de objasni to sa dogodine, ne znam za toVirtu4l je napisao/la:Ove sezone ćemo ispasti k'o fišek u drugom pretkolu, naravno, ako se plasiramo u kvalifikacije za LP, tj ako osvojimo titulu. Znam da će biti euforija nakon izvlačenja, te možemo, te ovi su prodali bitne igrače, te samo da ga je zabiti u gostima, itd, isl... nema od tog ništa, Ferencvaroš će biti smiješan kakvog bi protivnika dobili ove godine.
E sad kad bi kojim slučajem prošli u treće pretkolo, to bi automatski značilo da idemo u playoff EL, o tome ne smijem ni razmišljati...
Ponoviću se po stoti put, naredna sezona je bitna i novi sistem kvalifikacija za LP. Sve pare što zaradimo trebamo usmjeriti u tim za narednu sezonu jer će to biti najprofitabilnija titula u istoriji našeg fudbala.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Šampion ide u prvo pretkolo LP, gdje bi Sarajevo i mi imali realne šanse da budemo nosioci, dobiješ neku slabiju ekipu, ideš u drugo pretkolo... tamo ispadneš, takmičenje nastavljaš u trećem pretkolu LE, gdje su ti opet realne šanse da budeš nosioc i ako prođeš ideš u playoff EL.jestamaji je napisao/la:de objasni to sa dogodine, ne znam za to
Ukratko, kad god ispadneš iz LP, ideš u narednu rundu EL.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako ispadnes i u prvom kolu takodjer nastavljas, jel tako?Virtu4l je napisao/la:Šampion ide u prvo pretkolo LP, gdje bi Sarajevo i mi imali realne šanse da budemo nosioci, dobiješ neku slabiju ekipu, ideš u drugo pretkolo... tamo ispadneš, takmičenje nastavljaš u trećem pretkolu LE, gdje su ti opet realne šanse da budeš nosioc i ako prođeš ideš u playoff EL.jestamaji je napisao/la:de objasni to sa dogodine, ne znam za to
Ukratko, kad god ispadneš iz LP, ideš u narednu rundu EL.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Da, i sigurno si nosioc u drugom kolu EL, uz malo sreće i u trećem.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znaci barem dvije utakmice kuci ako si prvak sljedece godine, kolko ce to biti dodatnih para jos od tv prava, ulaznica i jos ostalih stvari ufVirtu4l je napisao/la:Da, i sigurno si nosioc u drugom kolu EL, uz malo sreće i u trećem.
ok, sve jasno, prvaci 90% zemalja od iduće godine nemaju više nikakvu šansu za ligu šampiona, ali ih UEFA obeštećuje sa više tekmi i više para. zemlje sa timovima na granici šansi za kvalifikacije su razočarame dok oni ispod i oni iznad trljaju ruke
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 07 maj 2017, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kakvi dvije, pa ubio bih se kad bi me u drugom pretkolu EL izbacili ovi iz San Marina, Andore, Gibraltara ili Kosova. Naigrali bi se mi k'o nikad do sad, playoff bi bio mjera.irfo je napisao/la:Znaci barem dvije utakmice kuci ako si prvak sljedece godine, kolko ce to biti dodatnih para jos od tv prava, ulaznica i jos ostalih stvari ufVirtu4l je napisao/la:Da, i sigurno si nosioc u drugom kolu EL, uz malo sreće i u trećem.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nama ovo puno vise odgovara, jeste da je sad nesto teze uci u ligu prvaka ( medjutim ne bi nikad bili ni blizu) ali je puno lakse uci u Europa ligu a sada ce puno atraktivnija biti i bit ce vise para u igrijestamaji je napisao/la:ok, sve jasno, prvaci 90% zemalja od iduće godine nemaju više nikakvu šansu za ligu šampiona, ali ih UEFA obeštećuje sa više tekmi i više para
Inace evo kada pocinju evropske utakmice :
Qualifying First qualifying round 19 June 2017 27–28 June 2017 4–5 July 2017
Second qualifying round 11–12 July 2017 18–19 July 2017
Mi zavrsavamo 28.5, znaci nece biti puno vremena za odmor igracima, max 15 dana otprilike i onda 30-ak dana priprema za prvu utakmicu
Inace moram reci, iako mi se ne svidja previse kako slavko vodi ekipu u ligi, mislim da ce ovakav stil fudbala biti perfektan za evrope, i ne bih se iznenadio ako prodjemo napokon prvog protivnika u ligi prvaka na ljeto ( naravno ako osvojimo titulu) i mislim da je vrijeme da nas sreca napokon malo posluzi i da nam protivnika po mjeri
Prolazak prvog protivnika ti automatski znači playoff EL... znači još minimalno četiri utakmice u Evropi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
joj kad se pored ove sad priče sjetim newcastlea ... nevjerovatno kako se vremena mijenjaju
ovo sad i ono nemaju dodirnih tačaka
ovo sad i ono nemaju dodirnih tačaka
Re: RE: Re: FK Željezničar
Potpuno sam istog mišljenja. Kontam ako napišem reći će raja da sam pukoirfo je napisao/la:Inace moram reci, iako mi se ne svidja previse kako slavko vodi ekipu u ligi, mislim da ce ovakav stil fudbala biti perfektan za evrope, i ne bih se iznenadio ako prodjemo napokon prvog protivnika u ligi prvaka na ljeto ( naravno ako osvojimo titulu) i mislim da je vrijeme da nas sreca napokon malo posluzi i da nam protivnika po mjeri

