Al' bez zayebancije, uz dobrog Adukora, dobrog trenera koji će znat postavit osnovne stvari na terenu, i malo sreće kakvu smo imali na početku Čalinog mandata prošle sezone, možemo se mi izvuć iz ovih gov.ana. Sezona je već propala što se ligaškog dijela tiče al' mogli bismo ganjat kup, i u ligi se dočepat LZP. Jbg, ipak ima još 17 kola do kraja, plus će prije podjele lige bit' zimski prelazni rok, zimske pripreme itd.MortemHz je napisao/la:Valjda Brdarić bude makar malo bolji u odnosu na Senada mada ne znam koliko to pije vode kad su ti igraci odron. Nadu polazem u novu taktiku a i u Adukora da moze igru dignuti na makar malo veci nivo nego sto je do sad bio primjer.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Jesi vidio kako su sada našli lovu (ovaj brdaric sigurno neće raditi ispod 10000 mjesečno) kada guza radi i stolica se trese, a ranije kao papagaji ponavljali "nema sredstava, zavrnuta pipa, potrošeno previše, bla, bla"! **** VAM SVE UHLJEBSKO ONO PARAZITSKO! **** ODVRATNA - UPRAVA NAPOLJE!!HeraklitMracni je napisao/la:Ilievski 30 hiljada premije Brdaricu za titulu 20 za kup evri su u pitanju , Brdaric ce imat 100 hiljada na zimu za pojacanja.
-
- Kontakt:
Sportski direktor rekao da ne treba djaba trositi na pojacanja nego na pripreme .BordoArmy88 je napisao/la:Jesi vidio kako su sada našli lovu kada guza radi i stolica se trese, a ranije kao papagaji ponavljali "nema sredstava, zavrnuta pipa, potrošeno previše, bla, bla"! **** VAM SVE UHLJEBSKO ONO PARAZITSKO! **** ODVRATNA - UPRAVA NAPOLJE!!HeraklitMracni je napisao/la:Ilievski 30 hiljada premije Brdaricu za titulu 20 za kup evri su u pitanju , Brdaric ce imat 100 hiljada na zimu za pojacanja.
Ova premija za osvojenu titulu mi dođe k'o ono kad na FMu obećaš pri kupovini golmana da ćeš platit određeni iznos tom klubu nakon 10 postignutih golova tog golmana.HeraklitMracni je napisao/la:Ilievski 30 hiljada premije Brdaricu za titulu 20 za kup evri su u pitanju , Brdaric ce imat 100 hiljada na zimu za pojacanja.

Mogao mu je hladno obećat sto milja eura, ako je brat uzme iz ove situacije, svi ispred Vječne ćemo mu bacit po cenera, na šerbe.

-
- Kontakt:
JA bih mu dao da vodi klub idućih 10 god. bez obzira na rezultate!skoroalen je napisao/la:Ova premija za osvojenu titulu mi dođe k'o ono kad na FMu obećaš pri kupovini golmana da ćeš platit određeni iznos tom klubu nakon 10 postignutih golova tog golmana.HeraklitMracni je napisao/la:Ilievski 30 hiljada premije Brdaricu za titulu 20 za kup evri su u pitanju , Brdaric ce imat 100 hiljada na zimu za pojacanja.![]()
![]()
Mogao mu je hladno obećat sto milja eura, ako je brat uzme iz ove situacije, svi ispred Vječne ćemo mu bacit po cenera, na šerbe.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel to izašao neki članak novi za Brdarića? Jel dolazi, kako, šta? Pjevajte golubovi..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Postavio bih ga za predsjednika borda, sportskog direktora, tehničkog direktora, nek igra umjesto Ahmetovića... nek' imamo totalitarni režim u klubu.BordoArmy88 je napisao/la:JA bih mu dao da vodi klub idućih 10 god. bez obzira na rezultate!skoroalen je napisao/la:Ova premija za osvojenu titulu mi dođe k'o ono kad na FMu obećaš pri kupovini golmana da ćeš platit određeni iznos tom klubu nakon 10 postignutih golova tog golmana.HeraklitMracni je napisao/la:Ilievski 30 hiljada premije Brdaricu za titulu 20 za kup evri su u pitanju , Brdaric ce imat 100 hiljada na zimu za pojacanja.![]()
![]()

- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel to Thomasinjo novi trener?MortemHz je napisao/la:Valjda Brdarić bude makar malo bolji u odnosu na Senada mada ne znam koliko to pije vode kad su ti igraci odron. Nadu polazem u novu taktiku a i u Adukora da moze igru dignuti na makar malo veci nivo nego sto je do sad bio primjer.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Da Bog da djecu liječili od "zasluženo" zarađenih para na osnovu vašeg rada i vođenja kluba.
Ilievski, Faruk, Hujić, Kantardžić, skaut i ostali debi.li, djecu vam yebem!
-
- Kontakt:
Fala skautu što je u ovako teškim trenucima i dalje uz klub ! 

BordoArmy88 je napisao/la:SKAUTA ZA TRENERA - JEDINI NAČIN DA GA SE RIJEŠIMO!![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Shvatam ogorcenost i ljutnju al psovanje mrtvih, djece i slicnih stvari mnogo ruzno . ne pomaze to a ostavlja jako ruznu sliku o nama navijacima .
Kume nisi dobar nikako.SiouxLukavac je napisao/la:Da Bog da djecu liječili od "zasluženo" zarađenih para na osnovu vašeg rada i vođenja kluba.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- Evolution87
- Kontakt:
Samo zijo svrakic! Kad je bal nek nas i on malo yebe!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Žensku neku sada treba staviti, pa da možemo reći da smo za ravnopravnost spolova jer dozvoljavamo da nas svi jebu, muško, žensko, mi smo sarajevo, izvolite nas ****!Evolution87 je napisao/la:Samo zijo svrakic! Kad je bal nek nas i on malo yebe!
Samo Zijo i ja se slazem sa tim,uostalom to je logican slijed,poznaje ekipu,bio je pomocnik Cali i Repuhu,ima i menadzerskih sposobnosti itd. 

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Daj Samiru Hurem, ima žena iskustvo igranja u ligi prvakaBordoArmy88 je napisao/la:Žensku neku sada treba staviti, pa da možemo reći da smo za ravnopravnost spolova jer dozvoljavamo da nas svi jebu, muško, žensko, mi smo sarajevo, izvolite nas ****!Evolution87 je napisao/la:Samo zijo svrakic! Kad je bal nek nas i on malo yebe!

- Evolution87
- Kontakt:
Jedan je zijo svrbez svrakic! Yebi nas zijo, boli te qrac!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Zijo Ziks 
Nemoj Husrefe tako ti tebe. Doduše, možda čovjeka već srce boli kao i sve nas navijače Sarajeva, pa iz prve ruke hoće da nas pokopa ili dovede do ozdravljenja. Kako god, halali nam za sve.