FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
samo ne kontam sto se Dalu daje ovoliko prilike . Ma na posudbu odmah
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- LutakSutko
- Kontakt:
Eto ti svako prati Sarajevo i igra se "insajdera" i ljudi citiraju takve likove sto je najgore,pazi formacije sa jednim stoperomCora1946 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 12:45Nije ovaj lik sav svojHistoricar je napisao/la: ↑09 feb 2022, 12:41Valter Hordaš na fb izbacio, nadam se da ovaj sastav u ovoj formaciji nece više ni na trening utakmici zaigrati.Oči su mi prokrvarile kad sam ovo vidio![]()
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
salaha taman nema i manea da ih zamjeni
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- napoleon72
- Kontakt:
Pusti bolan Valtera nakog, s jednim stoperom nije igrao nikad niko u historiji fudbala. Ovo je klasicna 4231, Palic stoper uz Nihada, ostalo poznato.Historicar je napisao/la: ↑09 feb 2022, 12:41Valter Hordaš na fb izbacio, nadam se da ovaj sastav u ovoj formaciji nece više ni na trening utakmici zaigrati.Oči su mi prokrvarile kad sam ovo vidio![]()
![]()
Btw ne znam sto iko ocekuje najjaci sastav na pripremama prije generalke. Pa pripreme i jesu da se isproba svaka kombinacija igraca. 3-4 jaca igraca a ostalo ovi slabiji, narednu tekmu 7-8 jacih, ostalo slabiji, pa 5-5 nekad. Kao da nikad niste gledali pripremne utakmice svjetskih klubova i one egzibicione ljetne kupove (Audi kup i slicno). Izmiksas maksimalno, neces poslat sad 11 najboljih pa narednu tekmu 11 igraca s klupe, bez lidera na terenu, bez ijednog koji zna lopte. To se ne radi tako. Miksanje sve do generalke, eventualno tu izvedes najjaci sastav, al i to samo poluvrijeme
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Hoće l' ovaj stream više?
Poludio sam, gleda mi se i zgrijavanje

Poludio sam, gleda mi se i zgrijavanje

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- LutakSutko
- Kontakt:
- LutakSutko
- Kontakt:
zasto je Palic stoper?
zar nemamo tu drugih igraca za uigravati
-
- Kontakt:
- LutakSutko
- Kontakt:
Fanimo se nece vratitiHistoricar je napisao/la: ↑09 feb 2022, 12:53Kad Avramovski bude u konkurenciji, te ako se vrati Fanimo i potpiše Ovčina, nece za Dala biti mjesta ni na klupi. Najbolje bi bilo i sa njim raskinuti ugovor na ljeto.
jer svako ko ne prodje pripreme ima male sanse da igra
od Ovcine nema nista u ovom roku
za Dala se slazem- bye bye
Nemamo 20 prijateljskih utakmica do kraja priprema, pa da se isprobavaju kombinacijenapoleon72 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 12:49Pusti bolan Valtera nakog, s jednim stoperom nije igrao nikad niko u historiji fudbala. Ovo je klasicna 4231, Palic stoper uz Nihada, ostalo poznato.Historicar je napisao/la: ↑09 feb 2022, 12:41Valter Hordaš na fb izbacio, nadam se da ovaj sastav u ovoj formaciji nece više ni na trening utakmici zaigrati.Oči su mi prokrvarile kad sam ovo vidio![]()
![]()
Btw ne znam sto iko ocekuje najjaci sastav na pripremama prije generalke. Pa pripreme i jesu da se isproba svaka kombinacija igraca. 3-4 jaca igraca a ostalo ovi slabiji, narednu tekmu 7-8 jacih, ostalo slabiji, pa 5-5 nekad. Kao da nikad niste gledali pripremne utakmice svjetskih klubova i one egzibicione ljetne kupove (Audi kup i slicno). Izmiksas maksimalno, neces poslat sad 11 najboljih pa narednu tekmu 11 igraca s klupe, bez lidera na terenu, bez ijednog koji zna lopte. To se ne radi tako. Miksanje sve do generalke, eventualno tu izvedes najjaci sastav, al i to samo poluvrijeme

- JavierBosnia
- Kontakt:
radi li vama stream
FC United Of Manchester !
Ima li raja kod vas streama?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Kod mene ima neeki zvuk, nema slike jos uvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.