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Šta bi ono jučer ljudi dragi, slavilo se do sabaha, ne smijem ni zamisliti šta će biti ako osvojimo titulu 
Tek sad dođoh sebi, što reče @Nea kad vidiš koliko pitari kmeče ne može da ti se ne popravi dan
Kad smo zabili drugi go, govorim jaranu sad ćemo ga garant primit i onda se trest jer nema šanse rahat odgledat utakmicu Želje.
Ja ne znam kako ste vi izdržali zadnje minute na utakmicu, meni glava samo što nije eksplodirala od nervoze. Kad sam vidio još da je produžio 5 minuta crno mi pred očima bilo. Minut ko godina yebote. Od nervoze pale cigare i oni što nikad nisu je u životu zapalili.
Ali zato kad je Jakupović signalizirao kraj utakmice vidim naši utrčavaju na teren, raja u delirijumu!
Neću ništa o igri pisat, ne treba ništa filozofirat jer ovo su utakmicu gdje se ne gleda ljepota u igri nego je samo bitno doći do konačnog cilja uz želju i borbenost. A to su naši momci i pokazali, yebote gledam Zebu i Bekrića koji sa 30 i kusur godina trče nazad da pomognu odbrani ko da je finale LP. Ali svaka čast Siniši, majstor za klizeće, zvijer u defanzivi.
I svaka čast onom bratu što je ispimplo na poluvremenu

Tek sad dođoh sebi, što reče @Nea kad vidiš koliko pitari kmeče ne može da ti se ne popravi dan

Kad smo zabili drugi go, govorim jaranu sad ćemo ga garant primit i onda se trest jer nema šanse rahat odgledat utakmicu Želje.

Ja ne znam kako ste vi izdržali zadnje minute na utakmicu, meni glava samo što nije eksplodirala od nervoze. Kad sam vidio još da je produžio 5 minuta crno mi pred očima bilo. Minut ko godina yebote. Od nervoze pale cigare i oni što nikad nisu je u životu zapalili.

