FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako da ne. Ima pravo da dadne prijedlog. Pa nije tu ko maskota. Ali Valentin je iznad rukfasa mislim..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
A okleeen tebi ovo?HeraklitMracni je napisao/la:Ilijevski trazi od Ihtijarevica neku garanciju , ako ne uspije sa Musemicem da i Ihtijarevic leti , al na to Ihtijarevic ne pristaje , kaze u fudbalu je sve lutrija !

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ni kod Husa 2013. se nije znalo ko prekide izvodi, zato Melun "neplanski" uze loptu.
HOĆEMO TRENERA KOJI ĆE ZADAT INSTRUKCIJE ZA PREKIDE I IMA DA SE SVI PRIDRŽAVAJU TOGA! Da korner ne izvodi onaj ko je najbliži lopti nego onaj koji po mišljenju trenera to najbolje radi.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
HOĆEMO TRENERA KOJI ĆE ZADAT INSTRUKCIJE ZA PREKIDE I IMA DA SE SVI PRIDRŽAVAJU TOGA! Da korner ne izvodi onaj ko je najbliži lopti nego onaj koji po mišljenju trenera to najbolje radi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Treba pitati i Faruka, njegovo mišljenje je itekako važno. Ako on kaže Husrefa za trenera, znači Husrefa otpisati, pitati ga za pojačanja, ako kaže da ne treba, ekipu onda pojačat, ako pak kaže sa ne trebamo dovesti ovog njemca, onda ga odmah potpisati.
- belosevic23
- Kontakt:
Potura i Trbic su za Brdarica 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa direktori i nisu bas operativci; i oni treba da izaberu, a ne predlazu. Predlagaci su rukfas, eventualno direktorica/Valentin. Na njima je da se potrude da direktori izaberu bas njihovog kandidata.
Mislim da je Valentin ovoga nasao preko Makedonije i Shkendrije (ili kako se vec zovu), jer je Brdaric trenirao iste.
Mislim da je Valentin ovoga nasao preko Makedonije i Shkendrije (ili kako se vec zovu), jer je Brdaric trenirao iste.
Zadnja izmjena: muhamedhulk, dana/u 22 avg 2017, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Ni kod Husa 2013. se nije znalo ko prekide izvodi, zato Melun "neplanski" uze loptu.
Tadejevic je puco penale ali se ukakio.
UPRAVA NAPOLJE!
Kad nemas kvalitetnog SD-a onda ti trenere i igrace biraju Sabrina, Valentin, Faruk itd. Zalosno, goli amaterizam.
Nema ukakio, ako je pucao penale i ako mu je trener rekao da puca, morao je uzet loptu. Ovako apsolutno narušava autoritet trenera. Jasno je meni da se igrači nagode pri rezultatu 3 razlike, k'o kad je Messi dao Mascheranu da šuta da bi zabio konačno gol za Barcelonu, al' kad ti treba rezultat puca onaj koga je trener odabrao kao najboljeg.RichmanBiH je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Ni kod Husa 2013. se nije znalo ko prekide izvodi, zato Melun "neplanski" uze loptu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Nema ukakio, ako je pucao penale i ako mu je trener rekao da puca, morao je uzet loptu. Ovako apsolutno narušava autoritet trenera. Jasno je meni da se igrači nagode pri rezultatu 3 razlike, k'o kad je Messi dao Mascheranu da šuta da bi zabio konačno gol za Barcelonu, al' kad ti treba rezultat puca onaj koga je trener odabrao kao najboljeg.RichmanBiH je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Ni kod Husa 2013. se nije znalo ko prekide izvodi, zato Melun "neplanski" uze loptu.
Ne mozete niko natjerati da ides u minsko polje. tako i Tadejevica. Ukakio se nije smio onaj debil uzeo i promasio. I sa takvim debilima u ekipimi frajer zavrsi polusezonu 4 boda iza sirokog zavrsio bi i sa manje da nije bilo prekida protiv borca.
UPRAVA NAPOLJE!
Hahaha kakvi su se sve ljudi izredali na klupi ne bi me cudilo da njega ostave.Zagor je napisao/la:De ba, neko ce procitat forum, mislice da ga stvarno hocemoLik je napisao/la:Imal SMS-a ko je novi šef ?
Zijo, Zijo, Zijo, Zijo čekamo te mi...![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Orangina85
- Kontakt:
Joj ovih sa ****. Treba valjda forsirati Husrefa pa makar slagali da ovaj ne zna jezik 
Da se razumijemo nisam sa ovog svabu/hrvata.

