FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir79 » 21 avg 2017, 20:09

RichmanBiH je napisao/la:Saric bekic, iveyic, ahmetovic sezone karijere odigrase po sefovom palicom. Husref je jako temeljetit trener, zna sa igracima mladim I starijim. Sta kaze cimi od njega najvise naucio. Idemo sefe!
Nikola Komazec je rekao da je Husref jedan od najboljih trenera sa kojim je radio.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 21 avg 2017, 20:10

Amca007 je napisao/la:Neko je kupio Horde!! Zasto nema bojkota, zasto nema nikog u Titovoj?

Prodali ste se za male pare ocm..
:rol: :rol: :rol:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 avg 2017, 20:13

koalem je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:@Osttribine Vidi ovako.. Malo ću ovo skratiti jer sam se oprao od pisanja večeras. Ja sam u nekom od prethodnih postova rekao da bi ja iz ove ekipe jedino zadržao Rahmanovića, Stanojevića, Mihojevića, Hadžića, Pavlovića kao rezervnog golmana i još ne znam kakav je ovaj Pogba. Sve ostalo na pijacu, doslovno. E sad.. Mi prvo nemamo taktike, ne znamo uopšte igrati po zemlji, nemamo pas igru, nemamo kretnju, ama baš ništa (ono nemamo šta nemamo). Zato, stoperi i ostali nabijaju svaki napad loptu i idu na Ahmetovića, koji je pritom jedini špic u igri i njemu su automatski dvojica, pa čak i trojica na leđima. On nema kome spustiti tu loptu i da uspije dobiti zračni duel. Tokom tekme se mnogo puta izvlači i završi na krilu zato jer mora džaba, a treba biti u šesnaest spreman za centaršut. Nema mu ko nabaciti na centaršut, on za vrijeme tekme i kad je u šesnaest, ne dobije upotrebljivu loptu, znači za ČITAVU yebenu tekmu. On pored sebe nema nikog u napadu s kim bi kombinovao i kome bi spuštao loptu i s kome bi "podijelio teret", tj. da mu ne stoje dvojica na grbači. Ne izdavajam ja njega, nego ti kažem moje viđenje. Sve se zasniva na napucavanje ka Ahmetu, a on izgine gore. Još kad dodaš da čitavu tekmu pritiska, da je u godinama, da nema samopouzdanja, onda sve to rezultira. Ne mogu više tipkati, uglavnom ne branim nikog pa da mi je babo rođeni, samo kažem ono kako ja to vidim. LP
Sreca pa si malo skratio :mrgreen:
Ma došao negdje do pola misli, vidim komentar kilometar, ma reko nek ide u q sve i napišem sve. :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 avg 2017, 20:20

Mi s Husrefom dobijamo malo, a u to malo mislim sami na mogući instant uspjeh. Ne mislim da je on loš trener, naprotiv, već govorim da prvo mora doći do rekonstrukcije "sjedećeg i ublehaškog dijela" Kluba, pa tek onda da nešto očekujemo. Također, treba i metla na terenu, tj. igrački kadar.

FKS će pod Husrefovom palicom izgledati puno puno bolje, ja to garantujem, ali u ovoj ligi. Kada dođe Evropa, odmah ćemo ispasti, jer nemamo dobar kadar i organizaciju. E zato govorim da trebamo prvo riješiti probleme u upravljačkom i uhljebarskom dijelu Kluba (ne nazire se to), pa onda igrački kadar, a onda trener. Ovako ćemo se popraviti samo u ovoj ligi i to će biti to. Hus je najbolji mogući izbor trenutno. Mislim i tvrdim i stojim iza svojih/ovih riječi da je Musemić najbolji trener u ligi. Ima autoritet, znanje, strašno iskustvo u ovoj ligi i najbolji je taktičar u ovoj ligi. On se trebao odmah dovesti nakon Čale, ali...