Neću ništa o igri pisat, ne treba ništa filozofirat jer ovo su utakmicu gdje se ne gleda ljepota u igri nego je samo bitno doći do konačnog cilja uz želju i borbenost. A to su naši momci i pokazali, yebote gledam Zebu i Bekrića koji sa 30 i kusur godina trče nazad da pomognu odbrani ko da je finale LP. Ali svaka čast Siniši, majstor za klizeće, zvijer u defanzivi.
I svaka čast onom bratu što je ispimplo na poluvremenu

- MocMahale444
Ko je bio onda na forumu ovom kad je otisao tomic i kako nas je izradio, od tada mu treba sve na kamaru.
Pizda me prijavio fejsbuku bio davno, jos ovaj zadnji ispad gdje nas ismijava pleme svoje ****.
@SlevinK je li gledaš u kašike ili viljuške, ispasti ce da ce biti tako kako si napisao.
Glava ko cocin bubanj bem ti lipu.
Pizda me prijavio fejsbuku bio davno, jos ovaj zadnji ispad gdje nas ismijava pleme svoje ****.
@SlevinK je li gledaš u kašike ili viljuške, ispasti ce da ce biti tako kako si napisao.
Glava ko cocin bubanj bem ti lipu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Velika pobjeda, posebna utakmica, sve sjajno sinoć...
A sa Zrinjskim se uvijek nešto mora zakuhati, još kad se sjetim one utakmice iz 1998. godine i onog Play off-a i gola u zadnjoj minuti, kada smo bukvalno u zadnjim trenucima došli do pobjede od 2:1. Tada je sve prokuhalo i nevjerovatan događaj.
A sinoć zbog primljenog gola napetost i iščekivanje kraja.
Inače, ja uvijek kažem da mi je bitnije da trener s ekipom zna igrati na rezultat, nego da igra lijepo. Ako se oboje spoji super, ali ovo prvo je bitno. Ono što se broji je REZULTAT i Slavko to sjajno radi, pravi, ozbiljan strateg je on. Atmosfera dobra u ekipi, igrači ginu na terenu i pored toga što ne bi škodilo još malo više kvaliteta u timu, ti nedostaci se ipak nadoknade borbom. Čim je takav pristup i s ovako pametnom igrom i pristupom dolaze rezultati, dolaze uspjesi.
A sa Zrinjskim se uvijek nešto mora zakuhati, još kad se sjetim one utakmice iz 1998. godine i onog Play off-a i gola u zadnjoj minuti, kada smo bukvalno u zadnjim trenucima došli do pobjede od 2:1. Tada je sve prokuhalo i nevjerovatan događaj.

Inače, ja uvijek kažem da mi je bitnije da trener s ekipom zna igrati na rezultat, nego da igra lijepo. Ako se oboje spoji super, ali ovo prvo je bitno. Ono što se broji je REZULTAT i Slavko to sjajno radi, pravi, ozbiljan strateg je on. Atmosfera dobra u ekipi, igrači ginu na terenu i pored toga što ne bi škodilo još malo više kvaliteta u timu, ti nedostaci se ipak nadoknade borbom. Čim je takav pristup i s ovako pametnom igrom i pristupom dolaze rezultati, dolaze uspjesi.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- plavousrcu
- Kontakt:
Govorio sam kad smo zaostajali deset bodova samo titula dolazi u obzir. Tri kola prije kraja smo tu, slavlje sinoc pocelo, ali nemojmo komsije otpisivati. Samo mi i oni zavisimo sami od sebe. Zrinjskom i pored svih pobjeda trebaju se poklopiti rezultati. Nama bi remi u Mostaru bio idealan i zato neka bude remi.
-
- Kontakt:
Kad si vec kod ovoga. Vedran i Lendric sigurno odlaze na ljeto?jestamaji je napisao/la: to je neki san koji je moguć samo uz jako puno sreće i uz ostajanje bitnih igrača barem do kraja kvalifikacija, elem nije teoretski nemoguće ali praktično jeste.
a kad bi se to desilo mi bi bili obezbijeđeni narednih pet godina a i izgradnja stadiona bi bila osigurana. elem previše lijepo da bi bilo istinito. zato dobro prodati šta se prodati može i opet ispočetka. mi smo u ovome trenutku po svemu klasu ispred svih ostalih u bosni, to treba iskoristiti u gradnji tima za narednih godinu dvije, na duže se na ovim prostorima ne može planirati
Od tih para sacuvati Stevanovica?
Vodi radnik, i to nam odgovara
-
- Kontakt:
@irfo bolan uozbilji se 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.