RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
Molim simpatizere i navijače Veleža da ne spominju ni ovdje ni na raznoraznim forumima koliko će nas ići tj.koliko smo karata dobili!
Ne moras majstore, niko te ne tjera da dajes ličnu, samo JMBG. I znači da nisi spreman na sve. Ako ne misliš praviti neke pojedanične probleme, onda te nema šta biti strah zbog lične. Dogovoreno je da se na pjesmu odgovori boljom pjesmom, a na silu večom silom. I to pod imenom i prezimenom. Neznam zbog čega da se neko krije ako uzvrati silu. Je li ovo tvoj grad ili nečiji drugi???Boruc je napisao/la:Ma ništa od tih navoda.VFC1922MOSTAR je napisao/la:navodno osigurano 6 buseva iz istocnog sarajeva...
uskoro vise informacija
Svoju ličnu neću davati nikome,radije ću ući kao i svaki simpatizer Zrinjskog pa vidjeti nešto kasnije.
Ne razumijem te, ali poštujem. U svakom slučaju, sretno!
Tako bi trebalo biti,ali nikad ne bude i neće biti ni ubuduće.vfc1922 je napisao/la: Ne moras majstore, niko te ne tjera da dajes ličnu, samo JMBG. I znači da nisi spreman na sve. Ako ne misliš praviti neke pojedanične probleme, onda te nema šta biti strah zbog lične. Dogovoreno je da se na pjesmu odgovori boljom pjesmom, a na silu večom silom. I to pod imenom i prezimenom. Neznam zbog čega da se neko krije ako uzvrati silu. Je li ovo tvoj grad ili nečiji drugi???
Ne razumijem te, ali poštujem. U svakom slučaju, sretno!
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
Boruc je napisao/la:Ma ništa od tih navoda.VFC1922MOSTAR je napisao/la:navodno osigurano 6 buseva iz istocnog sarajeva...
uskoro vise informacija
Svoju ličnu neću davati nikome,radije ću ući kao i svaki simpatizer Zrinjskog pa vidjeti nešto kasnije.
A sto to neces davati svoju licnu?

Hajde velez upri i pokori zrinski danas pokazite da ste ponos grada, veliki broj hercegovaca iz cijelog svijeta je uz vas
:ugeek:

mB!
- el-fighter
- Kontakt:
Sad treba pokazati zube i odigrati što bolje. Nadam se da će naši igrači pokazati svoju klasu i da će slaviti na kraju.
Hoćemol biti kompletni sutra.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Kompletni sutrael-fighter je napisao/la:Sad treba pokazati zube i odigrati što bolje. Nadam se da će naši igrači pokazati svoju klasu i da će slaviti na kraju.

Bude li belaja neko mora biti uhapšen.Policija se mora građanima opravdati kako je radila posao.r0djeni je napisao/la:Boruc je napisao/la:Ma ništa od tih navoda.VFC1922MOSTAR je napisao/la:navodno osigurano 6 buseva iz istocnog sarajeva...
uskoro vise informacija
A sto to neces davati svoju licnu?![]()
Ako ne bude ništa na terenu,a neće biti ko da gledam onda oni fino upadaju ovamo i biraju imena kako im padne na pamet.Nije ovo prvi put da se tako nešto dešava...
Fino nek odu u KN Ultras Mostar i nek traže lične dokumente svakog člana,tada ću i ja dati svoje podatke.
-
- Kontakt:
AMO JEDNA IZMJENA CIJELA GORNJA TRIBIJA JE NASA....
ZNACI NE 500 VEC 2000 KARATA SMO DOBILI
KAKO SAD STVARI STOJE 1000 KARATE JE PUKLO OD12 DO 2H
VLADA VELIKO INTERESOVANJE DO SUTRA SE OCEKUJE DA SE PRODA JOS OVO MALO KARATA STO JE OSTALO JER DOLAZI I RED ARMY CAPLJINA,STOLAC KONJIC ILIDŽA TO JE 200 LJUDI
NA VASU PJESMU ODGOVARAMO JOS BOLJOM I JACOM PJESMOM,NA VAŠU SILU ODGOVARAMO JOS JACOM SILOM...
ZNACI NE 500 VEC 2000 KARATA SMO DOBILI
KAKO SAD STVARI STOJE 1000 KARATE JE PUKLO OD12 DO 2H
VLADA VELIKO INTERESOVANJE DO SUTRA SE OCEKUJE DA SE PRODA JOS OVO MALO KARATA STO JE OSTALO JER DOLAZI I RED ARMY CAPLJINA,STOLAC KONJIC ILIDŽA TO JE 200 LJUDI
NA VASU PJESMU ODGOVARAMO JOS BOLJOM I JACOM PJESMOM,NA VAŠU SILU ODGOVARAMO JOS JACOM SILOM...
ZA DVA SATA PRODATO 470 KARATA NAVIJAČIMA VELEŽA!
Mostar (RTM) - Da vlada ogroman interes za sutrašnji gradski derbi na stadionu Pod Bijelim Brijegom, između Zrinjskog i Veleža, govori i podatak da je za svega dva sata, u Upravu Veleža došlo 470 navijača i kupilo karte, te je ostalo još svega tridesetak karata, od ukupno 500 koliko ih je Velež kupio od mlađeg mostarskog premijerligaša.
Kako saznaje RTM.ba u Upravi Veleža, već od osam sati sutra ujutro, navijači će moći kupiti preostale karte. Iz istog izvora saznajemo da je okupljanje navijača Veleža za organizirani prevoz, uz policijsku pratnju, do stadiona predviđeno za 12 sati, a polazak na derbi je u 13 sati.
Mostar (RTM) - Da vlada ogroman interes za sutrašnji gradski derbi na stadionu Pod Bijelim Brijegom, između Zrinjskog i Veleža, govori i podatak da je za svega dva sata, u Upravu Veleža došlo 470 navijača i kupilo karte, te je ostalo još svega tridesetak karata, od ukupno 500 koliko ih je Velež kupio od mlađeg mostarskog premijerligaša.
Kako saznaje RTM.ba u Upravi Veleža, već od osam sati sutra ujutro, navijači će moći kupiti preostale karte. Iz istog izvora saznajemo da je okupljanje navijača Veleža za organizirani prevoz, uz policijsku pratnju, do stadiona predviđeno za 12 sati, a polazak na derbi je u 13 sati.
koliko su velezovi navijaci dobili ulaznica
A 500.damirfile je napisao/la:koliko su velezovi navijaci dobili ulaznica
Jos jednom su pokazali koliki su kreteni cuj u 13 se krece ta necemo u Sarajevo da nam trebaju 2 i po sata, to ce bit evo Ultrasima prlike da zakamenjaju kao inace pa mogu kuci na rucak pa onda na utakmicu a nas ce zajebavat i prebirat 2 sata. Stvarno trebas nadareno bit glup da budes drot 

