Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Kifla mi smrdi da ce unistiti sve u jednom trenutku i postati njihov novi Komsic.
Znam, ali KS spominjem u fazonu da će ono biti prekretnica neka i za ostale dijelove BiH.VolimTz je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:20Ma KS bio ne bio, federacija i drzava su mi dosta znacajniji vjeruj. Kad tu izgube onda je im je dosao kraj. Bem ti Turbe i Vlasicka sela kad preglasaju Tz.Osim13 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:14
U KS, teško. Kifla se nameće kao novi vođa sa jakim leđima koja mu mogu omogućiti legalne izbore.
NiP - NS - SDP plus Hadžibajrić idu sa zajedničkim kandidatima za lokalne izbore, i tu će se već otprilike vidjeti situacija. Do idućih općih, svašta bi moglo biti.
Iznenadio bi se koliko je okorjelih zelenaša omekšalo kroz ove dvije godine, samo sabura![]()
Ja od Kifle recimo očekujem da iduće opće izbore krene pucati i malo više sa svojom strankom. Bar bi trebalo ako nastavi ovim tempom.
Uglavnom zanimljiv je period pred nama i godina, bar za Sarajevo. Dosta će nam toga reći, u svakom slučaju prvi put da dobijemo nekog na političkoj sceni a da ozbiljno darne u osinjak.
Nema teorije.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:23Kifla mi smrdi da ce unistiti sve u jednom trenutku i postati njihov Komsic.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Koji je ovaj BHT ciganluk - još malo i doći će na razinu TV Igmana
Mostar u srcu, Velež do groba
Nisam stručnjak al na prvu izgleda ko da ima hromozom viška.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
sloboda72 je napisao/la:- NE ZNAM ,ALI MI SE ČINI DA ČELIK MORA OSTAT U PL.SMR187 je napisao/la:Je li istina da ti imas viska hromosom ?
GOŠK ĆE SE ŽRTVOVATI ,ALI ĆE UĆI NK ORAŠJE.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne bi trebao, ali nikad se to sa sigurnošću ne može tvrditi. Sad je i njemu jasno da može postati bitan faktor na političkoj sceni, i to ne samo u KS. Kao što Osim13 reče, vrlo je vjerovatno da su mu ambicije porasle. To opet ponajviše zavisi od ljudi kojima će se okružiti. Ovo što su počeli raditi u KS je priča koja obećava i koju do sad nismo imali priliku vidjeti.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:23Kifla mi smrdi da ce unistiti sve u jednom trenutku i postati njihov novi Komsic.
Federalni nivo će ići dosta teže, jer tu će uvijek ići u koaliciju sa HDZ i biće ih izuzetno teško preglasati. Te igrice koje se igraju na federalnom i državnom nivou su toliko kompleksne da ne vidim kako se bilo šta može promijeniti.
Jedino rješenje je krenuti sa lokalnog i kantonalnog nivoa i polako ih urušavati, ono što je SDP nekada radio dok im nisu yebali nanu naninu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Bas tako...Samo budjenje Bosnjaka, uslovi u kojima se sve desavalo trebalo je jednom za svagda bit na nauk narodu, ali znas ti nas,yebo ti nas.

Kada mi danas pocnu spominjati zlatne kasike, a niko ni jedan DOKAZ ne nudi, nego ko ovce idu za cetnickom propagandom znas koliko je sati.
U nemogucim uslovima, Drzava se digla iz pepela, odbranila i opstala. Alija je ko i svaki insan grijesio, ali u kakvim uslovima i desavanjima halal mu bilo vecina(namjerno ne pisem sve).
Nazalost od njegove sda nije ostalo nista, a jos tuznije najveci krivac mu sin rodjeni.
Rekao je covjek, ne mjenjajte stranku nego ljude koji ne rade dobro.
A sta mi radimo...Hiljadu stranki, a isti se ljudi u krug vrte i yebu nam majku 25 god

Nikada glasao nisam a pogotovo ne za sda(ovu i ovakvu)jer od ideje ostala je ku rcina samo. Nazalost
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Da mi je neko nekad rekao da ću žaliti za Tihićem, rekao bih mu da je lud.Sviuodbranu je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:42Nazalost od njegove sda nije ostalo nista, a jos tuznije najveci krivac mu sin rodjeni.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Maršal isto kao Kenny iz South Parka, pojavi se na par sekundi i ukrade šou. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ASD
- Kontakt:
Poslušao ga narod. Stranka se ne mijenja. Na vlasti je i dalje.Sviuodbranu je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:42Bas tako...Samo budjenje Bosnjaka, uslovi u kojima se sve desavalo trebalo je jednom za svagda bit na nauk narodu, ali znas ti nas,yebo ti nas.![]()
Kada mi danas pocnu spominjati zlatne kasike, a niko ni jedan DOKAZ ne nudi, nego ko ovce idu za cetnickom propagandom znas koliko je sati.
U nemogucim uslovima, Drzava se digla iz pepela, odbranila i opstala. Alija je ko i svaki insan grijesio, ali u kakvim uslovima i desavanjima halal mu bilo vecina(namjerno ne pisem sve).
Nazalost od njegove sda nije ostalo nista, a jos tuznije najveci krivac mu sin rodjeni.
Rekao je covjek, ne mjenjajte stranku nego ljude koji ne rade dobro.
A sta mi radimo...Hiljadu stranki, a isti se ljudi u krug vrte i yebu nam majku 25 godNarod za analizu.
Nikada glasao nisam a pogotovo ne za sda(ovu i ovakvu)jer od ideje ostala je ku rcina samo. Nazalost
Sve mu hebem bolesno.
-
- Kontakt:
Kako ti onda, pustili te za vikend ili imas za dobro vladanje sat vremena internet bonus

Miran budi.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".

Glas za SDA=Glas za HDZ
Postoje opcije da se HDZ izbaci iz vlasti na federalnom nivou, ali prvi SDA mora ispušiti
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.