Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Klupa:
Lindegaard, Ferdinand, Berbatov, Hernandez, Fabio, M.Keane, Pogba
Lindegaard, Ferdinand, Berbatov, Hernandez, Fabio, M.Keane, Pogba
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Treba danas oprobati Pogbu nekako mi ovaj vezni red izgleda prestaro !!
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
-
- Kontakt:
Link please
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ocekivao sam ipak jaci sastav ali SAF opet kombinuje. Ne treba puno analizirati ali klupa nam je i vise nego interesantna, Pogba se nije pokazao protiv nizeligasa u kupu tako da stvarno ne znam zasto bi mu se u ovakvoj utakmici davala sansa ali vidjet` cemo. Skorasnji rezultati Liverpoola mi nista ne znace jer se zna kako ta ekipa igra protiv Uniteda a kako protiv svih ostalih. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Opet De Gea.
Pa jbt kada li ce konacno doci sebi i prestati primati golove na lopte koje moraju biti njegove.

Pa jbt kada li ce konacno doci sebi i prestati primati golove na lopte koje moraju biti njegove.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
burek - 5 KM
čokoloada- 2 KM
doživjeti da De Gea uhvati loptu poslije kornera-neprocijenjivo
čokoloada- 2 KM
doživjeti da De Gea uhvati loptu poslije kornera-neprocijenjivo
- majestic24
- Kontakt:
Bravo Rafael,bravo Park
Ovo im i treba...zabili gol i hoce da se brane 70 minuta

Ovo im i treba...zabili gol i hoce da se brane 70 minuta

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Tako je, apsolutno zasluženo.
Dobre ove rezerve.
Dobre ove rezerve.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nek se oni samo brane.. 
De gea je mogao bolje reagovati kod gola,ali eto..

De gea je mogao bolje reagovati kod gola,ali eto..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Igrači Uniteda mi djeluju duplo fizički spremniji.
Ž '21!
Kao što se moglo i očekivati, najviše napadamo po desnoj strani. Valencia i Rafael odlični, Carrick i Giggs kao da smetaju jedan drugom u pojedinim situacijama, ali i oni djeluju dosta dobro. Danny bi se trebao više uključivati i igru, pokušati se vratiti po koju loptu na 30-40 metara od njihovog gola.
GGMU!!!

GGMU!!!
LUHG!
apsolutno dominiramo igrom,i mensecini 61:39 posjed,...Imamo dva problema,prvi De Gea koji definitivno treba poraditi na masi,i Evra,kojeg iritiraju zvizduci liverpoolovih navijaca,....Ostalo odlicno,Valencija,neam rjeci,klasa..
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 28 jan 2012, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Thunderstruck
- Kontakt:
Treba i u drugom poluvremenu ovako igrati, uzeti posjed i umrtviti igru a onda će se valjda neka šansa izroditi.
Dokle De Gea, dokle vise sa pacerskim golovima?
Rafael najbolji nas igrac. Zaustavlja sve a i stize naprijed, kako je samo uletio u Gerrarda u onom duelu, Steven ostade na zemlji a Rafael se nije ni pomjerio, pravi pit bul + asistencija kod izjednacujuceg. Valencia takodjer dosta dobar, u par navrata sam imao utisak da svi samo cekaju da on nesto uradi, steta sto ona stativa ne zavrsi u mrezi.
Giggs je najlosiji bio po meni, dosta peglanja, kasnog oslobadjanja lopte, sitnih gresaka i ne tacnih pasova, Welbeck je takodjer bio dosta statican ali vidjet` cemo sta nam drugo poluvrijeme nosi.
Liverpool ima vise izbora na klupi i tu je njihova sansa danas. Najbolji igrac ove sezone im je na klupi, Bellamy, tu su jos i Adam, Johnson, Kuyt... igraci koji mogu uci u napraviti nesto. Kod nas su tu Keane, Pogba, Fabio, Libdegaard, Ferdinand te rjesenja za napad Berbatov i Hernandez.

Rafael najbolji nas igrac. Zaustavlja sve a i stize naprijed, kako je samo uletio u Gerrarda u onom duelu, Steven ostade na zemlji a Rafael se nije ni pomjerio, pravi pit bul + asistencija kod izjednacujuceg. Valencia takodjer dosta dobar, u par navrata sam imao utisak da svi samo cekaju da on nesto uradi, steta sto ona stativa ne zavrsi u mrezi.
Giggs je najlosiji bio po meni, dosta peglanja, kasnog oslobadjanja lopte, sitnih gresaka i ne tacnih pasova, Welbeck je takodjer bio dosta statican ali vidjet` cemo sta nam drugo poluvrijeme nosi.
Liverpool ima vise izbora na klupi i tu je njihova sansa danas. Najbolji igrac ove sezone im je na klupi, Bellamy, tu su jos i Adam, Johnson, Kuyt... igraci koji mogu uci u napraviti nesto. Kod nas su tu Keane, Pogba, Fabio, Libdegaard, Ferdinand te rjesenja za napad Berbatov i Hernandez.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ne beri brigu sad ce Karic dovuci Rolls-RoyceaThunderstruck je napisao/la:Treba i u drugom poluvremenu ovako igrati, uzeti posjed i umrtviti igru a onda će se valjda neka šansa izroditi.

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Karić je najveći gospodin.VELA je napisao/la:Ne beri brigu sad ce Karic dovuci Rolls-RoyceaThunderstruck je napisao/la:Treba i u drugom poluvremenu ovako igrati, uzeti posjed i umrtviti igru a onda će se valjda neka šansa izroditi.

Iskreno volio bih da je ovaj meč s jednim napadačem počeo Berba, mislim da bi puno više doprinjeo, ali dobro. Ako već odluči da Danny ostane do kraja, ne bi bilo loše pokušati s izmjenom Scholes/Giggs (koji bude više umorniji, vjerovatno ovaj prvi) - Chicharito.Thunderstruck je napisao/la:Treba i u drugom poluvremenu ovako igrati, uzeti posjed i umrtviti igru a onda će se valjda neka šansa izroditi.

LUHG!
Jel' se samo meni cini il' Scholes vise nema muda da se uhvati suta sa 20-25 metara,imao je danas toliko cistih pozicija iz kojih bi onaj stari Scholes od pre par godina 90% sutirao,od toga 50% bi bilo u mrezi.
Dobro stoji Manchester na terenu,uglavnom skoro isto kao i Liverpool,mada moraju oni da pocnu stvarati jos vise pozicija za suteve izvana i za neke malo bolje akcije.

Dobro stoji Manchester na terenu,uglavnom skoro isto kao i Liverpool,mada moraju oni da pocnu stvarati jos vise pozicija za suteve izvana i za neke malo bolje akcije.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ma igramo sjajno,još sa ovim sastavom ubijamo ih,a kako bi bilo još da su tu Rooney,Nani...
Samo nastaviti ovako igrati i pobijeđujemo sigurno.
Samo nastaviti ovako igrati i pobijeđujemo sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.