FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma nista Brdarici, Kodre itd Samo treba u nase vojnike vjerovati! Daj Husa i vrati Calu i Repuha kao pomocnike ili u Akademiju, to su nase legende, nasa vojska. Oni vole klub. Ziju na odvikavanje od svraba i malo u skolu poslati da nauci sastaviti 2 recenice bez greske i to je to, mozemo u Evropu a do tad ce Zijo i nauciti da ces cheska na engleskom i cita sa papira. To je nasa vojska, to su nase legende!
-
- Kontakt:
Daj nam samo strance, nek uzmu pare i odu nakon 3 mjeseca, **** nase debile.
UPRAVA NAPOLJE!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Husrefe, jesi to ti?RichmanBiH je napisao/la:Daj nam samo strance, nek uzmu pare i odu nakon 3 mjeseca, **** nase debile.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la:Husrefe, jesi to ti?RichmanBiH je napisao/la:Daj nam samo strance, nek uzmu pare i odu nakon 3 mjeseca, **** nase debile.
vrhunac baliluka
UPRAVA NAPOLJE!
Bmk ko ce biti trener dok su u klubu Kantardzic, Ilievski, Sabrina, Ihtijarevic.
- ElCartel11
- Kontakt:
A da zaposlimo i Brdarica i Husrefa zajedno (kao Slovacka repka prije 3 godine kad su bili sa nama u grupi pa su imali dva selektora).
Znate ono vise glava vise zna...
Znate ono vise glava vise zna...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Buraz sta ti je ovo trebalo? Sad vidim po ovom videu da je i Shkendija daleko ispred nas.Memara je napisao/la:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- PitarBordo
- Kontakt:
+200000000000Lakoste je napisao/la:Bmk ko ce biti trener dok su u klubu Kantardzic, Ilievski, Sabrina, Ihtijarevic.
Ne mogu da vjerujem kako je jeftino kupiti veliku većinu bacanjem pola šake prašine u oči.
Samo Saraj'vo.
- Orangina85
- Kontakt:
Nema trenera koji ce odbiti bez obzira ko je u klubu. Pare su jedini faktor. Jedna od vecih gluposti koja se vec duze vrijeme vrti jeste ta ko ce doci pored ovog/onog u klubu. Pa Kodro bi prvi opet dosao da je bez kluba.Lakoste je napisao/la:Bmk ko ce biti trener dok su u klubu Kantardzic, Ilievski, Sabrina, Ihtijarevic.
Ma brate ako bi birao izmedju Husrefa i ovg svabe, definitvno sam za dolazak Husrefa. Kao sto neko rece iznad svabo ne poznaje ligu, ne poznaje klub, ne poznaje stanje u istom, jednostavno bi bio za njega pravi sok da dodje raditi u ovakoj sredini. Mozda da je dosao na pripremama pa da se upozna sa ekipom i isproba svoje neke zamisli. Zbog toga mislim da je Husref pravo rjesenje u ovoj situaciji. A i svidja mi se intervju koji je dao danas valjda.
A druga je stvar da li ce on doci u klub. Jer mislim da mozda upravi ne bi pasalo da dodje on s obzirom da bi se mozda umjesao u neke stvari "koje ga se ne ticu" .
A druga je stvar da li ce on doci u klub. Jer mislim da mozda upravi ne bi pasalo da dodje on s obzirom da bi se mozda umjesao u neke stvari "koje ga se ne ticu" .
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sto vise stranaca u Klubu to bolje. Samo profesionalizam, nista ljubav ovo-ono. Svi koji su voljeli Klub su otjerani zbog kradje, talova, neznanja itd.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
TobeYarabi je napisao/la:faruk: - hallo guten tag
thomas: - guten tag
faruk: - ich bin faruk, fk sarajevo
thomas: - thomas, milo mi je
faruk: - du hmmm, ovaaj,, vereinslos? feršten??
thomas: - da, da, razumijem vas, ali mozemo nastaviti i na nasem (smijeh).. i da, trenutno sam bez kluba
faruk: - hmm.. ich, ovaaaj, fk sarajevo traziti ( u sebi govori 'kako se ono kaze traziti') trener.. du-gut trener??
thomas: - da, drago mi je da ste me kontaktirali, bila bi mi cast raditi u klubu kao sto je fk sarajevo.
faruk: - ja, jaa..ich bin direktor, sport direktor.. onaaaj, koliko dojce mark..koliko??
thomas: - pa cujte, sve se mozemo dogovoriti, dajte prvo da vidimo kakvi su planovi i vizija vaseg kluba i mene..kuzis??
faruk: - ja jaa..nix problem..neegoo hmm dojce mark..koliko dojce mark??
thomas: - nema vise dojce mark, vec odavno (smije se)
faruk: - (cese se po glavusi i konta ''ovaj nema prebijene).. cvaj tauzend plus bonus,,okejj???
thomas: - dajte da se dogovorimo da napravimo jedan sastanak i porazgovaramo o svemu..
faruk: - jaaa jaaaa..ich bin, nazvati te morgen opet..feršten??
thomas: - da naravno.. hvala vam
faruk: - danke herr tomas..ćus..(smjeska se i kaze sam sebi ''jos uvjek rasturam ovaj njemacki..malo me yebe izgovor, ali razumijem skoro sve'')
thomas: - dovidjenja....(sjedi zbunjen i konta ''isuse boze, sta je ovo??'')
sabrina stoji pored faruka i pitaga ''sta kaze, sta kaze??''
faruk se ponosno smjeska i odogovara ''ma kokuz, nema ni marke, ali vidi se da je dobar trener..pristo je na sve..haj sad ti nazovi husrefa, pitaj hocel za 1500, nece se on meni javiti..
sabrina mu nabacuje ''haj fajf'' i kaze toooooo kralju

