Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A sta da Grci dobiju 20:0 (lupam onako, znam da je glupost, samo me zanima taj pravilnik)bvb je napisao/la:Ne. Pise da grci moraju dobiti vise bodova protiv Lihtenstajna danas nego mi protiv Litvanije danas, a razlog je, kako stoji u na kraju, ogromna gol razlika. U recenici prije fino pise da prolazimo pobjedom danas._dreamer_ je napisao/la:Da, bolji rezultat. Ali posto ce i oni osvojiti 6 bodova protiv Liechtensteina kao i mi, onda bi bolji rezultat predstavljala bolja gol razlika protiv tog tima. Na to sam mislio. No nebitno, u pravilniku jasno stoji da se gleda ukupna gol razlika. Case closed.DukeOfWellington je napisao/la: Upravo tako, bolji rezultat = bolji ishod, nema veze s gol razlikom.
Gleda se ukupna gol razlika, rečeno već milion puta.
(podrazumijeva se da Grci ne mogu imati bolju ukupnu gol razliku).
otvori facetv.ba imaju svoj stream ljudi na straniciDANTES je napisao/la:neki link sa našim kometatorom.... jedino sam našao neki arapski... ajde ljudi... nemam face tv na kadrovskoj
http://www.sports-x.net/p/channel2.html" onclick="window.open(this.href);return false;DANTES je napisao/la:neki link sa našim kometatorom.... jedino sam našao neki arapski... ajde ljudi... nemam face tv na kadrovskoj
evopropuh je napisao/la:otvori facetv.ba imaju svoj stream ljudi na straniciDANTES je napisao/la:neki link sa našim kometatorom.... jedino sam našao neki arapski... ajde ljudi... nemam face tv na kadrovskoj
Hajd dobro Spaha ali VrsajevicdonCorleone1892 je napisao/la:Spaha i Vrsajevic hapsesoccerfan je napisao/la:Nikic hapsi sve redom![]()
![]()
![]()
![]()
Vala bas. Nek su oni i napuseni ali pozitivni. Oni tamo ko na sprovodu ili ti ga dzenazivrebac86 je napisao/la:Naj zalije mi je sada sto FACE , nece prenositi vise kvalifikacije, pa ovako se radi, a ne oni nasi hebivjetrovi sa drzavne televizije sto je samo placamo uzalud!!
Blaszczykowski je napisao/la:može netko napisati sastav.
Begovic - Vrsajevic, Bicakcic, Spahic, Salihovic - Medunjanin, Pjanic, Misimovic, Lulic - Ibisevic, Dzeko.Blaszczykowski je napisao/la:može netko napisati sastav.
Elegant je napisao/la:Sretno nam svima !
AjsKjub je napisao/la:Elegant je napisao/la:Sretno nam svima !![]()
![]()
Baraz brateSamoZeljo je napisao/la: A sta da Grci dobiju 20:0 (lupam onako, znam da je glupost, samo me zanima taj pravilnik)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.