Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
idemo LInz bar X pa onda u produžecima.....
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Smyzcek,Giraldo kvote 3,70 i 3,30,Kohlschreiber 1,50 pogodim cekam Bogomolov-Yani 2 4,00 kvota
zajebancija listic i vidi

zajebancija listic i vidi

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Kako organski nemogu ovih listica iz formule
Bezveze jutros uplati kod njih,budala ,totalno zaboravio da kod njih na utakmicama iza 12 nikako nema tacnog termina :S tj. kraj svake pise 23:55 :S lijepi williams 

Samo da se sjetim familije svim košarkašima bešiktaša.Plus 13 imaju u zadnjoj cetvrtini i na kraju izgube
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ne mogu vise da vjerujem koja sam ja qrceva nafaka. Ponovo od 9 parova sve prodjem i obore me ovi levati Elgin-Clyde... pa Boze pogledaj me malo vise 

Dobro je,uzelo se nešto,(48KM).lupen je napisao/la:Darcis prošao (2,55),na ovom tiketu mi ostaje K.Anderson (+4,5) 1,Arvidsson 1,Wawrinka 2:1(rez).lupen je napisao/la:Pogađam Srbiju 1,Murray preko gemova,Davydenko preko gemova,Cipolla 2,Gulbis 1 i sruši me Baghdatis.Lik servirao za set,77 break lopti im'o,ništa iskoristio nije.Tsonga kako dođe u priliku za break,odmah iskoristi.106KM na marku.
Na drugom tiketu ruši me prvi par,imam dvicu na Darcisa,sve su prilike da i to brzo padam.Još mi ostaje jedan NBA tiket,ali ne trebam se puno nadati.
RR#9
- twostepsfromhell
- Kontakt:
e pozdrav ljudi, kad hocu da podignem pare sa wwina, jel moram samo da odem u kladionicu i kazem username i sifru ?
Bacite sigurice za danas, hajde molim vas
Evo nesto od mene:
Austrija-Finska 1
Truska-Slovacka 1 ili CG
Irska ceska 1

Evo nesto od mene:
Austrija-Finska 1
Truska-Slovacka 1 ili CG
Irska ceska 1
zna li neko kako mogu uplatiti na wwin racun u koju god odem kladionicu kazu mi ne moze pao im server a vidim da igrate i preko wwina
ima li neki nacin da se uplati nesto
hvala

- twostepsfromhell
- Kontakt:
uplati preko uplatniceSunfrenzy je napisao/la:zna li neko kako mogu uplatiti na wwin racun u koju god odem kladionicu kazu mi ne moze pao im server a vidim da igrate i preko wwinaima li neki nacin da se uplati nesto
hvala

imal ko dobre duse da nesto malo posalje na wwin spao sam skroz na nulu :S ???
Hajde crnogorci 
EDIT: EVO GA
CG-Island 2-1
Engleska-Belgija u21 2-0
Oba para sam igrao keca
EDIT: Island poravnao u 80. minutu
Hajde ba zabijte crnogorci 
EDIT: Povedose crnogorci u 88.minutu... Hvala

EDIT: EVO GA

CG-Island 2-1
Engleska-Belgija u21 2-0
Oba para sam igrao keca
EDIT: Island poravnao u 80. minutu

EDIT: Povedose crnogorci u 88.minutu... Hvala

Evo ga dosad imam dobre rezultate:
CG-Island 2-1 1
Lux-Makedonia 0-1 2
Rumunjska-Urugvaaj 0-1 X2
Turska-Slovacka 1 (ponisten gol Turcima) -- Hajmo turci igrajte --Evo gol za Slovacku
Igrajteeee
Engleska-Belgija U21 2-0 1
CG-Island 2-1 1
Lux-Makedonia 0-1 2
Rumunjska-Urugvaaj 0-1 X2
Turska-Slovacka 1 (ponisten gol Turcima) -- Hajmo turci igrajte --Evo gol za Slovacku

Engleska-Belgija U21 2-0 1
turska-slovacka 0-2 idi u pm i kladionica

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Volim te Celik ! ! !
IMA LI NEKO DA MI POZAJMI 1 KM NA WWIN RACUN , SUTRA VRACAM 100 %
lozinka mirza1978 4znak je d
lozinka mirza1978 4znak je d
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ove sam vec jednom skinuo stimaju vazda neke prelaze,danas isto.Sreca, inace slabo ganjam ove prelazenime_tm87 je napisao/la: Daj sta za sutra emireee
@Sutra fudbal nista nema, znaci subotu valja cekat...

A ako bude sta zanimljivo sutra,posaljem ti

Volim te Celik ! ! !
Hajde 
Nego oborise me prema rezultatu sudeci turci i danci pu **** ti prijateljske... treba samo ligu igrat... ovo te nesta kombiniraju te ovo ono MA MRS

Nego oborise me prema rezultatu sudeci turci i danci pu **** ti prijateljske... treba samo ligu igrat... ovo te nesta kombiniraju te ovo ono MA MRS

makedonijoooooooooooooooooooooooo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.