Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kakva je ovo sjednica, dizu ruke, ne radi ni sistem 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nek je prozvo i Pecikozu i ovog Plehu za kojeg se javno zna da kupuje glasove pred svake izbore
Pleho na prošloj skupštini šatro suzdržan, vaga još hoćel Kifla šta ponuditi. Samo tu se zayebo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vidi ovo ba

Dević i prijatelji.
E moja Smiljo, yebaće te SDP sad a SDA će te šutnuti ko praznu kesu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Isto djeca i jedni i drugi. Sve go interes.
Upravo su objavljeni najnoviji podaci Centralne Banke BiH o direktnim stranim investicijama, koji potvrđuju ranije najave direktora Agencije za unapređenje stranih ulaganja u BiH (FIPA) Gordana Milinića da će 2019. godina biti rekordna po direktnim stranim investicijama u BiH.
Svi napori FIPA-e, intenziviranje direktnih kontakata s potencijalnim stranim investitorima, učešće na velikom broju investicionih konferencija, organiziranje većeg broja investicionih skupova u saradnji s diplomatsko-konzularnom mrežom BiH i niz raznih promotivnih ativnosti FIPA davali su indikatore da će 2019. godina biti najuspješnija za BiH u oblasti direktnih stranih investicija.
Naime, u prvih devet mjeseci ove godine prema podacima CB BiH realizirano je 861,1 miliona KM direktnih stranih investicija u BiH, što je već nadmašilo iznose investicija u prošloj i pretprošloj godini, koje su sa oko 800 miliona KM također bile rekordne u posljednjih 10-ak godina.
Inače, posljednje tri godine su najjače po investicijama od velike ekonomske krize 2008. godine i nagovještavaju bolje dane za investicije u BiH.
U odnosu na isti period prošle godine povećanje iznosi oko 29 posto, što, kad se uzme u obzir da je potrebno proknjižiti još investicije za posljednja tri mjeseca 2019. godine, daje realne šanse da se iznos DSI u BiH popne na milijardu KM.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Menadžment O2 televizije saopštio je danas da sa timom emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“, posle dužih pregovora, nije produžen ugovor o saradnji za 2020. godinu.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
- BosniaBoston
- Kontakt:
SNSovci su preuzeli O2 nedavno,nista cudno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
A vidi ovoga krv ti yebem."Ja sam totalno prepadnut s leđa ovdje i evo sav drhtim. Noge mi se tresu. Vjerujte mi, nije mi lako raditi u ovako teških okolnostima. Zamolio bih obezbjeđenje da reaguje ili neka pozovu policiju. Očigledno je da se vrši neki upad, a ja sam se izuzetno prepao, nije mi lako", rekao je Poturak.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma da, bilo je pitanje vremena, samo je on ostao na nacionalnoj frekvenciji, sad i on ide na Nova S na kablovsku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kazem vam ja, ovi srbi su zayebali ove nase 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Fantasista
- Kontakt:
KraljVirtu4l je napisao/la: ↑28 dec 2019, 14:41A vidi ovoga krv ti yebem."Ja sam totalno prepadnut s leđa ovdje i evo sav drhtim. Noge mi se tresu. Vjerujte mi, nije mi lako raditi u ovako teških okolnostima. Zamolio bih obezbjeđenje da reaguje ili neka pozovu policiju. Očigledno je da se vrši neki upad, a ja sam se izuzetno prepao, nije mi lako", rekao je Poturak.![]()
![]()

Šteta što se ne pomakljaše i u skupštini KS
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.