FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 21 avg 2017, 17:46

muhamedhulk je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:LJUTU KRAJINU NABIJEM NA KA.RINUUUU SVE ZA NAŠU BOSNU PONOSNUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mali ne diraj mi Krajinu. :D Inace im je bezveze ta furka oko Banjaluke, jedinog sehera pored Sarajeva. Nadalje, treba im objasniti razliku izmedju sao-krajine i (ljute/cazinske) Krajine. Ko da nisu culi za navijacku grupu 'Ljuti Krajisnici'.
suosjecam se s tobom :D

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 21 avg 2017, 17:52

Svi pišu kritikuju fol nekog kako se ne proziva, kako se ništa ne radi. Znaju svi gdje se može predložiti ideja i imaju priliku. Dobro vas je više s prozivanjem.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 avg 2017, 17:58

Hus novi sef, motaj mjesalicu !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 avg 2017, 18:05

Napoli je napisao/la:Slazem se to za mentalitet,vecina navijaca ne vidi dalje od nosa i zato su nam se desavale ove stvari zadnjih par godina.
To za pozivanje navijaca na sjever od strane HZ mislim da je vise bilo da se ne provale na derbiju zbog ocajnih rezultata nego zbog nekog pritiska na upravu i izjavljivanja nezadovoljstva.
Trebaju da budu i vise nego zadovoljni posjetom s obzirom kakvi nam ljudi sjede na klupi i u upravi.
Ne znam,moje vidjenje je da je ovo sve nekako letargicno sa nihove strane osim onog poziva nista konkretno nisu uradili. Imam utisak kao smo yebeni Olimpik,srozavaju nas a niko nista.
To za strucnost sto kazes,pa ima mnogo ljudi koji bi se rado prihvatili posla ali od glavonja ne mogu prismrditi klubu (govorim za sportski segment). Pa kada su imenovani Ihtijarevic,Repuh i slicni i malo dijete zna da oni nisu za tog posla i da ne mogu biti na funkcijama na kojim su trenutno ali jbg podobni su i ne kostaju a to je izgleda primarno.
Ma glupost je to da je ovaj poziv bio zbog toga sto ti kazes. Pa eto prosli derbi je bilo jso manje raje nego sad, pa nikom nista. Strucnih ljudi koji su spremni da se prihvate posla ima i vjerovatno bi se nesto moglo izvuci kada bi takvi dosli u klub. Mada to nece rjesiti sve nase probleme, nece niko da igra za 2 milje i neke bonuse, ustvari hoce, ali panjevi poput ovih sto sad igraju. Osnova svega je da imamo pare, tj vlasnika kojem je stalo do kluba i kojem nije svejedno je li klub deseti ili prvi, zatim kvalitetan sportski direktor koji je sposoban da dovede prave igrace i na kraju trener koji ce to fino sve da slozi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 avg 2017, 18:23

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:LJUTU KRAJINU NABIJEM NA KA.RINUUUU SVE ZA NAŠU BOSNU PONOSNUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mali ne diraj mi Krajinu. :D Inace im je bezveze ta furka oko Banjaluke, jedinog sehera pored Sarajeva. Nadalje, treba im objasniti razliku izmedju sao-krajine i (ljute/cazinske) Krajine. Ko da nisu culi za navijacku grupu 'Ljuti Krajisnici'.
suosjecam se s tobom :D
:kafa:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 avg 2017, 18:53

Vracanjem Husrefa bi se opet vratili na staro, nakon pola godine bi opet qurcobolja bila prisutna.
Potrebne su izmjene u korjenu. Potrebni su ljudi sa mudima od glavnog covjeka pa do onog u pionirima.

Ako opet budemo mjenjali da bi samo zamjenili, bolje i na ovom onda ostati.

Nit cemo propasti, nit cemo zavrsiti u LZO ma koliko to neki prizeljkivali.
Ekipa je sasvim solidna za ovu nasu bijednu ligu, problem su neke druge stvari.
Ekipa nema ni trubku sanopouzdanja, sve je palo nakon Sirokog i finala kupa.

