FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
A tko će, osim Engleza i par izuzetaka svi su siromašni, većina Engleza su razvojni klubovi za ove najbogatije i ostaju Arapi koji daju velike plaće...
Mogli bi možda Turci...
Mogli bi možda Turci...
Palhinha stativa i u nastavku gol Van Vena za vodstvo protiv ispuhanih Parižana..
A da nije tolika plaća, šta je Dortmundu baciti pola iznosa od prodaje Gittensa 
Edit: dobro se palija snašao i doprinjeo golu.
Sve mi manje ovaj Enrike simpatičan unatoč porodičnoj tragediji tako da se veselim njihovim porazima.

Edit: dobro se palija snašao i doprinjeo golu.
Sve mi manje ovaj Enrike simpatičan unatoč porodičnoj tragediji tako da se veselim njihovim porazima.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Is Stuttgarta traže 75 mil za Woltemadea jesu li ovi napušeni. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Palhina nocas strasan, u nas godinu dana klupa.
Jao ovog Tela, jeste pravo tele
Jbo svoj zavoj. Glava kao u 30godišnjaka, dok je tijelo kao u srednjoškolca.

Jbo svoj zavoj. Glava kao u 30godišnjaka, dok je tijelo kao u srednjoškolca.
Tel promaši zadnji penal ali gdje ćeš mladog i neiskusnog igrača staviti da ti puca zadnji penal.Frank je baš levatina od trenera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
U Bayernu u upravi očito dvije struje.
Ako je istina sve ovo što se razvlači po medijima, to je tragikomično.
Od dugonje iz Štutgarta treba odustati, jer su ovi njihovi postali bezobrazni.
Ništa novo u vezi Upamecana, osim što je postao "opasniji" lik sa obrijanom glavom
Sad se sjetili od Arapa tražiti više love. Coman kao nedužno nevinasce mora stati pred novinare i sa lošim njemačkim pokušati "objasniti situaciju".
Još nekih petnestak dana i nek se yebu više sa sklapanjem ekipe.
Ako je istina sve ovo što se razvlači po medijima, to je tragikomično.
Od dugonje iz Štutgarta treba odustati, jer su ovi njihovi postali bezobrazni.
Ništa novo u vezi Upamecana, osim što je postao "opasniji" lik sa obrijanom glavom

Sad se sjetili od Arapa tražiti više love. Coman kao nedužno nevinasce mora stati pred novinare i sa lošim njemačkim pokušati "objasniti situaciju".
Još nekih petnestak dana i nek se yebu više sa sklapanjem ekipe.
Meni je malo čudan ovaj način rada. Za svakog igrača bi klub trebao tom igraču i njegovom agentu reći za koji okvirni iznos ga se pušta, ili ga se pak ne pušta ni za kakav iznos, tj. koliko potražuje klub. Pritom bi vrijednost igrača za klub trebala biti razmjerna njegovoj plaći, ne može se za igrača koji npr. ima plaću 5 milki tražit 75 milki jer bi to značilo da je debelo potplaćen. Ovo vrijedi i za Comana i za Woltemadea. A ne da igrač sve dogovori sa novim klubom pa onda ide beskrajno natezanje između klubova, gurni me - povuci me. Klub koji kupuje bi trebao znati ukupnu cijenu (transfer+plaće) pa vidjet jel mu to odgovara ili ne.
Na vašem mjestu ja bih od Woltemadea odustao jer je ulog u ovom zatvorenom pokeru postao previsok. Za Comana je u startu trebalo reći koliko od njega potražujete, to bi poštedilo glavobolje i njega i vas i saudijce. Osobno bih odrezao cijenu 45 milki (toliko igrač za vas vrijedi), a kako će arapi i Coman rasporedit trošak ukupnog posla (fee+plaće za trajanja ugovora) to je njihova stvar, ako se ne mogu dogovorit onda ništa od biznisa.
Na vašem mjestu ja bih od Woltemadea odustao jer je ulog u ovom zatvorenom pokeru postao previsok. Za Comana je u startu trebalo reći koliko od njega potražujete, to bi poštedilo glavobolje i njega i vas i saudijce. Osobno bih odrezao cijenu 45 milki (toliko igrač za vas vrijedi), a kako će arapi i Coman rasporedit trošak ukupnog posla (fee+plaće za trajanja ugovora) to je njihova stvar, ako se ne mogu dogovorit onda ništa od biznisa.
Htio ne htio ponekad se moras makar malo zacuditi, posto izbjegavam da se upustam u ozbiljnije analize rada uprave. Ali budala zna da na bilo kojem trzistu ne mozes otvarati karte koje onda onaj drugi naravno koristi. Rekoh, nemoj bolan Comana prodavati jer ceti za smotanog dugonja traziti kao za Kanea ili za oni yebivjetra po krilima 100 M. I sta bi? Znaju da MORAS jos jednog afanzivnog jace klase kupiti...Ako si vec htio prodavati koji k se vrtis u krugu, kupi prvo nekogo i onda prodaj Comana kad je vec to i njemu u korist. Sad ce ispasti da ces dati Coman dzaba jer nema sanse da onaj iz Stutgarta vredi vise od 30 - 40 toliko mu je i tziste, ako ga ne budemo sad mi napuhali. Nadam se da ce se naci rjesenje da Coman ostane, neka uzmu Gnabrija, ne treba nam niko umjesto njega. Yebo car fajdu ako das 40-ak milion a dobijes losijeg igraca nego si imao.
Covjek je bolji od Kanea

