KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

mirzza
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la mirzza » 26 feb 2009, 23:28

Institut je napisao/la:a koliko je proveo u bosni onaj hill ,nesto se ne mogu sjetit ??? ovo ozbiljno pitam ,ne podjebavam nikog...
par mjeseci koliko se sjecam, 4,5 max :), dobro je igrao, ali eto kao nije imao sa kim, pa je navukao gnjev suigraca, ma suplja
Cuva Bog Zelju svog!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 feb 2009, 23:59

bosnas ti ako mislis da ti uprava ovo cita i da ce tebe neko ozbiljno shvatiti onda blago tebi, bolje nabavi broj od bukve ili mail pa njega peglaj pusti nas ovdje na miru. btw nije konakovic doveo BB-a u klub ali eto konakovic je sam rekao da ima kljuc a ti si se valjda poveo tom parolom :D
You are someone else I am still right here

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 feb 2009, 00:33

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 27 feb 2009, 09:26

Rz88 je napisao/la:Taj Hill je primio u jednoj godini 300.000km, skup do bola bio,ali ne sjecam ga se bas toliko
trebao je dobiti, ali je ugovor raskinut, bas iz finansijskih razloga
Cuva Bog Zelju svog!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 feb 2009, 09:41

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 feb 2009, 14:07

istina ja sam citao da je potpisao ugovor 200.000 dolara tad je dolar bio jaci
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 feb 2009, 17:17

fk sarajevo je napisao/la:istina ja sam citao da je potpisao ugovor 200.000 dolara tad je dolar bio jaci
ma kod nas covjek nije nista pokazao nije mogao suta pogoditi...

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 27 feb 2009, 18:16

fera je napisao/la:
fk sarajevo je napisao/la:istina ja sam citao da je potpisao ugovor 200.000 dolara tad je dolar bio jaci
al dobro, bio je fajter i grizo je u odbrani... kolko ga se ja sjećam...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 27 feb 2009, 20:14

teferič je napisao/la:
fera je napisao/la: ma kod nas covjek nije nista pokazao nije mogao suta pogoditi...
kostao je 20 000 USD, a bio je veoma dobar suter, ali rupa u odbrani, vi pricate o baileyu koji je imao prosjecan sut, ali je bio zvjer u odbrani i imao izvrstan ulaz i sto je najvaznije bio je timski igrac, prije bi se njega plasio nego hilla koji je obcni divljak koji ima tedenciju unistavanje atmosfere ekipe

ali po meni bosna ima ubjedljivo najaci, najuigraniji tim i najboljeg trenera, tako da nabolji bih tim sa nekoliko veoma dobri pojacanja ipak nije blizu te kvalitete
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 27 feb 2009, 20:17

fera je napisao/la:
ne znam sta si ti pratio, ali da te podsjetim ako si zaboravio

http://www.eurocupbasketball.com/ulebcu ... code=u2007

drugi strijelac ekipe sa 15.8 poena u prosjeku je vjerovatno "nista" i to uz sut od 48% uz 4.6 asistencija, ne znam fakat ako ti je ovo "nista", sta je onda "nesta"
Cuva Bog Zelju svog!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 feb 2009, 22:15

nerminh74 je napisao/la:
teferič je napisao/la:
fera je napisao/la: ma kod nas covjek nije nista pokazao nije mogao suta pogoditi...
kostao je 20 000 USD, a bio je veoma dobar suter, ali rupa u odbrani, vi pricate o baileyu koji je imao prosjecan sut, ali je bio zvjer u odbrani i imao izvrstan ulaz i sto je najvaznije bio je timski igrac, prije bi se njega plasio nego hilla koji je obcni divljak koji ima tedenciju unistavanje atmosfere ekipe

ali po meni bosna ima ubjedljivo najaci, najuigraniji tim i najboljeg trenera, tako da nabolji bih tim sa nekoliko veoma dobri pojacanja ipak nije blizu te kvalitete
ma ja sam govorio za hilla jer svi ga poznajemo kao dobrog sutera a kod nas se takvim nije pokazao uzimao daleko najvise suteva a nije se mogao pohvaliti nekim procentom šuta

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 28 feb 2009, 12:34

nerminh74 je napisao/la:
teferič je napisao/la:

e, dobro si, prenijelo me, ja sam na baileya otišo :)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 feb 2009, 15:07

fiftisent je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
fera je napisao/la:
ne znam sta si ti pratio, ali da te podsjetim ako si zaboravio

http://www.eurocupbasketball.com/ulebcu ... code=u2007

drugi strijelac ekipe sa 15.8 poena u prosjeku je vjerovatno "nista" i to uz sut od 48% uz 4.6 asistencija, ne znam fakat ako ti je ovo "nista", sta je onda "nesta"
pa statistika koju si napisao i pokazuje da šuta nije mogao pogoditi.
48% za 2 i 24% za 3 je katastrofa za najplaćenijeg šutera svih vremena koji je igrao u našem klubu.
evo ti tomović u zadnjoj sezoni NLB koju je igrao za nas: 44% za 2 i 22% za tri (godinu dana ranije je bio i malo bolji).

npr. Ikona sada ima 54% za 2 i 39,5% za tri, a ko prati ikonu složiće se da šut za dva poena nije njegovo jače oružje.

pogledaj kod hilla tricu na statistici koju si zalijepio. 1/7, 1/6, 1/7, 3/8... tako bi i tomović gađao da je šutirao po 7-8 trojki po susretu.
poenta posta je bila da kk bosna poslije rata nije imala extra boljeg sutera od hill-a, eto navedi mi primjer?

