Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

2pride3
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la 2pride3 » 25 jan 2012, 21:26

stvarno edin je prelos.covijek nit moze dobiti jedan skok,nit moze koga proci,stvarno lose.realno vrijeme mu je da dobro klupu zagrije.
ponos je bitan

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 jan 2012, 21:28

jao sudije svira penal Liverpulu nigdje veze,nepostojeci! a nad Dzekom je bio cist penal,ali nista ne svira! stvarno ovaj City ima problema sa sudijama u engleskoj! sjetite se samo gola iz cistog ofsajda Sanderlenda! sta im rade fakat...

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 25 jan 2012, 21:30

Dzeko los ponovo sad za sad.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 25 jan 2012, 21:30

bosnas_ je napisao/la:jao sudije svira penal Liverpulu nigdje veze,nepostojeci! a nad Dzekom je bio cist penal,ali nista ne svira! stvarno ovaj City ima problema sa sudijama u engleskoj! sjetite se samo gola iz cistog ofsajda Sanderlenda! sta im rade fakat...
Prošlo kolo su trebali dobiti dva crvena (Leskot i Baloteli) a nisu niti jedan, tako da tišu!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 25 jan 2012, 21:31

dzeko stidi se,heble te pare vise,daj trci malo
Bosna <3

klik
Kontakt:

Post Postao/la klik » 25 jan 2012, 21:33

Bit ce skoro propast sveta!

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 25 jan 2012, 21:34

bosnas_ je napisao/la:jao sudije svira penal Liverpulu nigdje veze,nepostojeci! a nad Dzekom je bio cist penal,ali nista ne svira! stvarno ovaj City ima problema sa sudijama u engleskoj! sjetite se samo gola iz cistog ofsajda Sanderlenda! sta im rade fakat...
Kakav ba nepostojeci penal? Jel mi gledamo istu utakmicu?
YNWA!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 jan 2012, 21:34

Ne vidim apsolutno nista danas da je Dzeko mogao vise uciniti. On sam medju 4-5 igraca, ne ide jednostavno, uz to mu jos Skrtel ne da prnuti.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 jan 2012, 21:35

Izgleda nije jastog svario :lol: e moj dzeko

toolyo
Kontakt:

Post Postao/la toolyo » 25 jan 2012, 21:35

E moj sudija, pa ovo je bruka i sramota kakav je penal dosudio, apsolutno protiv svih pravila i rezona, City je pokraden nacisto! Ne mogu da vjerujem da ovakve stvari mogu sudije previdjeti, covjek je zastitio lice kad je uklizavao u blok, a lopta se odbila od njegovu nogu i udarila ga u ruku, nevjerovatno. City treba odmah zalbu uloziti i tuzbu protiv doticnog amatera sudije koji ne bi trebao ni u engleskoj konferenciji suditi! A penal nad Dzekom da ne spominjem, fino je lopta bila na Dzekinoj nozi a ovaj ga opali otpozada, izvali ga iz kopacki!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 25 jan 2012, 21:37

meni ovo malo prestrog penal bijase.

dzeko nista posebno, al ruku na srce nit mu salju dobre lopte ni nista, a dobro ga i cuvaju. skrtel mu je konstantno za vratom.
Zadnja izmjena: panties, dana/u 25 jan 2012, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
...

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 25 jan 2012, 21:37

Sta je vama, ja stvarno ne znam. Dzeko je sasvim korektno odigrao. Vi, izgleda, ocekujete da on svaki vazdusni duel osvoji, pored Skrtela i Agera?! Nije on kriv sto nema igrace da mu daju upotrebljivu loptu. Pa city, osim onog njihovog, klasicnog dodavanja od igraca do igraca, nije presao centar kako treba. I onaj gol je bio vise sretan, nego spretan, gdje su ostali sutevi na gol?!
Hart je zvijer od golmana. Definitivno najbolji golman EPL!
Izdržati, to je temelj vrline!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 25 jan 2012, 21:38

Edin Dzeko mora otici iz ovog kluba, ponestaje mu motivacije, kako bi dobro dosao u Juventus.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 25 jan 2012, 21:38