Sto se Palije tice, zaista je nevjerovatno da ga je izveo kad treba zadrzati rezultat. Frank je inace dobar posao radio u Bredfordu. Neko rece treci ocjenjeni igra, ali je ostalo nedoreceno je li u Totenhemu ili na terenu. Ako je u Totenhemu onda je to preslabo. Cuj bit tek treci u timu koji je jedva ostao u prvoj ligi (17-o mjesto), a nadati se da mozes igrati u Bayernu, nidje veze.Mislim da je pogodio, a i oni sa njim, valjace on njima, po svoj prilici i ove godine bi mogli u donji dio tabele. Volio bi da zablista, to bi znacilo da ce ga otkupiti. Posteno se odnosi prema dresu koji nosi, pruza koliko moze, srcano se bori, jedino kod onog ugovora nas je izhandrio umjesto da ceka godinu. Ali nasi neki merhametli, kara ih ko stigne.
2023
Smijurija sto se zeli prodati Nizozemac. Uzasno
I tada sam pisao za Gravenbercha. Palhina je iskusan, Nizozemac je imao potencijal sto se odmah vidjelo, samo mu je falilo spielpraxisa.
Nazalost je Bayern tim koji ne ceka, moguce da ce Tel "eksplodirati" a moguce da ce bit kao Renato Sanches. Vise mislim da ce bit top igrac.
Ja Ryana ne mogu halalit, katastrofalna odluka je bila njegova prodaja a i u 2026 cemo gledati tj drugom dijelu sezone Goretzku koji je bio top igrac ali vrijeme ga je pregazilo.
Danas je 14.08 a onaj korejac Kim je i dalje clan Bayerna?! Klasicni ratni zlocin protiv fudbala
-
- Kontakt:
Zapeli su za ovog Woltemadea zato što je Nijemac. Kao da bi se otimali za nekog Balkanca kao što se otimaju za Švabe, bili oni kvalitetni ili ne. Isti razlog zašto je G.ovnjetzka još uvijek u Bayernu i zašto su mu se izvinjavali jer je jednu utakmicu proveo na tribinama.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Podsjeća na gomu, nek se protegnu tih 15 milja još, a interesantan jer igra polušpica i špica pa imaš 2 u 1.
Nakon ovog snimka jasno je zašto su zapeli. Nekakav je i vižljast okretan za ovu visinu, vjerovatno je potencijal još veći pa su treneri prepoznali šta se s njim može uraditi. A i Švabe su osjetile veliku želju baje, pa pumpaju cijenu. Sutra je velika gospa, prekosutra superkup, znači danas je zadnji dan da se dogovore.
Nakon ovog snimka jasno je zašto su zapeli. Nekakav je i vižljast okretan za ovu visinu, vjerovatno je potencijal još veći pa su treneri prepoznali šta se s njim može uraditi. A i Švabe su osjetile veliku želju baje, pa pumpaju cijenu. Sutra je velika gospa, prekosutra superkup, znači danas je zadnji dan da se dogovore.
Izgleda da su nadzornjaci ipak popustili i da Coman ide za nešto ispod 30 milki, kako je bilo dogovoreno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.