BiH jos uvijek nema ni jedan avion za gasenje pozara . Bit ce opet kuku pomagaj.Na sjednici Vlade Republike Hrvatske donijeli su Program aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara. Za protupožarnu zaštitu Ministarstvo obrane u 2023. godini planira izdvojiti 16,7 milijuna eura
Time se još jednom potvrđuje odlična suradnja Ministarstva obrane s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom. Za 2023. planiramo angažman do pet zrakoplova Canadair, do šest zrakoplova Air Tractor, transportni helikopter i zrakoplov Pilatus PC-9M. Za intervenciju će biti spremno i do 200 pripadnika Hrvatske vojske, mornaričke snage, desantni brod minopolagač, desantni jurišni brod i gumene brodice, kao i besposadne letjelice koje su se pokazale iznimno korisne u izviđanju i nadzoru područja ugroženih požarima.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- DeanHuijsen
ukoso je sliko, opravdana reakcija
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- ASD
- Kontakt:
Da li je slučajnost to što je Fudo bio na Evroviziji 2004-te godine, a mali Huijsen nedugo poslije toga dobio ime Dean?
Pa jest dvosmislena slika. Krmetina iza je dobila previse paznje.

Ἀπόλλων 🏹
- akisarajevo92
- Kontakt:
11.9 imali simulacije otmice aviona kojeg su oteli Bosanci ili Srbi i nisu vjerovali da se taj dan bas desava prava otmica, pa gdje bas nas stavise u isti kos sa Srbima

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Ja još ne vjerujem , kakav lik

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Mogu li ja izvaditi cips za drugu osobu, naravno sa ličnom kartom te osobe? Član porodice je u pitanju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- DeanHuijsen
moze biti problem ako ne vratis licnu u novcanik na vrijeme, pa osoba primijeti da je nema 

koji ti je ovo nick vec ove godineDeanHuijsen je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:12moze biti problem ako ne vratis licnu u novcanik na vrijeme, pa osoba primijeti da je nema![]()

- DeanHuijsen
ma drugi tek, imao sam nijet da sa CrnimParaticijem izguram kompletnu godinu, ali eto izgleda preambiciozno ipak biloRobust je napisao/la: ↑22 feb 2023, 21:39koji ti je ovo nick vec ove godineDeanHuijsen je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:12moze biti problem ako ne vratis licnu u novcanik na vrijeme, pa osoba primijeti da je nema![]()
![]()
, ja mislim da adminu u novogodišnjoj zelji jedna od tacaka, je da ti banuje jedan vise nick nego u prethodnoj godini
![]()

zanimljivi likovi ti i onaj sto za bajern navija cini mi se....DeanHuijsen je napisao/la: ↑22 feb 2023, 21:53ma drugi tek, imao sam nijet da sa CrnimParaticijem izguram kompletnu godinu, ali eto izgleda preambiciozno ipak biloRobust je napisao/la: ↑22 feb 2023, 21:39koji ti je ovo nick vec ove godineDeanHuijsen je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:12moze biti problem ako ne vratis licnu u novcanik na vrijeme, pa osoba primijeti da je nema![]()
![]()
, ja mislim da adminu u novogodišnjoj zelji jedna od tacaka, je da ti banuje jedan vise nick nego u prethodnoj godini
![]()
![]()
đe ćeš poredit goretzku i gefufnu, razlika u IQ između njih dvojice ravno 100
- DeanHuijsen
budimo realni, da pisem kvalitetne postove ne bih se ni trebao vracati, bio bih tu
hvala kapitenu, ali postoje naznake da IQ moze ici i u minus, tako da ti to i nije neki kompliment

hvala kapitenu, ali postoje naznake da IQ moze ici i u minus, tako da ti to i nije neki kompliment

To ćemo lakše savladati nego šalterDeanHuijsen je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:12moze biti problem ako ne vratis licnu u novcanik na vrijeme, pa osoba primijeti da je nema![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Vidi gore telecom bota. I on izdrzao preko tri mjeseca evo vec.DeanHuijsen je napisao/la: ↑22 feb 2023, 22:05budimo realni, da pisem kvalitetne postove ne bih se ni trebao vracati, bio bih tu![]()
hvala kapitenu, ali postoje naznake da IQ moze ici i u minus, tako da ti to i nije neki kompliment![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- DeanHuijsen
- akisarajevo92
- Kontakt:
Monica Belllucci se izgleda bas lozi na ruznije i zapustene likove, sve vise vjerujem da ju je i Kusturica opalio par puta
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.