Opet kažem, meni je sve ovo nazor dok Klub ne napravi rezove u ublehaškom dijelu, "onom gore" dijelu. Također, i igračkom, ali to je manji problem u odnosu na idiote iz Uprave. Ali, isto tako, i da se sve rekonstruiše i krene novim putem, ja bi i tada Husrefu ponudio trenersko mjesto, jer čovjek ima znanje i sve ostalo što je potrebno.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 21 avg 2017, 20:33, ukupno mijenjano 2 puta.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 21 avg 2017, 20:22

emir79 je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Saric bekic, iveyic, ahmetovic sezone karijere odigrase po sefovom palicom. Husref je jako temeljetit trener, zna sa igracima mladim I starijim. Sta kaze cimi od njega najvise naucio. Idemo sefe!
Nikola Komazec je rekao da je Husref jedan od najboljih trenera sa kojim je radio.
Bilbija, kovacevic, lede, haris handzic, ordagic, zeba itd. Svi imaju samo rijeci hvale. Husref je prvi poceo sa crtanjima na tabli, predavanja isto ono na sta se drkalo recimo Kodro sto je radio usb stick I to.

Husref ce donijeti instant uspjeh ako se to bude trazilo, ali ce do ijeti I na duge staze ako se bude trazilo I znalo. U zadnjem mandatu je imao 4 poraza (svi od sirokog) 19 pobjeda.
UPRAVA NAPOLJE!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 avg 2017, 20:48

Kako saznaje naš portal, FK Sarajevo i Senad Repuh su sporazumno raskinuli saradnju. Ovu informaciju nam nisu mogli zvanično potvrditi iz Titove 38 b, a rasplet cijele situacije oko trenera očekuje se sutra.

Repuh je na klupu Bordo kluba sjeo poslije poraza Sarajeva u prvom kolu od Zrinjskog rezultatom 1:2 kada je zamijenio Mehmeda Janjoša, koji je ponudio ostavku. U sljedeća četiri susreta, Repuh je zabilježio tri poraza i jednu pobjedu na gostovanju protiv Čelika, te je sporazumni raskid saradnje bio neminovan.

Kao njegovi mogući nasljednici se spominju Husref Musemić, legenda Bordo kluba i bivši njemački reprezentativac Thomas Brdarić.

Pročitajte više na: http://****/premijer-liga-bih/razi ... jevo/92432 (****)

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 avg 2017, 20:58

zaboravite na promjene van terena. zaboravite na grupne faze. ja se zadovoljavam sa titulama u nasoj ligi, sto cesce to bolje. grupna faza je financijski predaleko, sve zavisi od infrastrukture, pa onda igraca, trenera itd.
nisam licno za husrefa, ne jer je los trener vec sto opet ce biti tjeranja do kraja sezone.
ja sam da se kaze da titula nije cilj, napadamo Kup, a cilj u ligi je promocija par Akademaca i Evropa. Moze i sa Husom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

haffe77
Kontakt:

Post Postao/la haffe77 » 21 avg 2017, 21:05

Husref ako nas sada preuzme to znaci da ga nije strah pritiska da to radi cisto iz ljubavi. Ono sto nam treba jeste neko ko poznaje pritisak koji nosi vodjenje FKS i trener cvrste ruke a to on jeste svakako. Treba igrace psihicki prodrmati a i to zna vrlo dobro. Ne treba s njim ocekivati neku ljepotu ali pozrtvovanost sigurno

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 avg 2017, 21:06

AlfredNobel je napisao/la:Kako saznaje naš portal, FK Sarajevo i Senad Repuh su sporazumno raskinuli saradnju. Ovu informaciju nam nisu mogli zvanično potvrditi iz Titove 38 b, a rasplet cijele situacije oko trenera očekuje se sutra.

Repuh je na klupu Bordo kluba sjeo poslije poraza Sarajeva u prvom kolu od Zrinjskog rezultatom 1:2 kada je zamijenio Mehmeda Janjoša, koji je ponudio ostavku. U sljedeća četiri susreta, Repuh je zabilježio tri poraza i jednu pobjedu na gostovanju protiv Čelika, te je sporazumni raskid saradnje bio neminovan.

Kao njegovi mogući nasljednici se spominju Husref Musemić, legenda Bordo kluba i bivši njemački reprezentativac Thomas Brdarić.

Pročitajte više na: http://****/premijer-liga-bih/razisli-se-repuh-i-sarajevo/92432 (****)
Pick.e su ako sad ne stave Svrakica za sefa :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 21 avg 2017, 21:09

Amca007 je napisao/la:Neko je kupio Horde!! Zasto nema bojkota, zasto nema nikog u Titovoj?