Ha nadati se promjenama u ovoj sedmici, jedino zbog toga je ovaj poraz u derbiju dobar.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 21 avg 2017, 19:13

Hajmo sefino, kakvi bradarici I kurci. Dajte mu podrsku I pustite ga da radi. On voli sarajvo pravi je hordas husref musemic jedan je od nas!
UPRAVA NAPOLJE!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 avg 2017, 19:28

Pod Husrefom ima da se krv propiša.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 avg 2017, 19:30

emir79 je napisao/la:Pod Husrefom ima da se krv propiša.
Instant rezultat da, za nesto vise tesko. Zbog tih instant rezultata smo tu gdje jesmo, ako se izborena evropa moze smatrati insant rezultatom, za mene je to s.ranje svakako.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 21 avg 2017, 19:31

AlfredNobel je napisao/la:@Osttribine Vidi ovako.. Malo ću ovo skratiti jer sam se oprao od pisanja večeras. Ja sam u nekom od prethodnih postova rekao da bi ja iz ove ekipe jedino zadržao Rahmanovića, Stanojevića, Mihojevića, Hadžića, Pavlovića kao rezervnog golmana i još ne znam kakav je ovaj Pogba. Sve ostalo na pijacu, doslovno. E sad.. Mi prvo nemamo taktike, ne znamo uopšte igrati po zemlji, nemamo pas igru, nemamo kretnju, ama baš ništa (ono nemamo šta nemamo). Zato, stoperi i ostali nabijaju svaki napad loptu i idu na Ahmetovića, koji je pritom jedini špic u igri i njemu su automatski dvojica, pa čak i trojica na leđima. On nema kome spustiti tu loptu i da uspije dobiti zračni duel. Tokom tekme se mnogo puta izvlači i završi na krilu zato jer mora džaba, a treba biti u šesnaest spreman za centaršut. Nema mu ko nabaciti na centaršut, on za vrijeme tekme i kad je u šesnaest, ne dobije upotrebljivu loptu, znači za ČITAVU yebenu tekmu. On pored sebe nema nikog u napadu s kim bi kombinovao i kome bi spuštao loptu i s kome bi "podijelio teret", tj. da mu ne stoje dvojica na grbači. Ne izdavajam ja njega, nego ti kažem moje viđenje. Sve se zasniva na napucavanje ka Ahmetu, a on izgine gore. Još kad dodaš da čitavu tekmu pritiska, da je u godinama, da nema samopouzdanja, onda sve to rezultira. Ne mogu više tipkati, uglavnom ne branim nikog pa da mi je babo rođeni, samo kažem ono kako ja to vidim. LP
Sreca pa si malo skratio :mrgreen:
4.10.2009.

jalevitan
Kontakt:

Post Postao/la jalevitan » 21 avg 2017, 19:36

Čuj Husref, pa moze onda i Danijel Piric, isti yurac!
Dajte švabu, obavezno!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 avg 2017, 19:37

Mozda ovim nasim bezmudasima i odgovara da ih neko natjera da pisaju krv. Mozda neko i dobije muda :D Mozda ga 'probude'.
Mozda...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 21 avg 2017, 19:37

koalem je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:@Osttribine Vidi ovako.. Malo ću ovo skratiti jer sam se oprao od pisanja večeras. Ja sam u nekom od prethodnih postova rekao da bi ja iz ove ekipe jedino zadržao Rahmanovića, Stanojevića, Mihojevića, Hadžića, Pavlovića kao rezervnog golmana i još ne znam kakav je ovaj Pogba. Sve ostalo na pijacu, doslovno. E sad.. Mi prvo nemamo taktike, ne znamo uopšte igrati po zemlji, nemamo pas igru, nemamo kretnju, ama baš ništa (ono nemamo šta nemamo). Zato, stoperi i ostali nabijaju svaki napad loptu i idu na Ahmetovića, koji je pritom jedini špic u igri i njemu su automatski dvojica, pa čak i trojica na leđima. On nema kome spustiti tu loptu i da uspije dobiti zračni duel. Tokom tekme se mnogo puta izvlači i završi na krilu zato jer mora džaba, a treba biti u šesnaest spreman za centaršut. Nema mu ko nabaciti na centaršut, on za vrijeme tekme i kad je u šesnaest, ne dobije upotrebljivu loptu, znači za ČITAVU yebenu tekmu. On pored sebe nema nikog u napadu s kim bi kombinovao i kome bi spuštao loptu i s kome bi "podijelio teret", tj. da mu ne stoje dvojica na grbači. Ne izdavajam ja njega, nego ti kažem moje viđenje. Sve se zasniva na napucavanje ka Ahmetu, a on izgine gore. Još kad dodaš da čitavu tekmu pritiska, da je u godinama, da nema samopouzdanja, onda sve to rezultira. Ne mogu više tipkati, uglavnom ne branim nikog pa da mi je babo rođeni, samo kažem ono kako ja to vidim. LP
I opet se vratio na isto, kao Ahmetovic dobar ali nema s kim igrati, a to sto kroz citavu karijeru taj lik kao dobro igra na jesen, a u proljece ga nema nigdje, spor itd., itd., ali hajde to je njegovo misljenje da je do veznih igraca ali nikako do Ahmetovica. A moje misljenje je da je Ahmetovic jedan veliki parmak kao i 90% ekipe nazalost.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 21 avg 2017, 19:38