Da se razumijemo nisam sa ovog svabu/hrvata.
-
- Kontakt:
Covjek prica nas jezik i kraj price .
- Evolution87
- Kontakt:
Sta kaze kenjco i ostali kinezi? Koga oni predlazu za SSS? Jesu li na sastanku? Znaju li da je situacija u klubu katastrofalna? A ja mene budale, pa njima je svejedno ili bili deseti ili bili prvi. Vjerujem da im treba nekoliko minuta kad im neko spomene Sarajevo da skontaju o cemu se radi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ovaj je za Husrefa, ostali se još nisu izjasnili..Evolution87 je napisao/la:Sta kaze kenjco i ostali kinezi? Koga oni predlazu za SSS? Jesu li na sastanku? Znaju li da je situacija u klubu katastrofalna? A ja mene budale, pa njima je svejedno ili bili deseti ili bili prvi. Vjerujem da im treba nekoliko minuta kad im neko spomene Sarajevo da skontaju o cemu se radi.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
faruk: - hallo guten tag
thomas: - guten tag
faruk: - ich bin faruk, fk sarajevo
thomas: - thomas, milo mi je
faruk: - du hmmm, ovaaj,, vereinslos? feršten??
thomas: - da, da, razumijem vas, ali mozemo nastaviti i na nasem (smijeh).. i da, trenutno sam bez kluba
faruk: - hmm.. ich, ovaaaj, fk sarajevo traziti ( u sebi govori 'kako se ono kaze traziti') trener.. du-gut trener??
thomas: - da, drago mi je da ste me kontaktirali, bila bi mi cast raditi u klubu kao sto je fk sarajevo.
faruk: - ja, jaa..ich bin direktor, sport direktor.. onaaaj, koliko dojce mark..koliko??
thomas: - pa cujte, sve se mozemo dogovoriti, dajte prvo da vidimo kakvi su planovi i vizija vaseg kluba i mene..kuzis??
faruk: - ja jaa..nix problem..neegoo hmm dojce mark..koliko dojce mark??
thomas: - nema vise dojce mark, vec odavno (smije se)
faruk: - (cese se po glavusi i konta ''ovaj nema prebijene).. cvaj tauzend plus bonus,,okejj???
thomas: - dajte da se dogovorimo da napravimo jedan sastanak i porazgovaramo o svemu..
faruk: - jaaa jaaaa..ich bin, nazvati te morgen opet..feršten??
thomas: - da naravno.. hvala vam
faruk: - danke herr tomas..ćus..(smjeska se i kaze sam sebi ''jos uvjek rasturam ovaj njemacki..malo me yebe izgovor, ali razumijem skoro sve'')
thomas: - dovidjenja....(sjedi zbunjen i konta ''isuse boze, sta je ovo??'')
sabrina stoji pored faruka i pitaga ''sta kaze, sta kaze??''
faruk se ponosno smjeska i odogovara ''ma kokuz, nema ni marke, ali vidi se da je dobar trener..pristo je na sve..haj sad ti nazovi husrefa, pitaj hocel za 1500, nece se on meni javiti..
sabrina mu nabacuje ''haj fajf'' i kaze toooooo kralju
thomas: - da, da, razumijem vas, ali mozemo nastaviti i na nasem (smijeh).. i da, trenutno sam bez kluba
faruk: - hmm.. ich, ovaaaj, fk sarajevo traziti ( u sebi govori 'kako se ono kaze traziti') trener.. du-gut trener??
thomas: - da, drago mi je da ste me kontaktirali, bila bi mi cast raditi u klubu kao sto je fk sarajevo.
faruk: - ja, jaa..ich bin direktor, sport direktor.. onaaaj, koliko dojce mark..koliko??
thomas: - pa cujte, sve se mozemo dogovoriti, dajte prvo da vidimo kakvi su planovi i vizija vaseg kluba i mene..kuzis??
faruk: - (cese se po glavusi i konta ''ovaj nema prebijene).. cvaj tauzend plus bonus,,okejj???
thomas: - dajte da se dogovorimo da napravimo jedan sastanak i porazgovaramo o svemu..
faruk: - danke herr tomas..ćus..(smjeska se i kaze sam sebi ''jos uvjek rasturam ovaj njemacki..malo me yebe izgovor, ali razumijem skoro sve'')
faruk se ponosno smjeska i odogovara ''ma kokuz, nema ni marke, ali vidi se da je dobar trener..pristo je na sve..haj sad ti nazovi husrefa, pitaj hocel za 1500, nece se on meni javiti..
Zadnja izmjena: TobeYarabi, dana/u 22 avg 2017, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:faruk: - hallo guten tag

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt: