NK Vitez
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: NK Vitez
Poz vitezani ma ostajete vi 99% a Slavija ispada a imate srece sto vam sad dolazimo bez ikakvog motiva bez Karica i Dedica i mozda jos neko ne bude igro i mslm da ce te nas dobit e jedino ak ste toliko losi onda i ne zasluzujete opstanak Ipak mslm da ce vas Celik spasit ispadanja.Pustit nece mo garant al mislimo da necemo ni zapet ak ove rezerve ne zapnu al ne vjerujem ..Vama ce bit odlucujuca sa Slavijom jer mslm Borac ostaje e sad il vi il Slavija a naravno da bi volio da vi ostanete trebace nam iduce sezone 3 boda iz Viteza jos ak usvojimo statut gorit ce Zenica .pozz i sretno da ostanete i budete u ligi 12
- Crni gavran
- Kontakt:
Jesi li siguran da vam je to dovoljno? Vi 31 bod a Borac 29. Borac igra kod kuce sa Slavijom i sa vama, a ide Radniku i Sirokom Brijegu(Radniku ne trebaju bodovi). Volio bih ja da ustanete u ligi naravno, korektni ste kao komsijewhite1950 je napisao/la:Gledao sam na tv utakmicu,bezveze bi bilo da smo vam uzeli bodove!!Za ostanak u ligi nema frke,imamo mi svoj rezonhskzmostar je napisao/la:Rodjo losi ste,Zrinjski danas 18 kornera,Vitez meni se cini niti jedan ozbiljan udarac prema golu mozda iz prekrsaja na pocetku utakmice,malo se probudite opstanak je u pitanju a Borac se gura svim silama,drago mi je sto je Olimpic danas popusio iako je ostavio tuzlake jos u igri za naslov nek zohari bez publike ispadnu!white1950 je napisao/la:Samo vi razvalite Olimpikušu danas a reci cu vam da mala barca ide na pobjedu danasCelika i Slaviju dobijemo kuci i

Sad pogledah raspored 28.kolo igrate u Prijedoru sa Rudarom, to je za vas kljucna utakmica.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
[quote="Crni gavran"
Jesi li siguran da vam je to dovoljno? Vi 31 bod a Borac 29. Borac igra kod kuce sa Slavijom i sa vama, a ide Radniku i Sirokom Brijegu(Radniku ne trebaju bodovi). Volio bih ja da ustanete u ligi naravno, korektni ste kao komsije
.
Sad pogledah raspored 28.kolo igrate u Prijedoru sa Rudarom, to je za vas kljucna utakmica.[/quote]
Pogledaj komšo raspored Slavije, Borac je nama B varijanta. Slavija bi se trebala "upecati" a Borac i mi ostati (na veliku žalost Oljimpika
).
Jesi li siguran da vam je to dovoljno? Vi 31 bod a Borac 29. Borac igra kod kuce sa Slavijom i sa vama, a ide Radniku i Sirokom Brijegu(Radniku ne trebaju bodovi). Volio bih ja da ustanete u ligi naravno, korektni ste kao komsije

Sad pogledah raspored 28.kolo igrate u Prijedoru sa Rudarom, to je za vas kljucna utakmica.[/quote]
Pogledaj komšo raspored Slavije, Borac je nama B varijanta. Slavija bi se trebala "upecati" a Borac i mi ostati (na veliku žalost Oljimpika

I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Ma vi imate para vama Rudar pusti kad pozelite 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
To nam je A opcija!Prijedor je napisao/la:Ma vi imate para vama Rudar pusti kad pozelite

- BatistutA19
- Kontakt:
Izvinite sto vam se mjesam u vasu temu al cisto iz dosade mislim da ce te nas dobiti u Petak i da Borac 99% ostaje .. Vama je kljucna utakmuca VITEZ-SLAVIJA a pogotovo RUDAR-VITEZ za koga ce Rudar igrat da li za Slaviju i Borac jer im nikako ne odg da ispadnu te dvje ekipe a zadnju idete u Banjaluku a bgm sa 6 bidova niste vi sigurni da ce te ostat .Kako god Sretno vam ipak je lijepo doc u Vitez na tekmu i na pivo a bgm i na cevape ...
@batistuta...šta se izvinjavaš,imaš pravo pisati i pišati po svakoj temi,pa ovo je forum
Samo kod zelenbaća olimpika ne mozes,oni odmah prijavljuju,ko neka djeca su
Sreca sad ispadaju iz lige pa nam nece biti vise zanimljivi a i do sada su samo smetali.
PS.Vitez ostaje 100%,ali šta čovjek(V.Kafadar)priprema za sljedeću sezonu mnogi će se iznenaditi?!

PS.Vitez ostaje 100%,ali šta čovjek(V.Kafadar)priprema za sljedeću sezonu mnogi će se iznenaditi?!
Godine prolaze jubav ostaje...
-
ti ces se white 1950 iznenaditi tko sve dolazi slijedece sezone u VITEZ....potpisan ugovor u razmjeni dinamovih igraca..na pocetku sezone odmah ih dolazi sest na posudbu...
Što se mene tiče ne moraju ni dolaziti ako su iz dinamavolimVITEZ je napisao/la:ti ces se white 1950 iznenaditi tko sve dolazi slijedece sezone u VITEZ....potpisan ugovor u razmjeni dinamovih igraca..na pocetku sezone odmah ih dolazi sest na posudbu...

Godine prolaze jubav ostaje...
Koliko će bit u petak karta komsije 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
- Kontakt:
5KM normalna cijena pa mi smo susjediBadrHari je napisao/la:Koliko će bit u petak karta komsije

Za vas mukte stari, vi ste komšo pravi susjediBadrHari je napisao/la:Koliko će bit u petak karta komsije

Vidim Badrov brat ispoštovo, fin gest
Zauzvrat vi birajte na kojoj tribini najboljeg državnog stadiona želite da budete
Naravno ako se izbori opstanak, neometano ćete bodriti svoj klub, mislim i to je nešto...
Salim se, to bi znacilo neusvajanje statuta ni u sljedećoj sezoni ne daj Bože. Sretno u petak i nek bolji pobjedi, iako vama više treba

Naravno ako se izbori opstanak, neometano ćete bodriti svoj klub, mislim i to je nešto...
Salim se, to bi znacilo neusvajanje statuta ni u sljedećoj sezoni ne daj Bože. Sretno u petak i nek bolji pobjedi, iako vama više treba

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- BatistutA19
- Kontakt:
Sta se bolan bojite pobjedit ce te nece Celik zapet ne igra ni Karic a ni Dedic ..Sva vam sreca pa Celiku ne treba inace bi izgubili i bila bi invazija Robijasa ko na Otoku 3000...Ovako lagano u Vitez na pivu na cevape pa sta vam bog dragi da .Glupo je rec Celik da ce pustit tek tako al da ce toliko zapet mislim da nece i vama su kljucne tekme VITEZ-SLAVIJA I RUDAR-VITEZ..jer Rudaru nikako ne odg da Borac ispadne i mislim da,Borac ostaje i ostaje Vitez il Slavija al im dolazi i Siroki i Zeljo tipujem Vitez da ostaje i sretno vam komsijski .Ostali smo bez travnickih cevapa ostaje jos viteski ....pozzzz i nebojte se ostajete ba
Bas sjedim sa jednim uglednim covjekom jutros pricamo tako o tabeli... Kaze ostaje Vitez to je sigurno a nemoj se kaze iznenaditi da u narednih par sezona Vitez i titulu uzme 

? &
Prijedor je napisao/la:Bas sjedim sa jednim uglednim covjekom jutros pricamo tako o tabeli... Kaze ostaje Vitez to je sigurno a nemoj se kaze iznenaditi da u narednih par sezona Vitez i titulu uzme
Dosta zajebancije,da je ostati... Celika dobiti,pa kod vas bar bod cupati nekako

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Rano ste druže krenuli sa teškim alkoholom , presijeci kavom...Prijedor je napisao/la:Bas sjedim sa jednim uglednim covjekom jutros pricamo tako o tabeli... Kaze ostaje Vitez to je sigurno a nemoj se kaze iznenaditi da u narednih par sezona Vitez i titulu uzme

Ma salu na stranu kako sam cuo imate lovu plate redovne igraci zadovoljni... Svi uslovi za rad, ne vidim sto Vitez ne bi opstao... Srecno u nastavku, budite bolji i pobjedite u PD ja cu vam prvi cestitati! 

? &
Kakva je situacija ? Uzimate li sutra ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.