ali Casillas prima smjesne golove

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Piše dva, al ko zna šta je on zapisaoanonymousHD je napisao/la:Koliko Ruben ima žuti kartona?
laki je napisao/la:sudija kriv hahahahahahha svasta... dosudio cist faul, ali ocito to nije dogovor ove sezone, i to se nije svidjelo murinju, pa je morao prigovoriti, crveni ramosu? faul cist za zuti i to je bio drugi, a supcic ezil zbog prigovora!
ah da opet je sudija kriv
Ako je trenutno 6 bodova,i Barca pobjedi na Nou Campu,to je 3. Znaci samo jos jedan poraz i bodovno su izjednaceni,a u Spaniji se gleda medjusobni duel a ne gol razlika (glupost al' et.)Hipoteticki bi trebali napraviti 3 kiksa(pored poraza u barceloni koji je neko upisao,jos barem 2 remia,ili remi i poraz jel)
Jedno je sigurno: ti nemas pojma o nogometu. Tim kao sto je Real Madrid koji je sedamdeset godina pod stalnim pritiscima, u ekipi sa svjetskim klasama poput Ronalda, Ozila, Benzeme i ostalih na celu sa najboljim trenerom-psihologom na svijetu da se ne zna nositi sa pritiskom? Svasta ces cut danas.Semper je napisao/la:Nažalost titula je sve dalja, ekipa se ne zna nositi sa pritiskom.
jest,jest nek se gleda medjusoban omjer(kad se sjetim 2007,samo da se ovo nece ponovit kako ne trebaPatrickBateman je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Hipoteticki bi trebali napraviti 3 kiksa(pored poraza u barceloni koji je neko upisao,jos barem 2 remia,ili remi i poraz jel)
uz uslov da barcelona dobije sve do kraja uz zrijeb za LP kakav vec imaju.
i da napomenem da je Clasiko izmedju dvije polufinalne utakmice LP.Ako je trenutno 6 bodova,i Barca pobjedi na Nou Campu,to je 3. Znaci samo jos jedan poraz i bodovno su izjednaceni,a u Spaniji se gleda medjusobni duel a ne gol razlika (glupost al' et.)
Prepravili su na livescore, izbrisali su mu karton iz 19. minute, zar i to ima?legenda reala je napisao/la:Piše dva, al ko zna šta je on zapisaoanonymousHD je napisao/la:Koliko Ruben ima žuti kartona?![]()
![]()
Vjerovatno mu je ovo posljednji meč u Primeri![]()
ma nesto je prigovorio sucu i ovaj mu je dirketno dao crveni karton,moguce da mu je spomenuo familijuek0 je napisao/la:Znao sam da ce ovako biti. Sami smo krivi. Sta da se radi, i 6 bodova je velika prednost ali treba biti svjestan da svaku utakmicu do kraja moramo dobiti. Jedino se u El Clasicu ne moze garantovati pobjeda, ali eto tu mozemo i kiksati, ali ostalo sve dobiti. Kako je Ozil dobio crveni ? Dok sam ja isao pishati to se desilo pa me zanima da li je nesto svjesno nesportski uradio ili je neki start u zaru borbe? Ako je ovo prvo, onda stvarno blamaza. Pa ne moze se takvo nesto raditi u onom trenutku.
Ozbiljno vecina tu gresku zanemarujeLenBias je napisao/la:sta djelomicno ljudi pa lik dobio dva zuta i igrozamisli da su sav onaj ostatak imali igraca manje oni, jel vi to ne vidite i ne kontate?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.