Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

marseille_unique
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la marseille_unique » 09 okt 2011, 09:36

neas ti pojma
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 09 okt 2011, 09:40

to ti je isto kad manijac i pitar cekaju derbi ili kad navijac chelzija ceka milwalla godinama, pa znas li ti kolko ja cekam te mecove i tako sam blizu
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 09 okt 2011, 09:44

hare30 je napisao/la:ovaj je gore frajer pijan ili glup ja nekontam da je to dobra ideja da se igra sa srbima ili hrvatima tu nije fudbal nego 1993 i to nije to i takve nam stvari netrebaju.
pusti vidiš da je ovaj premlad da bi se sjecao rata ... izgleda da je premlad da se sjeca i zadnjeg susreta srbija-bih ... sve osim fudbala

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 09 okt 2011, 09:45

Pametnom dosta !
Livin' La Vida Loca ;)

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 09 okt 2011, 09:51

u tim utakmicama nebi bilo ni f od nogometa :lol: :lol:
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

hare30
Kontakt:

Post Postao/la hare30 » 09 okt 2011, 09:56

Normalno Necko zato i kazem da to nije fudball....

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 09 okt 2011, 10:22

Evo da im zapjevamo nakon utorka...

[youtube][/youtube]
Čelik Zenica 1945

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 09 okt 2011, 10:37

Koeficijent na pobjedu Francuske u većini kladionica je 1.45, dok bwin i unibet "keca" plaćaju 1.50. Najmanja kvota na našu pobjedu je Willam Hillu (6.00), dok Zmajevima najmanje vjeruje redbet (7.70).

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 09 okt 2011, 10:59

Ako pobjedimo Francuze, prestići ćemo ih i na FIFA-inoj rang listi, mi ćemo imati 949 bodova, a Francuzi 916.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 09 okt 2011, 11:02

Nimla_RZ je napisao/la:Evo da im zapjevamo nakon utorka...

[youtube][/youtube]

Normalaaaaaa ! 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 09 okt 2011, 11:06

Dok je god lopta okrugla i igra se 90min pa makar se mi zvali i Lihtenstajn ili Andora mi imamo pravo da se nadamo da mozemo pobjediti...samo ispravnim pristupom, vjerom u sebe i svoje stvarne mogucnosti uz ogromnu dozu hrabrosti, motivacije, pozrtvovanosti i borbenosti, slogu i uz malu dozu srece mi mozemo slaviti u Parizu. Nije se jednom desilo da favorit cucne i da se pojavi neko iznenadjenje...evo npr - uvijek se desavalo da u nekim kvalifikacijama bude senzacija i direktno se neko od autsajdera plasira...u ovim kvalifikacijama se to nije desilo - nema iznenadjenja - svi favoriti su prosli...ostali smo jedino mi kao senzacija! zasto tu tradiciju neiskoristiti????
francuzi su takodje uvijek vezani za senzacije (samo negativno)...

sve dok na terenu znamo da nema izgubljene lopte, da se mora trcati i naprijed i nazad, igrati dogovoreno...mi cemo ispunjenjem tih segmenata 100% pobjediti i to neovisno koji je protivnik na drugoj strani !!!

SRETNO ZMAJEVI!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 okt 2011, 11:08

Ne vjerujem da će naši uspjeti dobiti ovu utakmicu i bez nekoliko prvotimaca trikolori su opet favoriti.
Evo već se digla euforija nakon pobjede nad Luksemburgom kao da smo u najmanju ruku dobili Brazil a ne amatere.
U baražu su naše najveće šanse bez obzira koga dobijemo , lično bi volio Srbiju :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 09 okt 2011, 11:10

-----------------------------------------------------------Begovic---------------------------------------------------------------
---------------Mujdza------------------Spahic-------------------------------Pandza--------------------Papac----------------
----------------------------------------------Rahimic------------------Medunjanin--------------------------------------------
------------------------------------------------------------Pjanic----------------------------------------------------------------
---------------------------Ibisevic---------------------------------------------------------Lulic---------------------------------
------------------------------------------------------------Dzeko-----------------------------------------------------------------

Apsolutno potpisujem i priželjkujem ovaj sastav...mislim da bih sa Vedom i Lulom koliko toliko dobili na probojnostina na bokovima a i u defanzivi bih pokrivali njihove bekove koji su po prirodi uvijek ofanzivni pogotovo Evra... u napadu rašilili malo Francuze i stvorili Edinu i Miralemu više prostora...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 09 okt 2011, 11:11

Saurman je napisao/la:Ne vjerujem da će naši uspjeti dobiti ovu utakmicu i bez nekoliko prvotimaca trikolori su opet favoriti.
Evo već se digla euforija nakon pobjede nad Luksemburgom kao da smo u najmanju ruku dobili Brazil a ne amatere.
U baražu su naše najveće šanse bez obzira koga dobijemo , lično bi volio Srbiju :mrgreen:
Kani se Srbije , jesmo bolji od njih , al to su one utakmice ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 09 okt 2011, 11:12

thulkazal je napisao/la:
hare30 je napisao/la:ovaj je gore frajer pijan ili glup ja nekontam da je to dobra ideja da se igra sa srbima ili hrvatima tu nije fudbal nego 1993 i to nije to i takve nam stvari netrebaju.
pusti vidiš da je ovaj premlad da bi se sjecao rata ... izgleda da je premlad da se sjeca i zadnjeg susreta srbija-bih ... sve osim fudbala

24 godine mi je, dobro se sjecam svake granate ispaljene u mom tuzlanskom naselju i bio sam na utakmici protiv srbije, a tebi mogu reci samo da nisi proso edukaciju ili jesi ali nisi je skonto, ne donosi presude o ljudima koje ne znas, ili ti ispeci pa reci, haj sad sretno ti bilo
Tuzlanski_Malisa

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 okt 2011, 11:14

Hajd ti onda u utorak u Sloveniju.Nabavi kakav tenk i sve ih pobij.Glumi da si onaj Rambo.

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 okt 2011, 11:17

marseille_unique je na hlađenju. ovo nije tema o ratu.

BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
nastavimo...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 okt 2011, 11:17

ANTIFA ! je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ne vjerujem da će naši uspjeti dobiti ovu utakmicu i bez nekoliko prvotimaca trikolori su opet favoriti.
Kani se Srbije , jesmo bolji od njih , al to su one utakmice ..
Sve se to može riješiti dobrom organizacijom odnosno bez gostujućih najvijača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 09 okt 2011, 11:20

Pognutu glavu sablja ne siječe!
[youtube][/youtube]

:lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 09 okt 2011, 11:27

To je to. Jedini recept, uz malo sreće, za slavlje nad Francuzima.

Moguća izmjena do utorka, Hasagić --> Begović.

slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.