Osttribine je napisao/la:
koalem je napisao/la:
I opet se vratio na isto, kao Ahmetovic dobar ali nema s kim igrati, a to sto kroz citavu karijeru taj lik kao dobro igra na jesen, a u proljece ga nema nigdje, spor itd., itd., ali hajde to je njegovo misljenje da je do veznih igraca ali nikako do Ahmetovica. A moje misljenje je da je Ahmetovic jedan veliki parmak kao i 90% ekipe nazalost.
Ok?
jalevitan je napisao/la:Čuj Husref, pa moze onda i Danijel Piric, isti yurac!
Dajte švabu, obavezno!
A čiji si ti? Šta to fali Husrefu, čovjek je pojam za ove kvazi stručnjake.
4.10.2009.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 21 avg 2017, 19:46

Elem, haj da i ja nešto napišem. Nadao sam se makar iksu, ali da me sad pogodio poraz - nije. Hilmo je sve objasnio sa slikom, mi ne znamo **** aut da izvedemo, šta drugo očekujemo.

Horde sam prozvao i začepili su mi usta, drago mi je što su konačno reagovali iako kasno jedno pola godine. Ali bolje ikad.

Da sad pišem žao mi raje, žao mi ovog.. Žao mi ba menee.. Ne mogu da vjerujem kol'ko su mi ubili osjećaj za klub. Fuj.

Do nekih boljih vremena.
4.10.2009.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 avg 2017, 19:46

Sarajlijica1946 je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Pod Husrefom ima da se krv propiša.
Instant rezultat da, za nesto vise tesko. Zbog tih instant rezultata smo tu gdje jesmo, ako se izborena evropa moze smatrati insant rezultatom, za mene je to s.ranje svakako.
Dao Bog da to bude instant retultat sa Husrefom kao kad je uzimao titule prvaka i kupa.

Husref je najbolji trener od svih koji su poslije rata trenirali Sarajevo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 21 avg 2017, 19:48

Saric bekic, iveyic, ahmetovic sezone karijere odigrase po sefovom palicom. Husref je jako temeljetit trener, zna sa igracima mladim I starijim. Sta kaze cimi od njega najvise naucio. Idemo sefe!
UPRAVA NAPOLJE!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 avg 2017, 19:51

Jedan dan "ne može nam Murinjo pomoći," drugi dan "Husref je rješenje."

Preslikana situacija od prošle godine, tada je bila priča "sa Čalom smo igrali najljepši fudbal," a sada je "Husref je najtrofejniji, je8at' će im majku, pišat' će krv."

Sve dok budete dopuštali da vas kupuju privremeno ovakvim potezima, neće postojati kritična masa da natjera klub da se popravi ka boljem.

:salut:
Samo Saraj'vo.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 21 avg 2017, 20:07

Neko je kupio Horde!! Zasto nema bojkota, zasto nema nikog u Titovoj?

Prodali ste se za male pare ocm..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

DaDoNis
Kontakt:

Post Postao/la DaDoNis » 21 avg 2017, 20:08

Valentin over and out :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], emir79, fks74, Fouzi1, Tarapi i 40 gostiju.