Goalgetter je napisao/la:Ne vidim apsolutno nista danas da je Dzeko mogao vise uciniti. On sam medju 4-5 igraca, ne ide jednostavno, uz to mu jos Skrtel ne da prnuti.
Dzeko je napadac koji je placen 27 mil. funti, tako da se od njega ipak vise ocekuje od dosad pokazanog. Njemu je odgovorao onaj Njemacki stil igranja nogometa, tek sada se primjeti da ipak po mom misljenju Engleska i nije bas najbolja opcija za njega. Gomez skocio na 42 mil hahahah, kad se sjetim sta je Edin za njega bio cccc tuga.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 25 jan 2012, 21:39

Rezime do sada:
Na Dzeki penal cist, a nije sviran, Richards spasi glavu zivu od onog suta i penal.
Silva sili da prodje kroz sredinu protiv bunkera, umjesto da guraju preko krila. Dzeko neka ti je Bog na pomoci ako ne promjene nesto :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 25 jan 2012, 21:39

toolyo je napisao/la:E moj sudija, pa ovo je bruka i sramota kakav je penal dosudio, apsolutno protiv svih pravila i rezona, City je pokraden nacisto! Ne mogu da vjerujem da ovakve stvari mogu sudije previdjeti, covjek je zastitio lice kad je uklizavao u blok, a lopta se odbila od njegovu nogu i udarila ga u ruku, nevjerovatno. City treba odmah zalbu uloziti i tuzbu protiv doticnog amatera sudije koji ne bi trebao ni u engleskoj konferenciji suditi! A penal nad Dzekom da ne spominjem, fino je lopta bila na Dzekinoj nozi a ovaj ga opali otpozada, izvali ga iz kopacki!

nema sta najgora sudijska odluka u historiji fudbala, nije nista samo je uklizao da izblokira sa rukama u zraku i igrao rukom, pa gdje to penal :o jeste objektivni u pm

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 25 jan 2012, 21:39

Smijesan penal sudija svirao. Hajd da je bio, ne znam koliko udaljen, al pred nosom mu se sve desilo ... Dzeko nit moze vise u formaciji sa jednim napadacem protiv 4 u odbrani. Sa ovakvom postavkom na terenu City je i dobar, a Liverpool pa je i vise nego prosijecan ...

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 25 jan 2012, 21:40

bratski nemojte da se lazemo dzeko los pa sta sad nije kraj svijeta... jbga neide covjeka...

druga stvar penal dzaba koliko bi mi voljeli da nije penal ono jeste cist penal . iako nije namjerno igrao rukom on je promjenio smijer lopte rukom , to znaci da utice na igru ruka i to mora biti penal .procitajte pravila bice vam jasnije , da je ruka uz tijelo nebi imalo veze al onako izbacena ipak se odbila i automatski uklonila gol sansu.. pozzz
>>No body likes us but we dont care<<

toolyo
Kontakt:

Post Postao/la toolyo » 25 jan 2012, 21:40

Dzeko nije uopste los, daj vise prestanite sa pljuvanjem i kritikama, krece se odlicno, nije on kriv sto nijednu loptu nije dobio. Cijela ekipa igra lose i ona frljoka De Jonga slucajno uletila. Sta su ostali pokazali, jedino Silva malo bolji, pa onda 10 mjesta prazno, pa niko. I golman je bio na visini zadatka...

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 25 jan 2012, 21:42

D€LUX je napisao/la:bratski nemojte da se lazemo dzeko los pa sta sad nije kraj svijeta... jbga neide covjeka...

druga stvar penal dzaba koliko bi mi voljeli da nije penal ono jeste cist penal . iako nije namjerno igrao rukom on je promjenio smijer lopte rukom , to znaci da utice na igru ruka i to mora biti penal .procitajte pravila bice vam jasnije , da je ruka uz tijelo nebi imalo veze al onako izbacena ipak se odbila i automatski uklonila gol sansu.. pozzz
btw. procitajte pravilnik , brukate se cuj nije penal i ja navijam za city al penal ko munara...
>>No body likes us but we dont care<<

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 18 gostiju.