nek ste barem u necemu dobriPipita je napisao/la:ako nista najbolji smo po broju postignutih golovarob do bagro je napisao/la:ma vi ste jedno obicno turbe

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
nek ste barem u necemu dobriPipita je napisao/la:ako nista najbolji smo po broju postignutih golovarob do bagro je napisao/la:ma vi ste jedno obicno turbe
Saurman je napisao/la:izvuce hala madrid remi...dobri ste idete u drugi krug da vas neko posteno olesi
za razliku od onih sto nece proci gruperob do bagro je napisao/la:nek ste barem u necemu dobriPipita je napisao/la:ako nista najbolji smo po broju postignutih golovarob do bagro je napisao/la:ma vi ste jedno obicno turbe
ufff...ma nemoj,ti nas vec otpiso,vidjeces poslije ovog poraza kako ce haratza razliku od onih sto nece proci grupe![]()
![]()
![]()
a lako je u u toj evropskoj ligirob do bagro je napisao/la:ufff...ma nemoj,ti nas vec otpiso,vidjeces poslije ovog poraza kako ce haratza razliku od onih sto nece proci grupe![]()
![]()
![]()
mogli bi nam se pridruzit...vrata su sirom otvorena za vasPipita je napisao/la:a lako je u u toj evropskoj ligirob do bagro je napisao/la:ufff...ma nemoj,ti nas vec otpiso,vidjeces poslije ovog poraza kako ce haratza razliku od onih sto nece proci grupe![]()
![]()
![]()
hahahaha vidjaj jadnika... pa bog vam dao nije kraj svijeta sto necete u osminufinala.. sta onda.. i prije ste znali igrati u nizem rangu gdje i treba da igrate...omerbavarac je napisao/la:Pusiona ste zajedno sa Bayernom.![]()
![]()
Suck. Pa nek me sad banuju.Pipita je napisao/la:hahahaha vidjaj jadnika... pa bog vam dao nije kraj svijeta sto necete u osminufinala.. sta onda.. i prije ste znali igrati u nizem rangu gdje i treba da igrate...omerbavarac je napisao/la:Pusiona ste zajedno sa Bayernom.![]()
![]()
Ako ste vi pusiona, nemojte i druge vuci za sobom...eno vam liverpoolovaca, placite zajedno.. ti daj scouseru rame za plakanje i on ce tebi sigurno![]()
hajmo decki, hajmo... nizi rang.. ajmooooooo
ne znam ja ko se moze pohvalit prolaskom u 1/8 finalaPipita je napisao/la:hahahaha vidjaj jadnika... pa bog vam dao nije kraj svijeta sto necete u osminufinala.. sta onda.. i prije ste znali igrati u nizem rangu gdje i treba da igrate...omerbavarac je napisao/la:Pusiona ste zajedno sa Bayernom.![]()
![]()
Ako ste vi pusiona, nemojte i druge vuci za sobom...eno vam liverpoolovaca, placite zajedno.. ti daj scouseru rame za plakanje i on ce tebi sigurno![]()
hajmo decki, hajmo... nizi rang.. ajmooooooo
opet vam ponavljam... mi liga prvaka vi uefa europa leaguerob do bagro je napisao/la:ne znam ja ko se moze pohvalit prolaskom u 1/8 finalaPipita je napisao/la:hahahaha vidjaj jadnika... pa bog vam dao nije kraj svijeta sto necete u osminufinala.. sta onda.. i prije ste znali igrati u nizem rangu gdje i treba da igrate...omerbavarac je napisao/la:Pusiona ste zajedno sa Bayernom.![]()
![]()
hajmo decki, hajmo... nizi rang.. ajmooooooo...mislim da ste nekoliko puta ispadali zaredom
Slazem seRz88 je napisao/la:Dobra igra Reala, ali onaj Ronaldinho je i dan danas majstor.
svetog mi ikera...mi cemo osvojit taj nizi rangPipita je napisao/la:hahahaha a jeste ocajni... dok real izvlaci bodove vi nikako da pobjedite![]()
halo halooooo
nizi rang i to
Ne, ne, ne predajem ja account. Ti znas da je ovaj Brnjeh izazivac, i vise mi je dosadio. Heh, bio sam se pravo uzrujao, ali ne zbog njega, nego zbog moje raje. Jbt 25 notifikacija na faceu i to sve neki komentari. Ko da je ne znam sta bilo. Izgubili izgubili. Nije smak svijeta.Trasimaco je napisao/la:Joj majko mila!![]()
Nemojte vise ljudi, molim vas!Omer vec account predaje, hoce da ga banuju. Pa zar je dotle doslo?
![]()
Sifra sjeti se Bolica i sadasnjeg kupaPipita je napisao/la:hahahaha a jeste ocajni... dok real izvlaci bodove vi nikako da pobjedite![]()
halo halooooo
nizi rang i to
ama halo...jel ja tebi moram govoriti bezveze...rob do bagro je napisao/la:svetog mi ikera...mi cemo osvojit taj nizi rangPipita je napisao/la:hahahaha a jeste ocajni... dok real izvlaci bodove vi nikako da pobjedite![]()
halo halooooo
nizi rang i to...dok cete vi opet ispast u 1/8 finala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.