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- AlfredNobel
- Kontakt:
0:50.. Gledaj table u čoJka, ovo nije zabilježeno u historiji lige. Davaj odmah..
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 22 avg 2017, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma ne mora ništa značit, dobar trener će nakon dva treninga vidjet s koje strane vjetar puše. Možda je i bolje dovest nekog stranca da mu se želudac okrene nakon Bekićevog jednog centaršuta nego domaćeg trenera koji će uvijek u glavi imat "on je ipak najbolji lijevi bek lige". Bitno je da je stručan trener, nije bitno da li domaći il' strani. Ne kažem da Brdaric to sigurno jest, al' možda i bude. Nikog ne treba otpisat i pljuvat prije vremena.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Moze doci Mourinho, napravti niz 10 pobjeda ali ce opet isplivati amaterizam koji izbija iz svake strukture kluba. Tako da, ja sam za korjenite promjene. Mozes ti stavljati fasadu i nasminkavati ali ako su temelji losi ode to za par mjeseci u pm.Orangina85 je napisao/la:Nema trenera koji ce odbiti bez obzira ko je u klubu. Pare su jedini faktor. Jedna od vecih gluposti koja se vec duze vrijeme vrti jeste ta ko ce doci pored ovog/onog u klubu. Pa Kodro bi prvi opet dosao da je bez kluba.Lakoste je napisao/la:Bmk ko ce biti trener dok su u klubu Kantardzic, Ilievski, Sabrina, Ihtijarevic.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
ElCartel11 je napisao/la: Buraz sta ti je ovo trebalo? Sad vidim po ovom videu da je i Shkendija daleko ispred nas.

Evo gledam im malo yt kanal, vidi se da su ljudi daleko ozbiljniji od nas.
AlfredNobel je napisao/la:
0:50.. Gledaj table u čoJka, ovo nije zabilježeno u historiji lige. Davaj odmah..
@RichmanBiH Mrš.

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Repuh i zvanično bivši...
"U narednom kolu Bordo klub gostovati će Borcu u Banjoj Luci i ime novog trenera, kao i sastav stručnog štaba Sarajevo će predstaviti u toku ove sedmice."
"U narednom kolu Bordo klub gostovati će Borcu u Banjoj Luci i ime novog trenera, kao i sastav stručnog štaba Sarajevo će predstaviti u toku ove sedmice."