Ibrakovic: "Tradicije su tu da se ruse!
(RTM)- U veliki gradski derbi ekipa Veleža ulazi kao drugoplasirani sastav prvenstva sa pet bodova prednosti u odnosu na svog gradskog rivala, Zrinjski. Velež je za sada u prvenstvu odigrao osam utakmica i tek je poražen na Pecari, uz pet pobjeda i dva remija.Uvertira za '' Rođene'' nije bila najbolja jer su u Kupu kao domaćini odigrali tek 0:0 sa Željezničarom, propustivši realizovati nekoliko velikih prilika. Za razliku od tog susreta, sada Abdulah Ibraković na raspolganju ima sve igrače, što znači da se u sastav vraća Milan Knežević.
SportSport.ba: Šta možemo očekivati od nedjeljnog derbija?
Ibraković: Iako je prošlo relativno dosta vremena još uvijek se sjećamo nesretnog poraza prošle sezone pod Bijelim brijegom kada smo bukvalno u posljednjim trenucima izgubili utakmicu. Ovaj put ćemo učiniti sve da se to ne dogodi. Nismo protiv Željezničara utakmicu zaključili kako smo željeli, ali bez obzira na to velikih promjena unutar početnih 11 sigurno neće biti. Za našu igru, za igru naše ekipe vrlo je važno što se u sastav vraća Milan Knežević.
SportSport.ba: Kako se Velež može suprostaviti Zrinjskom?
Ibraković: Svjedoci smo da Zrinjski iz kolo u kolo igra sve bolje, da u svojoj ekipi imaju nekoliko sjajnih individualaca, ali i iskusnih igrača. Velika opasnost prijeti po desnoj strani, ali i mi imamo svoje adute i znamo neke slabosti Zrinjskog koje ćemo naravno pokušati iskoristiti. Bez obzira na sve kvalitete protivnika u svakoj utakmici.
SportSport.ba: U odnosu na posljednji duel pod Bijelim brijegom, vi ste tu, ali je i tu veliki broj novih, mladih igrača:
Ibraković: Činjenica da je ovo relativno mlada ekipa, da tu ima mladih igrača, ali i igrača koji imaju u svojim nogama veliki broj utakmica. Oni prvi put igraju jednu ovakvu utakmicu i sigurno je da će ti igrači morati biti 100 posto unutra.
Sportsport.ba: Tradicija nije definitivno na strani Veleža, još uvijek je bez pobjede pod Bijelim Brijegom:
Ibraković: Tradicije su tu da se ruše. Prošle sezone smo bili blizu, ove sezone do sada igramo dobro i zašto ne. Mislim da smo u stanju da pobjedimo Zrinjski, zaključio je Ibraković.
(RTM)- U veliki gradski derbi ekipa Veleža ulazi kao drugoplasirani sastav prvenstva sa pet bodova prednosti u odnosu na svog gradskog rivala, Zrinjski. Velež je za sada u prvenstvu odigrao osam utakmica i tek je poražen na Pecari, uz pet pobjeda i dva remija.Uvertira za '' Rođene'' nije bila najbolja jer su u Kupu kao domaćini odigrali tek 0:0 sa Željezničarom, propustivši realizovati nekoliko velikih prilika. Za razliku od tog susreta, sada Abdulah Ibraković na raspolganju ima sve igrače, što znači da se u sastav vraća Milan Knežević.
SportSport.ba: Šta možemo očekivati od nedjeljnog derbija?
Ibraković: Iako je prošlo relativno dosta vremena još uvijek se sjećamo nesretnog poraza prošle sezone pod Bijelim brijegom kada smo bukvalno u posljednjim trenucima izgubili utakmicu. Ovaj put ćemo učiniti sve da se to ne dogodi. Nismo protiv Željezničara utakmicu zaključili kako smo željeli, ali bez obzira na to velikih promjena unutar početnih 11 sigurno neće biti. Za našu igru, za igru naše ekipe vrlo je važno što se u sastav vraća Milan Knežević.
