniran bi se trebao uzet...ako iz ove 2 tekme prodzemo sa 6 boba kladim se u sta hocete da smo prvi...nije lako,nece ni biti al se moramo borit do zadnjeg daha jer MI SMO SLOBODA...NEMA PREDAJE
želimo vam lijep boravak u Vitezu i povratak sa 5 komada pozz iz Viteza

UltraTz
Kontakt:

Post Postao/la UltraTz » 28 apr 2013, 22:14

Jel neko zna hoce li biti šta organizovano za Vitez ?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 apr 2013, 22:14

nisam optimista, jednostavno igra mi ne ulijeva optimizam...

al ima tu jos nesto, od kako sam poceo da ih gledam ko balavac pa sve do sad :kad god ih otpisem, kad god i ne pratim tekmu, kontam nema ni promil sanse da pobijede dj.brad nekako pobijede :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 28 apr 2013, 22:14

staragarda je napisao/la:e sad kad je sumirano kolo hladne glave da prokomentarisem...znaci..stvari stoje ovako...mi i lukavac smo kiksali u ovom kolu...ako se sutra aBd stari rijese u nasu korist a trebalo bi 2 sljedece tekme su kljucne...vitez na 4 i lukavac na bod...racunica je jasna...mora nas bruka otic u vitez i maksimalno dat podrsku igracima da pobjede..poslije toga nam dolazi desetkovani lukavac i tako ranjen i iskartoniran bi se trebao uzet...ako iz ove 2 tekme prodzemo sa 6 boba kladim se u sta hocete da smo prvi...nije lako,nece ni biti al se moramo borit do zadnjeg daha jer MI SMO SLOBODA...NEMA PREDAJE
Jucer mi je bilo drago sto je sloboda prosula bodove, zna se zasto, a danas mi je jaaako zao! steta!

Ako uspijete dobit u vitetu, a mi cemo vjerovatno zijanit u bihacu, ne vidim nijedan razlog da vam ne pustimo utakmicu, i da idete tamo gdje vam je i mjesto! Pod ovo pustimo ne smatram da nas ne mozete dobit, nego da nebi bilo kao sa kaknjem :D

Šteta za radnički, ovo bi bila prelijepa sportska priča iz malog grada sa velikim srcem, ali evo, protiv rogatih se ne može!!!

Obradovalo me je ovih par komentara ljudi iz tuzle koji su bili na utakmici u lukavcu, koji su objektivno komentarisali suđenje, zasad je to jedina svijetla tačka ove tužne i ružne ¨sportske¨ stvarnosti!

kavaclu
Kontakt:

Post Postao/la kavaclu » 28 apr 2013, 22:17

[quote="Gorki"]Imam neki filing da ćemo ih klepit upo njihove avlije slj.vikend 8-) .. .. i onda derbi sa komšijama na +25 stepeni 8-) (derbi kako na terenu,tako i na tribinama).

Edit: ovo za gostovanja u vitez treba baš baš organizovati ;)[/quote

Komsije aBd za 2 sedmice kada bude komsijski derbi da situacija na tribini bude kao u Lukavcu. Da sve prodje bez incidenata, bez tuce. Pozdrav za prave Fukare a ne ovu djecu(internet huligane) koji svasta pisu i dzaba dizu tenzije.
Naprijed Radnički mi te ludo volimo

UltraTz
Kontakt:

Post Postao/la UltraTz » 28 apr 2013, 22:19

I ako neko moze napisati koliko imaju Sloboda,Radnicki i Vitez utakmica kuci a koliko u gostima.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 28 apr 2013, 22:23

UltraTz je napisao/la:I ako neko moze napisati koliko imaju Sloboda,Radnicki i Vitez utakmica kuci a koliko u gostima.
Imas brate ovde na ss.ba...

http://sportsport.ba/tabela/1.-liga-FBi ... oda/4/info

http://sportsport.ba/tabela/1.-liga-FBi ... i/362/info

http://www.sportsport.ba/tabela/1.-liga ... ez/55/info

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 28 apr 2013, 22:24

UltraTz je napisao/la:I ako neko moze napisati koliko imaju Sloboda,Radnicki i Vitez utakmica kuci a koliko u gostima.
Radnički 2 kući i 4 na strani; Vitez 4 kući i 2 na strani; Sloboda 3 kući i 3 na strani

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 28 apr 2013, 22:30

Radnički sad gostuje dvije zaredom, Jedinstvo pa Sloboda, dolazi nam Iskra, idemo Krajini, pauziramo 28 kolo, idemo u Banoviće i zadnje kolo nam dolazi Goražde

Sloboda ide sad Vitezu, čeka Radnički, pa gostuje dvije zaredom prvo Jedinstvo pa Iskra, dolazi im Krajina, pauziraju 29 kolo i zadnje kolo čekaju Budućnst

Vitez sad čeka Slobodu, ide Iskri, dolazi ima Krajina, pauziraju 27 kolo, dolazi ima Budućnost, idu Goraždu, i zadnje kolo Bratstvo čekaju kući

Najbolji raspored ima Vitez do kraja, i ako samo žele u PL to lako mogu.......:)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.