sjecamo se kakvi su sve panjevi dolazili u bosnu i za kakve pare, wright, veal, ciric, batina (toljaga),onda oni polovnjaci iz BB, kad saberes sve te likove, pare koje su ulozene u njih i sta su dali bosni, i hilla na drugoj strani, vidjet ces razliku,

ne kazem da je hill derao u bosni, ali reci da "nije mogao suta pogoditi" ..., ako nista posebna paznja mu se pridvala u odbrani
Cuva Bog Zelju svog!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 feb 2009, 15:28

mirzza je napisao/la:
poenta posta je bila da kk bosna poslije rata nije imala extra boljeg sutera od hill-a, eto navedi mi primjer?

sjecamo se kakvi su sve panjevi dolazili u bosnu i za kakve pare, wright, veal, ciric, batina (toljaga),onda oni polovnjaci iz BB, kad saberes sve te likove, pare koje su ulozene u njih i sta su dali bosni, i hilla na drugoj strani, vidjet ces razliku,

ne kazem da je hill derao u bosni, ali reci da "nije mogao suta pogoditi" ..., ako nista posebna paznja mu se pridvala u odbrani
izvini mirza, ali neno markovic, sada ikonic, pa i gilbert, uzevsi da je hill bio prvenstveno play odna tu mogu dodati bremera i vasiljevica
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 feb 2009, 17:54

Jesi li ti mozda cuo za Nenada Markovića? Ili Gorana Ikonica? Gilberta ?? I jarane ako je tebi 18/38 za 2 i 8/33 za tri dobra statistika onda si ti lud. sljedeci put kad se budes pravio pametan prvo razmisli sta pises. Od igraca kojeg toliko placas i kojeg dovedes iz jedne od najboljih liga europe ocekujes puno vise a ne da se ispucava bezveze.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 28 feb 2009, 18:01

mirza evo ti statistika od jednog igraca koji ne vjerujem da dobija i pola od hillove plate.....
pa uporedi.... :D
http://adriaticbasket.com/player.php?id=713
sut za 2
za 3
i sl.
:D :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 feb 2009, 18:06

fera je napisao/la:Jesi li ti mozda cuo za Nenada Markovića? Ili Gorana Ikonica? Gilberta ?? I jarane ako je tebi 18/38 za 2 i 8/33 za tri dobra statistika onda si ti lud. sljedeci put kad se budes pravio pametan prvo razmisli sta pises. Od igraca kojeg toliko placas i kojeg dovedes iz jedne od najboljih liga europe ocekujes puno vise a ne da se ispucava bezveze.
nisam cuo, ti mi nacrtaj ko su, statistika je iz ULEB kupa, a tebi ako je Hill bezveze igrac, onda nemamo vise o cemu pricati u Bosni nije pokazao svoj maximum, ali zapitas li se sto li je to tako?

ah ne, ocigledno je bitno da jednu tekmu odigra za 10, a slijedecih 5 za 2.

Ako hoces da dokazes da je Hill rupa od igraca, nece ti uspjeti. A to je ono sto ja tvrdim, u KK Bosna nije dao sve sto moze, sto ne znaci da to nece uraditi za Igokeu, i pametnjakovicu, vjerovatno nisi upoznat da je Hill, godinu prije nego je dosao u Sarajevo bio POVRIJEDJEN.

KK Bosna je dovela dovolno vecih taraba od Hill-a da ga se tako pljuje po ovom forumu!!!
Cuva Bog Zelju svog!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 feb 2009, 18:12

mirzza je napisao/la:
fera je napisao/la:Jesi li ti mozda cuo za Nenada Markovića? Ili Gorana Ikonica? Gilberta ?? I jarane ako je tebi 18/38 za 2 i 8/33 za tri dobra statistika onda si ti lud. sljedeci put kad se budes pravio pametan prvo razmisli sta pises. Od igraca kojeg toliko placas i kojeg dovedes iz jedne od najboljih liga europe ocekujes puno vise a ne da se ispucava bezveze.
nisam cuo, ti mi nacrtaj ko su, statistika je iz ULEB kupa, a tebi ako je Hill bezveze igrac, onda nemamo vise o cemu pricati u Bosni nije pokazao svoj maximum, ali zapitas li se sto li je to tako?

ah ne, ocigledno je bitno da jednu tekmu odigra za 10, a slijedecih 5 za 2.

Ako hoces da dokazes da je Hill rupa od igraca, nece ti uspjeti. A to je ono sto ja tvrdim, u KK Bosna nije dao sve sto moze, sto ne znaci da to nece uraditi za Igokeu, i pametnjakovicu, vjerovatno nisi upoznat da je Hill, godinu prije nego je dosao u Sarajevo bio POVRIJEDJEN.

KK Bosna je dovela dovolno vecih taraba od Hill-a da ga se tako pljuje po ovom forumu!!!
kralju nauci citati pa mi se javi ;) ja sam napiosao da kod nas nije nista pokazao s obzirom na ulozeno i to ne moze niko osporiti a sad kakav je on igrac to se zna jos od kad je u zadru sa jubby johnsonom žario i palio jadranskom ligom i ja u to nisam ni ulazio nego ti mijesas kruske i jabuke. ajde vozdra sad!!!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 28 feb 2009, 18:13

Hill nije dao sve od sebe zato sto je mislio "ko je ko on" i da moze raditi sta hoce u Bosni......
a i da dodje u igokeu bice gori nego kod nas......pokazat ce jos manje ;) ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 28 feb 2009, 18:22

pusti te sranja oko hilla, hajmo bolje o utakmici koja slijedi..

ja mislim da bosna danas tesko moze dobiti split. samo ako zimic bude pazio na licne onda bi moglo a inace crnoooo danas:D:D

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.