SportSport.ba: Kako se Velež može suprostaviti Zrinjskom?
Ibraković: Svjedoci smo da Zrinjski iz kolo u kolo igra sve bolje, da u svojoj ekipi imaju nekoliko sjajnih individualaca, ali i iskusnih igrača. Velika opasnost prijeti po desnoj strani, ali i mi imamo svoje adute i znamo neke slabosti Zrinjskog koje ćemo naravno pokušati iskoristiti. Bez obzira na sve kvalitete protivnika u svakoj utakmici.
SportSport.ba: U odnosu na posljednji duel pod Bijelim brijegom, vi ste tu, ali je i tu veliki broj novih, mladih igrača:
Ibraković: Činjenica da je ovo relativno mlada ekipa, da tu ima mladih igrača, ali i igrača koji imaju u svojim nogama veliki broj utakmica. Oni prvi put igraju jednu ovakvu utakmicu i sigurno je da će ti igrači morati biti 100 posto unutra.
Sportsport.ba: Tradicija nije definitivno na strani Veleža, još uvijek je bez pobjede pod Bijelim Brijegom:
Ibraković: Tradicije su tu da se ruše. Prošle sezone smo bili blizu, ove sezone do sada igramo dobro i zašto ne. Mislim da smo u stanju da pobjedimo Zrinjski, zaključio je Ibraković.
Ibraković gospodin čovijek treba se danas znati HRVATI s ovim oklnim seljacima,strpljenju svaka čast,posebno njemu i zaslugama što čini ,a i igračima.
Sretno Rođenima, ajmo Velež svi smo uz tebe,
Mostar u srcu!
Sretno Rođenima, ajmo Velež svi smo uz tebe,
Mostar u srcu!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
joj ljudi ne znam kako je kod vas al ja nocas necu moci spavati , bio sam malo u gradu i osjeti se da cijeli grad diše za sutrašnju tekmu , samo se o tom priča ...
ova himna NAPRIJED NAPRIJED ROĐENI je nesto najbolje sto sam cuo u zadnjih 10 godina ..non stop je slusam...šta reci za sutra nego stihove ove himne
USTAJTE ROĐENI PJEVAJTE S NAMA
SINOVI SMO TVOJI CRVENI
NEK MOSTAR GRMI NEKA SVAKO ZNAAAAAA
DA DOLAZI CRVENAA ARMIJAAAAAAAA
PJESMA O VELEŽU NIKAD PRESTAT NECE
JER MI GA VOLIMO SRCEM SVIM
PODIGNI ŠAKU ZAPJEVAJ GLASNOOOOOO
NAPRIJED NAPRIJEEEED ROĐENIIIIIIIIIII
ko nije slušao himnu nek je skida odmah jer je čudo ...
ova himna NAPRIJED NAPRIJED ROĐENI je nesto najbolje sto sam cuo u zadnjih 10 godina ..non stop je slusam...šta reci za sutra nego stihove ove himne
USTAJTE ROĐENI PJEVAJTE S NAMA
SINOVI SMO TVOJI CRVENI
NEK MOSTAR GRMI NEKA SVAKO ZNAAAAAA
DA DOLAZI CRVENAA ARMIJAAAAAAAA
PJESMA O VELEŽU NIKAD PRESTAT NECE
JER MI GA VOLIMO SRCEM SVIM
PODIGNI ŠAKU ZAPJEVAJ GLASNOOOOOO
NAPRIJED NAPRIJEEEED ROĐENIIIIIIIIIII
ko nije slušao himnu nek je skida odmah jer je čudo ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
sav se najezim cim refren cujem....sanjao sam jucer 0-0
...daj Boze pobjedu sutra.....
OOOOoooooo samo tebe volim
samo tebi pjevamoo aleaoooooooooo

OOOOoooooo samo tebe volim
samo tebi pjevamoo aleaoooooooooo
[youtube][/youtube]
Odlična pjesma.
Odlična pjesma.
Aleooo...i kako pocinje ova melodija i pjesma...kao juzno-amerikanci,boca juniors - river plate
) predobro!!!

Čuo sam da im je ovo nova pjesma, i morao sam da je pošaljem, odlična stvar. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.