Prodali ste se za male pare ocm..
slika

jalevitan
Kontakt:

Post Postao/la jalevitan » 21 avg 2017, 21:10

Husref, stara Trenerska škola FKS, Hurta, Čala, Dzeno, Repuh, Mirza, Prljaca D...evropski potkovani, osvajali trofeje sa raznim klubovima. A moze li Srba Markusevic?
UPRAVA NAPOLJE!!!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 21 avg 2017, 21:13

Nece valjda Husref :(

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 avg 2017, 21:18

pasica je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Kako saznaje naš portal, FK Sarajevo i Senad Repuh su sporazumno raskinuli saradnju. Ovu informaciju nam nisu mogli zvanično potvrditi iz Titove 38 b, a rasplet cijele situacije oko trenera očekuje se sutra.

Pročitajte više na: http://****/premijer-liga-bih/razisli-se-repuh-i-sarajevo/92432 (****)
Pick.e su ako sad ne stave Svrakica za sefa :mrgreen:
Samo nam još on fali, ne prisjedaj nam na muke ove. :D

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 21 avg 2017, 21:23

jalevitan je napisao/la:Husref, stara Trenerska škola FKS, Hurta, Čala, Dzeno, Repuh, Mirza, Prljaca D...evropski potkovani, osvajali trofeje sa raznim klubovima. A moze li Srba Markusevic?
UPRAVA NAPOLJE!!!
EEEEEE rodjeni kamo srece da nam je sad jedan Srbo Markusevic na raspolaganju ebo bi majku ovim kretenima u svlacionici :mrgreen: :mrgreen: ako imas bilo kakav kontakt sa pajom on ce ti reci najbolje kakav je trener bio Srbo :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 avg 2017, 21:26

Husref je kao kratkoročno rješenje najbolji izbor. Što se tiče same ljepote fudbala, minimalan je to apgrejd u odnosu na ovo što smo gledali. Al' frajer poznaje ligu, zna svakog igrača u bobu, znat će šta treba radit kojem protivničkom igraču.
A za ovog Brdarica ne znam, sjećam ga se kao fudbalera, imao sam sličicu njegovu iz Leverkusena u onom Panini albumu, LP 03/04 ili 04/05, ne znam tačno. :D
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 21 avg 2017, 21:35

Šefe povedi nas,ne dopusti bagri da ti radi iza ledja,armija je uz tebe!!!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 21 avg 2017, 21:39

jalevitan je napisao/la:Husref, stara Trenerska škola FKS, Hurta, Čala, Dzeno, Repuh, Mirza, Prljaca D...evropski potkovani, osvajali trofeje sa raznim klubovima. A moze li Srba Markusevic?
UPRAVA NAPOLJE!!!

Ne valja husref, daj nam jesica, jarnija. Balvansko balijsko pitarsko razmisljanje. Samo nek je stranac. Husref je bolji trener od ovog bradarica.
UPRAVA NAPOLJE!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 21 avg 2017, 21:50

Kakav vas Husrref sta je vama ljudi ?! Ako se misli na duze staze Husref nema sta traziti , ako hocete domacinsku ekipu sa sirovinama onda eto vam Husref !

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 avg 2017, 21:56

HeraklitMracni je napisao/la:Kakav vas Husrref sta je vama ljudi ?! Ako se misli na duze staze Husref nema sta traziti , ako hocete domacinsku ekipu sa sirovinama onda eto vam Husref !
Daj za početak i domaćinsku ekipu koja će se maknut iz crvene zone. Hus poznaje ligu bolje nego iko, njegovu Slobodu smo očerupali mi, Zrinjski i Željo, njegovu Mladost takođe (dobro, i Ibro je imao velike zasluge kod Kakanjaca). Nismo baš u situaciji da zadajemo uslove i tražimo neke vizije, imamo upravu koja bi potrošila i Hiddinka. Bolje ovako, nek' nas Husref povadi koliko može.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 21 avg 2017, 21:58

Za ovakav klub, budzet, mentalitet Husref je jedino ispravno i pravo rjesenje nama dostupno !
Koji su vasi prijedlozi ovi sto pisu nemoj opet Husrefa? Ako mislite da mozemo dovesti nekog Gvardiolu i igrati tika taku na Premijerligaskim pašnjacima debelo se varate. Cvrsta igra bez gubljenja jeftinih bodova su jedino sto prolazi ovdje vise puta dokazano

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, JackW i 23 gosta.